Cevaplarinizi tahmin ediyorum ama genelgeçer kurallarla bakmayin.gercekten boyle bir esi,sevgilisi olup mutlu olaniniz var mi?

Ağzından çıkan lafı kontrol edemeyen biri fiziksel şiddete meyillidir. Konuşarak çözemiyor mu sorununu? Size de küfür etmiş asla tolerans göstermemelisiniz.
Küfür eden insandan tiksinirim. Çok itici geliyor.

Evet hanimlar bu adama da yol verdim
Yani bana saygisi olsa yanimda bu kadar kufur etmezdi sanirim ne kadar sinirli de olsa.beni onensemiyor ki biyle rahat konusabiliyor.eskiden yapmazdi bunu.simdi onemsemedigi sinucuna varsim.yol verdim

Benim eşim etmez ama abim çok küfürbazdır. Evli ve hala öyledir. Eşine etmedikten sonra sıkıntı yok. Adamın huyu bu.

bunu bizlere değilde, kendinize sormanız lazım...küfür duyupta, rahatsız olmayan varsa tebrik edicem:)

Sinirlendiği zaman insanlar kendini tutamayıp tabiki küfür edebilir ama bir adam sevgilisine eşine asla küfür etmemeli aradaki saygıyı yitirmemeli.Bence bu onun yapısı diyip onunla sevgili olmamalısın zira hayatı sana zindan eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…