- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Ya sinirlenince daha cok aslindaSürekli küfür eden biri iyi biri olsa ne yazar saygı mı kalır arada sevgi mi allahaşkına
Bana kiskancliktan etti.bir defa.ama genel olarak kizdigi zaman onu bilmem napayim bunu bilmem napayim diye konusuyor.rahatsuz oluyorum mu evet.ama ben mi fazla naifim diyorum.herkes ediyordur belki mehtap diyotum.ne biliym sordum isteBende küfür eden bir ailede büyümedim ama kadın olduğum halde arada bazı sinir bozucu şeyler yaşadığım da küfür ederim kadın olduğum halde ama bunun bir ayarı var ne derece küfürler ,bir erkek olarak etrafına sinirlenince küfür edebiliyor bu türlü eşim sevgilim oldu fakat bana karşı aşağılayıcı küfür eden bir adamı çekemem doğrusu kadınla erkek arasındaki ilişkide küfür ayrı sosyal hayatta yaşanan zorluklara küfür ayrı kategoride size ettiği küfürleri kaldırabiliyormusunuz kendinize sormanız gereken bu bence
Uzuldum adiniza.bu kisi esinden bosanmis biri.ust duzey bir yonetici.egitim durumu yl.ozel okulun birinde bi ara dagitiyorlardi acikcasi o zaman aldi.bu adam.normalde hic kufur etmezdi.hakaret ederdi ama kufur etmezdi.bu sene oldu acikcasi.ya cocuk ruhlu bi adam.benden onceki sevgilisi surekli hadi kufur edelim vs diyormus.fantazi heralde bilmiyorum.sen niye hic kufur etmiyorsun diyormus.adam.ondan beri kufur ediyor.1- siz çevremde hiç böyle biri yok diyorsunuz bu durumu kendinize şuan nasıl yakistiriyorsunuz
2- benim de ikinci evliliğim şuan ve es kişisinden hayatında hiçbir yerde duymadigim küfürleri duyuyorum ki çoğu saçma sapan şeylerden, şuan boşanma aşamasindayiz
3- sanırım cinsel problemi olan insanlar daha çok küfre basvuruyor
Yol yakınken vazgeçin, 2.de boşanma daha zor çünkü
Ya etme desem etmez aslinda belki bunu hic denemedim.Siz kararınızı vermişsiniz, bizden sadece içinizi rahatlatacak şeyler söylememizi bekliyorsunuz.
Benim eşim de küfür eder ama bana asla kötü bir söz bile söylemez ve cok ıyı bırı yanı kufur etmeyen erkek yok bence ama eşine ediyorsa büyük sıkıntı
Bu sizin düşünceniz saygı duyarım ben eşimden memnunum iyi günlerBayilirim bu "etmeyen erkek yok" ekolüne. Aldatmayan erkek yok, küfür etmeyen erkek yok,.. Ne kadar güzel bir rahatlama yöntemi.
Var bu arada. Yigin ile var küfür etmeyen erkek. Normali bu. Küfür kullanan insan kendini ifade edemeyen insandir. Karsindakini bundan dolayi kücük düsürmeye çalisan bir insandir. Terbiye bilmeyen biridir.
Bir insan sadece esine iyi davranirsa neye yarar? O insan iyi degildir. Ben açikçasi birak sevgili olmayi, öyle bir insan ile arkadas bile olamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?