- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Cig yemez mi?:)su anda bizim burda saat 12 pisirmem uzun sürer o yuzden sordumPişirin önce sonra da verin afiyetle yesin tabi :)
Yemez mi hic de anlamam ki o işlerden :)sut verdim yememisÇok minikse et yemez ki. Yiyebilecek gibiyse bilemiyorum ama düşünceniz çok hoş. Muhakkak yardimci birileri çıkacaktır
Yavru çok mu minik ? Çok minikse yiyemeyebilir, ciğer yumuşak olur gerçi, haşlayıp minik parçalara böler suyuna da biraz ekmek içi koyarsan yiyebilir belki.Evde adak hayvaninin cigeri var kapida kedi yavrusu miyavliyo ona vere bilir miyim arakadaslar?
Bilen varsa cevaplarsa sevinirim
Çiğ yiyemez, dişleri kesmez, haşlama çabuk olur ablacım, zaten bir lokmasını kesip haşlasan ona yeterde artar bile.Cig yemez mi?:)su anda bizim burda saat 12 pisirmem uzun sürer o yuzden sordum
Fotosunu koyabilir misin? Belki kaç aylık olduğunu anlayan birileri çıkıp daha dogru fikir verir.Yemez mi hic de anlamam ki o işlerden :)sut verdim yememis
Abla baska ne yer peki?minik evetYavru çok mu minik ? Çok minikse yiyemeyebilir, ciğer yumuşak olur gerçi, haşlayıp minik parçalara böler suyuna da biraz ekmek içi koyarsan yiyebilir belki.
Hayir ben kesmedim etiadağı sen kestiysen eti eve götürülmez diye biliyorum zaten onu geçtim kedi akraban olmadıgına göre verilir
Suyu sütle karistirabilirsin. Peynir yiyebilir. Başka da bir şey gelmedi aklıma.Abla baska ne yer peki?minik evet
Onu yarin pisirip veririm artik simdi cok gec olur bi de miyavliyo ac ya o kadar bekletmek istemiyorum
Evde yemek artığın var mı? yemek artığın varsa içine ekmek içi ufalayıp hafif ılıtarak verebilirsin, açlıktan ziyade tek kaldığı için miyavlıyordur, mümkünse biraz su ve varsa bir karton kutuya bez parçası koyup dışarı koy içine kıvrılıp yatsın bebecik.Abla baska ne yer peki?minik evet
Onu yarin pisirip veririm artik simdi cok gec olur bi de miyavliyo ac ya o kadar bekletmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?