Cevaplayın lütfen kızlarrrrr

Canım inşallah iyi haberle gelirsin. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canım inşallah iyi haberle gelirsin. .

bugün hastaneye gittim,durumu yenidoğan servisine anlattım,dktor beni fizik tedaviye yönlendirdi.o bölümdeki dr zor bir doğum yaşamışsınız bebek kilolu olduğu için kolunda incinme olmuş dedi.bana fizik tedavi için egzersiz hareketlerini öğretti.dört hareketi hergün 5-6 kez her hareketten 15 defa tekrarlamak üzere.1 hafta 10 gün hareket ettirecektir.1 ay sonra kontrole gel dedi.doğumdan en az zararla kurtulduğumu.neden drun normal içln bu kadar ısrarcı olduğuna kızmadan edemedi.kızlar durum böyle cevaplarınızı bekliyorum.

bugün hastaneye gittim,durumu yenidoğan servisine anlattım,dktor beni fizik tedaviye yönlendirdi.o bölümdeki dr zor bir doğum yaşamışsınız bebek kilolu olduğu için kolunda incinme olmuş dedi.bana fizik tedavi için egzersiz hareketlerini öğretti.dört hareketi hergün 5-6 kez her hareketten 15 defa tekrarlamak üzere.1 hafta 10 gün hareket ettirecektir.1 ay sonra kontrole gel dedi.doğumdan en az zararla kurtulduğumu.neden drun normal içln bu kadar ısrarcı olduğuna kızmadan edemedi.kızlar durum böyle cevaplarınızı bekliyorum.

Canim sevindim sadece incinme olmuş. .Allah korusun kaynimin dedim ya bileğindeki damarları ezmisler çok uğraşmislar o zaman demişler bütün kemikler kirilsaydi kolaydı demişler damari ezdikleri için çok kötü olmuş o elini kullanamıyor.
Ama bak seninki en az zararla olmuş keşke olmasaydı canım ama Allahtan kalıcı birşey değil, bunla geçmiş olsun. ..peki sen sordun değil mi birşey olmaz diye. ?

Kalıcı olmaması iç9 o harekleri yapacakmışız

Kızlar size sorum olacak.ben hamileliğinin son günleri içindeyim.son adet tarihim 15 eylüldü yani 22 haziran gb doğum yapmam lazım.ama hiç sancı,nişan yok.annem iki haftadır başka şehirden geldi beni bekliyor,gitmek istiyor,üzerimde baskı hissediyorum,doğum olsun artık diyorum hayırlısıyla ama hiç sinyal yok.doğumu hızlandırmak için ne yesem ne yapsam diyorum.39+3 günlük hamileyim.çok sıkıcı bu son günler.

slm canım ben doğum yapmazsam bayram tatili girecekti..devlette doğum yapmak zorunda kalacaktım ya da sezaryen olacaktı onu da ben istemedim.....bayağı bahçe temizliği falan yaptım bi de arkadaşın önerisini:34: ertesi gün nişan geldi....
ama simdi bu bi tavsiye olmasın senin bi zorunluluğun yok acele etme bence son günler anne karnı bebiş için önemli tadını çıkar su akar yolunu bulur ok:34:

canım yaa doğum yapmışsın şimdi okudum bende daha akıl veriyorum kusura bakma...konunun başını okudum yazdım.....

Kalıcı olmaması iç9 o harekleri yapacakmışız

Tamam canım bak sen yap onları henüz çok taze ki bebiste yeni geçer..benim kardeşimin 6 yaşında koluna birden birsey oldu ağrı sizi başladı kolunu oynatamiyor sonra güya futb olcuların doktoru olan ortopedi uzmanina götürdük ama gör adam birşey yapmıyor alciya alıyor kol büküldi oynamıyor. .Sonra başka bir doktor bulduk koldaki kikirdak sıkışmış yapacağınız dedi beş vakit abdest alir gibi ılık suda hareket ettirin dedi geçti...canım bebek daha taze o yüzden geçer.

