- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Kutu vardi zaten abla içine girmişEvde yemek artığın var mı? yemek artığın varsa içine ekmek içi ufalayıp hafif ılıtarak verebilirsin, açlıktan ziyade tek kaldığı için miyavlıyordur, mümkünse biraz su ve varsa bir karton kutuya bez parçası koyup dışarı koy içine kıvrılıp yatsın bebecik.
Çok minikse annesini yanına kıvrılıp yatacağı birilerini arıyordur, kıyamam ona
Peynir yer mi?esim peynir ekmek ver dedi ama kizdim adama büyük insan mi bu diye:)))Peynir en güzeli. Kedilere süt vermemek lazım
Tamam o zaman, sakinleşir bir süre sonra.Kutu vardi zaten abla içine girmiş
Peynir yer tabii yemez mi, ekmekle vereceksen Bebek olduğundan içini verirsin, damağını çizer kabuk kısmı.Peynir yer mi?esim peynir ekmek ver dedi ama kizdim adama büyük insan mi bu diye:)))
Bunu yemezse onu da yaparim ablaPeynir yer tabii yemez mi, ekmekle vereceksen Bebek olduğundan içini verirsin, damağını çizer kabuk kısmı.
Kutuya girdiğindendir, sığınacak yer arıyormuş garibim, ah kuzum yaa.Bunu yemezse onu da yaparim abla
Sesi cikmiyo simdilik:)
Çiğ yerler normalde ama yetişkin olması lazım, bu minikmiş, dişleri pirinç tanesi gibidir, kesemez çiğ eti, ohhh kendine güvenli bir ev buldu artık, Allah yaptığın bu hayrın sevabını sana misliyle versin inşallah ablacım.Cig vermicem yarin iyice pisirip veririm o zaman
Amin teşekkür ederim ablaÇiğ yerler normalde ama yetişkin olması lazım, bu minikmiş, dişleri pirinç tanesi gibidir, kesemez çiğ eti, ohhh kendine güvenli bir ev buldu artık, Allah yaptığın bu hayrın sevabını sana misliyle versin inşallah ablacım.
Yemege yaklasmadi bile dediginiz gibi annesini ariyo ola bilirCok kucuk ise anne sicakligi aradigi icinde miyavliyor.olabilir kiyamam ben ona. Eti. Pisirip kucuk parcalara ayırıp verebilirsiniz ben sokaktaki yavru kedilere veriyorum yiyebiliyorlar Insallah oda yiyebilir.onun disinda yazilan peynir verebilirsiniz. Sütü de su ile. Katistirip verin mutlaka. Ay cok üzüldüm suan ya kiyamam ben ona
Cok tatliicokta küçük değil sanki. Dur bu işin uzmanlarını cagirayim. @Meg Z zeytinagaci @Elysionight kizlarrr acil durum bakar misiniz?
Peynir de verdim gece hic yememis sadece ciğeri yedibence de çoook tatlı görünüyor
tavuk ciğeri haşlayıp ufalanırsa çok severek yer
çiğ yemesin parazit olur
süt vereceksen mutlaka sulandır
ayran ya da peynir de verebilirsin
havalar sıcak olduğu için kutuda yatabilir dışarıda
ama küçük bi örtü havlu parçası falan koyarsan altına girecek kendini güvende hissedecektir
Peynir de verdim gece hic yememis sadece ciğeri yedi
Kizlar yavruya yuva yaptim ciğeri de pisirip koydum
Nasil yedi kiyamam ya sonra da girip yatmis yuvada
Eki Görüntüle 1855548
Cok tesekkur ederim size de iyi bayramlarAy yemis ya cok şükür. Cok sevindim.gece aklim kalmistiallah sizden de razi.olsun. iyi bayramlar bu arada
Cok tesekkur ederim size de iyi bayramlar
Gece komşunun paspasina pislemis kedicik deminden beri dirdir konusuyo
Cikti yikadi kapinin önünü kovaladi kediyi ama gitmedi
napsam kizlar ya nereye koysam yuvayi sokaga biraksam cocuklar falan alip atacak kesin
Maalesef.evde 3uz bebeklerim varEve alma sansiniz yoktu degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?