Cevaplarinizi tahmin ediyorum ama genelgeçer kurallarla bakmayin.gercekten boyle bir esi,sevgilisi olup mutlu olaniniz var mi?

Size kufur ediyorsa normal degil.. heledeki evlenmeden kufur ha ? Unutmayin kufurde bir siddetir. Ve bu siddet evlenince beterlesecektir.
Ben sevgilimle 4 sene berabedim hic agzindan kufur duymadm. Evlenince tabi agzindan ciiktigi oldu oda mac izlerken yani...

Eşim hiç küfür etmez. Öyle basit aptal, salak gibi küfürleri dahi duymadım ağzından.
Ben kullanırdım mesela eskiden :) . Ama ondan hiç duymadım gerçekten.
Adamla 9 senedir beraberim, bir tek trafikte duymuşumdur küfür, o da 9 kere değildir emin olun.
Onlarda bile tüylerim ürperir yakıştıramam kendisine.
Değil ki bir de bana küfür edecek..........

Kufur hic sevmem.
Esim de hic kufur etmez.
Ailemde de kufurle konusan olmadi.
Kufurle konusan tanidigim 1-2 tanidigim var onlar da hayatlarinda hic mutlu degillerdi. Karakter olarak da berbat insanlardi.
Ama her kufurle konusan kotu biri degil.
Sizin konunuza geldikde oyle biriyle evlenip mutlu olan birini gormedim. Ben yapamazdim ...
Sizinle daha evlenmeden kufur ederek konusuyorsa evlilikte nasil konusur dusunemiyorum bile ...

1- siz çevremde hiç böyle biri yok diyorsunuz bu durumu kendinize şuan nasıl yakistiriyorsunuz
2- benim de ikinci evliliğim şuan ve es kişisinden hayatında hiçbir yerde duymadigim küfürleri duyuyorum ki çoğu saçma sapan şeylerden, şuan boşanma aşamasindayiz
3- sanırım cinsel problemi olan insanlar daha çok küfre basvuruyor
Yol yakınken vazgeçin, 2.de boşanma daha zor çünkü

Olmaz canım, çok yakın bir akrabam var adam sayar kadın dinler Allaha havale eder.

Bana kiskancliktan etti.bir defa.ama genel olarak kizdigi zaman onu bilmem napayim bunu bilmem napayim diye konusuyor.rahatsuz oluyorum mu evet.ama ben mi fazla naifim diyorum.herkes ediyordur belki mehtap diyotum.ne biliym sordum iste

Uzuldum adiniza.bu kisi esinden bosanmis biri.ust duzey bir yonetici.egitim durumu yl.ozel okulun birinde bi ara dagitiyorlardi acikcasi o zaman aldi.bu adam.normalde hic kufur etmezdi.hakaret ederdi ama kufur etmezdi.bu sene oldu acikcasi.ya cocuk ruhlu bi adam.benden onceki sevgilisi surekli hadi kufur edelim vs diyormus.fantazi heralde bilmiyorum.sen niye hic kufur etmiyorsun diyormus.adam.ondan beri kufur ediyor.
Ya da bizim aramizda mesafe vardi simdi samimiyiz ben ozunu gordum bilmiyorum.
Ya kafamda sorular

Bazı insanların ağız alışkanlığı kadın erkek farketmeksizin küfürlü konuşuyor.
Açıkçası ben de öyle küfürlü bir aile de hiç büyümedim.
Ancak yanımda öyle küfürlü konuşan birileri olduğu zaman rahatsız kalır mıyım evet kalırım.

Bence ilk evlilikten sonra biraz daha dikkatli yaklaşmakta fayda var.
Şimdiden sizi rahatsız edeceğine dair içinize huzursuzluk bırakacağının izleri belli olmuş.

Benim eşim de küfür eder ama bana asla kötü bir söz bile söylemez ve cok ıyı bırı yanı kufur etmeyen erkek yok bence ama eşine ediyorsa büyük sıkıntı

Bayilirim bu "etmeyen erkek yok" ekolüne. Aldatmayan erkek yok, küfür etmeyen erkek yok,.. Ne kadar güzel bir rahatlama yöntemi.

Var bu arada. Yigin ile var küfür etmeyen erkek. Normali bu. Küfür kullanan insan kendini ifade edemeyen insandir. Karsindakini bundan dolayi kücük düsürmeye çalisan bir insandir. Terbiye bilmeyen biridir.

Bir insan sadece esine iyi davranirsa neye yarar? O insan iyi degildir. Ben açikçasi birak sevgili olmayi, öyle bir insan ile arkadas bile olamam.

O sana küfür eder zaman geçer kaldıramazsın sendr ona edemem deme edersin o zaman evlilik mi kalır aşk mı kalır saygı mı kalır...

Bana kufur ederse konusmam ki.etyiginde konusmadim 3 ay.bana etmiyor su anda da baskalarina dair bisileri anlatirken agzi bozuk konusuyo.agzi bozuk olan iyi biri olmaz lafina katilmiyorum.birakir mi acaba ya eskiden etmwzdi.

Ya ben de cok sinirlendigimde gerizekali demistim biri hakkinda.salak adam ne olacak dedigim de oldu onun yaninda.ona degil elbette. Ama bu ara ainirli de surekli dikerim mikerim deyip.duruyo millwt hakkinda

Bu sizin düşünceniz saygı duyarım ben eşimden memnunum iyi günler

Ağzı bozuk biriyle yapamam ben incinirim. İster sevgili olsun ister dost yapamam. Sıfır küfür beklentisinde değilim asabım bozuldu mu bende arada ağzımdan kaçırıyorum ancak bunu alışkanlık haline getirmiş birini istemem yanımda yamacımda.

küfür vaaaar küfür var bence
yani banan biri saka yollu bili o.cocugu p.c diyemez bel alti kufur edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…