Allahin izniyle bebeginize hic bisey olmaz korkmayin lutfen :) bide sicak suyla dus alin denilmis dogumdan once,, bi hemsire demisti ki kadinin biri uzun sure sicak suyla dus almis dogumdan once eş önce gelmiş ve aşiri kanama olmus o yuzden fazla sicak su altinda kalmayin bence

Kızlar egzersizlere bugün başladım.annem 2 kez kolunu büktüğünü görmüş.inşallah kızım kolunu hareketlendirir.zeytinyağı sürdük.

40. Haftada dogum yapilmiyormu? Benimki 36 haftalik dogdu ama doktor 40. Haftaya kadar sabirli ol demisti.

Kızlar doğumdan bir türlü çıkamıyorum.sürekli rüyalarımda,gözümü kapatsam doğumdayım.bana doktorun yaptığı işlemler doğum sancısında hep aklımda.sürekli açılma var mı diye kontröl etmesi,suyumu 2-3 kez o tuhaf aletlerle patlatması,rahimin açılması için iğneler almam.sonrasında doğum esnasında kızımın başının çıkması sonra omuzların sıkışması oradaki tedirgin bekleyişleri,herşey aklımda unutamıyorum.sonrasında kızımın omuzunun incinmesini duyduğum korkular bunların üstüne geçti.ben herşeye razıyım kızıma birşey olmasın.bugün dirseğini kırarak oynattı,kızım iyi olacak dimi teyzeleri;(

Kızlar doğumdan bir türlü çıkamıyorum.sürekli rüyalarımda,gözümü kapatsam doğumdayım.bana doktorun yaptığı işlemler doğum sancısında hep aklımda.sürekli açılma var mı diye kontröl etmesi,suyumu 2-3 kez o tuhaf aletlerle patlatması,rahimin açılması için iğneler almam.sonrasında doğum esnasında kızımın başının çıkması sonra omuzların sıkışması oradaki tedirgin bekleyişleri,herşey aklımda unutamıyorum.sonrasında kızımın omuzunun incinmesini duyduğum korkular bunların üstüne geçti.ben herşeye razıyım kızıma birşey olmasın.bugün dirseğini kırarak oynattı,kızım iyi olacak dimi teyzeleri;(

Allah'ın izniyle tabi ki de iyi olacak annesi:) yeter ki sen kendini boşu boşuna üzüp kızını da üzmeye kalkışma... senin kızına faydalı olabilmen için kendini strese sokmaman lazım... merak etme Allahın izniyle her şey yoluna girer...Böyle yaparak kızını da üzüyor sun haberin olsun. .. sakin bir daha üzülmeye kalkışma hem sen iyi şeyler olmasını istiyorsan pozitif düşünmen gerek. At bütün stresi her şey nasıl olsa Rabbimin izniyle olmasi gerektiği gibi olur. Sen kızını doktora götürdün mi bunun icin ilerde fizik tedavisine de başlanılarak da tedavi edilebilir. Bak kizin ne guzel dirseğini kırarak oynatmayi başarmış cok sukur sukretmen gerek daha fazlası için de dua et. .. dirseğini oynatması da kızının sana bir mesaji çünkü o da senin üzülmeni istemiyor.uzun oldu kusura bakma .. bu arada herkes e Günaydın ;))

Son düzenleme:
dünden beri ölü gibiyim,sevinemedim bile.yarın dr götürcem.doğumda başının çıktığını sonra gerisinin çıkarken beklediğini hatırlıyorum galiba o sırada zorlanmıştır.sinirleri hasar görmüşse kalıcı bişeyse kolunu hareketsiz görünce düşünmeden edemiyor.
iyi günler yeni gördüm yazıyı benim kızımda da doğuştan sol kol hareketsizliği vardı şimdi nasılsınız? çocugunuz ne durumda

inşallah.yüreĞim parça parça.evet ellerini oynatıyor,dirseği büküp,kolunu kaldıramıyor.biz elinini kaldırınca canı yanmıyor.ağlamıyor.
Merhaba bir ihtimal belki görür ve cevap verirsiniz diye yazıyorum. Benim kızımda da aynı sıkıntı var şuan, yeni doğum yaptım bu hafta. Nasıl çocuğunuz iyileşti mi şuan?

Back
X