cevaplarsaniz sevinirim

Evde adak hayvaninin cigeri var kapida kedi yavrusu miyavliyo ona vere bilir miyim arakadaslar?
Bilen varsa cevaplarsa sevinirim
Yavru çok mu minik ? Çok minikse yiyemeyebilir, ciğer yumuşak olur gerçi, haşlayıp minik parçalara böler suyuna da biraz ekmek içi koyarsan yiyebilir belki.

adağı sen kestiysen eti eve götürülmez diye biliyorum zaten onu geçtim kedi akraban olmadıgına göre verilir

Yavru çok mu minik ? Çok minikse yiyemeyebilir, ciğer yumuşak olur gerçi, haşlayıp minik parçalara böler suyuna da biraz ekmek içi koyarsan yiyebilir belki.
Abla baska ne yer peki?minik evet
Onu yarin pisirip veririm artik simdi cok gec olur bi de miyavliyo ac ya o kadar bekletmek istemiyorum

Abla baska ne yer peki?minik evet
Onu yarin pisirip veririm artik simdi cok gec olur bi de miyavliyo ac ya o kadar bekletmek istemiyorum
Evde yemek artığın var mı? yemek artığın varsa içine ekmek içi ufalayıp hafif ılıtarak verebilirsin, açlıktan ziyade tek kaldığı için miyavlıyordur, mümkünse biraz su ve varsa bir karton kutuya bez parçası koyup dışarı koy içine kıvrılıp yatsın bebecik.
Çok minikse annesini yanına kıvrılıp yatacağı birilerini arıyordur, kıyamam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…