Cevaplarinizi tahmin ediyorum ama genelgeçer kurallarla bakmayin.gercekten boyle bir esi,sevgilisi olup mutlu olaniniz var mi?

Eşim küfür eder, ben de küfür ederim bazen. Hiçbir zaman tamamen küfürden izole olmuş bir hayatım olmadı. Ama kaç yıldır tanıyorum eşimi bir kez bile bana küfür etmedi (edemedi). Çünkü her ne kadar küfür etsem ve küfürden rahatsız olmasam da kırmızı çizgilerim var ve eşim de bunun farkında.

Genel olarak sinirlenince karşısındakinin kim olduğuna bakmadan küfür eden, size de küfür edebilen biriyle bir hayat geçer mi bilemedim.

Son düzenleme:
Eşimde ilk tanışmamız flört nişan evliliğin 2 ayı kadar küfretmedi hiç te hoşlanmam kğfür argo lannn lı fln konuşmalardan içinde anca saklayabilir bu tarafını canavar ortaya çıktı....

Bana küfreden birinin bir daha yüzüne bakmam bırakın eş diye koluma takıp dolaşmayı. Eşiklm küfreder ben de öyle ama kizdigimizda ortaya. Direkt şahsa yönelik sinkafli küfür çıkmaz ağzımızdan. Sevmem zaten küfür. Birbirine öyle saydirip da canım cicim olan insanları da anlamıyorum. Tabi herkesin ilişki dinamiği farklı bir şey diyemem. Belki bir iki aya siz daha ağır küfürbaz olursunuz kim bilir.

Hanimlar kudur dedigim kimsenin anasina kufretmiyo.kizdigi kisiye dikerim gibi.dittir git gibi.ana baciya kufretmiyor

bu kadar savunduğunuza göre zaten siz kafanızda onaylamışsınız bu ilişkiyi sanki.
yani söylediğiniz küfürlerin savunulacak tarafı mı var?

ben de esim de bazen öyle ortaya küfür ederiz, ve çok mutsuzuz. bu huyumuzdan vazgeçmeye çabalıyoruz.

sevgilinizin sinirlenince birine küfür etmesi ileride kızınca size de küfür edebileceğini göstermez mi? ki etmiş zaten. kendiniz ne hissettiniz?
bu nasıl bir soru, nasıl bir konu hiç anlayamadım. küfürün savunulmasını mi bekliyorsunuz? ooh ne güzel küfür yedim içimin yağları eridi demez kimse.

mutluluklar dilerim size.

Son düzenleme:
Küfür bana göre büyük saygısızlıktır. Ben böyle birini istemem

Evet benim eşim de küfür eder, çok iyi biridir ama bana küfür etmişliği yok. Asla etmez. Aranızda size karşı küfür geçiyorsa bu şiddete de dönüşür. Aslında sözel şiddet sayılır. Trafikte birisine sayıp sövmekle, bir insanın eşine, sevgilisine sövmesi aynı şey değil. Ki normalde de çok sık küfür eden, ağzı bozuk insanlardan nefret ederim. Aynı evde asla tahammül edemem

Son düzenleme:
Eşinin kfürlerine artık dayanamadığı için boşanma aşamasında olan bi arkadaşım var. Yorum ve değerlendirme sizin, ilk etapta sadece trafiğe veya olaylara küfür ederken zamanla eşine ve eşinin ailesine falan etmeye başlamış. Arkadaşım da dayanamıyor artık iki çocukları olmasına rağmen boşanacaklar

Bu sizin düşünceniz saygı duyarım ben eşimden memnunum iyi günler

Eşinizden memnun olabilirsiniz ama genelleyemezsiniz. Eşimle 8 senedir beraberiz ağZından aptal kelimesini dahi duymadım. Be trafikte ne başkasıyla kavgasınfa. Kusura bakmayın ama terbiyeli elit erkek de çok

Kufur etmek yanlis tabi ki kugur eden adama sorsak o da yanlis der.yanlis.burada netiz.ama benim de yas 35 be kizkar kimi sorsam begenmediniz

Kayınpederim öyle biri kayınvalidem de mutlu gibi görünüyor yada çaresizlikten kabullenmiş bilemiyorum. Ama ben bir hafta yanlarında kaldığım zaman deliriyorum dayanamıyorum küfürlerine öyle bi ailede yetişmediğim için. Eşimde allahtan yok tartışma çok büyük olmadıkça küfür etmez. Ki ettiğinde bile buz gibi soğuyorum ve unutulmuyor asla.

Kufur etmek yanlis tabi ki kugur eden adama sorsak o da yanlis der.yanlis.burada netiz.ama benim de yas 35 be kizkar kimi sorsam begenmediniz

Kufurden rahatsiz oldugunuzu belirtseniz bence dikkat eder.
Boyle bir konusma yaparsaniz belki sorun cozulur.
Bagimlilik degil sonucta.
En azindan sizin yaninizda yapmasin.

Yani arkadaslariyla falan is ortaminda illaki kufur ediyordur esim Ama ben hic duymadim. Benim oldugum ortamlarda etmiyor yani.

Eşim cok nadir duruma (ayağını vurmak gibi misal) küfür eder.
Ben daha çok küfür eden tarafım ki kendimi tutuyorum tabi ama çok sinirlenince 1-2 kez tutamadim.
Daha çok kendi kendime iken sinirlenince ederim ben
Ortalikta küfür ederek gezenleri hiç sevmem.
Küfür sinir atma biçimi ama özel.

Canım şimdi küfür var küfür var benim de ağzımdan kaçar anlık sinirle..
Şakayla karışık arada olabilir belki ama sürekli saydıran adam da ne bileyim itici gelmez mi sana

Kufur guzeldir yerine gore desarj eder insani, amaaaa karisina karsidakine kufur etmek cok baska bence. Birde cocuklarin yaninda olmamali

Sevdiğinden küfür duymak kadınlık gururunu kıran,kendini acayip değersiz hissettiren bir şey.
Seçim senin

Bnm eşimde kufurlu konusur ileri derecede ama sana etmesi sıkıntı tartıştığimizda bi iki defa kufur etti ama arada saygı var
Bu birazda senin ne kadar sevip tahammüllune bağlı
Eşim küfürlü konusur ama kötü biri degildir
İyi tanimak herşeyi bastan açık konusmak gerekir
Ne kadar ileri gideceğini bilir ve snde karar verebilirsin ne kadar tahammül edeceğine

Küfür çok geniş bir alan. İnsanın şahsiyetine ve namusuna doğru edilmiş bir küfür olmaz.
Ama ben bile bazen sinirlenince küfür edebiliyorum. En son okeyde yenilip etmiştim mesela. Çevremde ki kimse rahatsız olmadı hatta o sinirime güldüler bile çünkü onları hedef alan bir küfür değildi.
Yine de diZginlemek gerek dili insanların cinsel organlarını ağzına alıp habire ordan konuşmaları saçma. Rahatsız edici
Babamdan eşimden kardeşimden de duydum küfür. Ama çok nadir. Bunların hepsi de İnan trafikte oldu. Şartlamışlar kendilerini herhalde trafikte küfredilir diye.

Eşim küfür eder (maçta,trafikte vs.),agresif bi yapısı var, hatta ben de ederim trafikte sinirlenince özellikle.. Ama 7 yıldır birbirimize salak bile demedik, ima bile etmedik, hatta 7 yıldır 2 kere falan kavgamız oldu, o da çok büyük değil. Bana küfür eden insanla işim olmaz. Ben de sevdiğim insanlara küfür de etmem hakaret de. Herşeyin bi sınırı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…