cevaplarsaniz sevinirim

Kutu vardi zaten abla içine girmiş

Cig vermicem yarin iyice pisirip veririm o zaman
Çiğ yerler normalde ama yetişkin olması lazım, bu minikmiş, dişleri pirinç tanesi gibidir, kesemez çiğ eti, ohhh kendine güvenli bir ev buldu artık, Allah yaptığın bu hayrın sevabını sana misliyle versin inşallah ablacım.

Amin teşekkür ederim abla
Kutudan cikti bizim kapinin onundeki paspasda kivrilip uzandi:))

Cok kucuk ise anne sicakligi aradigi icinde miyavliyor.olabilir kiyamam ben ona. Eti. Pisirip kucuk parcalara ayırıp verebilirsiniz ben sokaktaki yavru kedilere veriyorum yiyebiliyorlar Insallah oda yiyebilir.onun disinda yazilan peynir verebilirsiniz. Sütü de su ile. Katistirip verin mutlaka. Ay cok üzüldüm suan ya kiyamam ben ona

Yemege yaklasmadi bile dediginiz gibi annesini ariyo ola bilir
Paspasin uzerinde oturuyo sesi cikmiyo ama
Eve almam mumkun degil yoksa alirdim evde 3 bebek bi de 1 cocuk olunca imkansiz

Cok tatliicokta küçük değil sanki. Dur bu işin uzmanlarını cagirayim. @Meg Z zeytinagaci @Elysionight kizlarrr acil durum bakar misiniz?

bence de çoook tatlı görünüyor
tavuk ciğeri haşlayıp ufalanırsa çok severek yer
çiğ yemesin parazit olur

süt vereceksen mutlaka sulandır
ayran ya da peynir de verebilirsin
havalar sıcak olduğu için kutuda yatabilir dışarıda
ama küçük bi örtü havlu parçası falan koyarsan altına girecek kendini güvende hissedecektir

Peynir de verdim gece hic yememis sadece ciğeri yedi

Ay yemis ya cok şükür. Cok sevindim.gece aklim kalmisti allah sizden de razi.olsun. iyi bayramlar bu arada
Cok tesekkur ederim size de iyi bayramlar
Gece komşunun paspasina pislemis kedicik deminden beri dirdir konusuyo
Cikti yikadi kapinin önünü kovaladi kediyi ama gitmedi
napsam kizlar ya nereye koysam yuvayi sokaga biraksam cocuklar falan alip atacak kesin

Eve alma sansiniz yoktu degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…