kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
son zamanlarda canımı sıkan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum
ben genellikle insanların msjlarını cevapsız bırakan biri değilimdir birinin msjını cevapsız bıraktığımda bu bana
kabalık gibi geliyor
bu konuda kişiye göre davranmıyorum herkese karşı böyleyim
şunuda belirtmek isterimki insanlara çok yazan sürekli arayan darlayan biri değilimdir
birisi bi telefonuma yada msjıma dönmediğinde o kişiyi ısrarla aramam sonuçta telefonuna düşüyor ve görüyor insanlar bunu
cevapsız kalan bi telefonum olursa acil bi durum yoksa 2. kez aramam , msjda da aynı biçimde . yani acil değilse 2. msjı atmam cevapsız kalmışsa
ama son zamanlarda bi arkadaşımın mesajımı cevapsız bırakması kafama takılır oldu
kendisinin babası hastanede ve babasının yaşadığı şehre gitti
gitmeden önce de kendisiyle görüştük vakit geçirdik aramızda hiçbir sorun yok
ben bu süre zarfında ara sıra msj atarak babasının durumunu sordum yani bi 3 kere filan sormuşum oda cevap verdi bunda sorun yok
en son 3-4 gün önce yazdım, durumunun ağırlaştığını söyledi . bir iki soru sordum bilgi almak için , cevapsız bıraktı
akşamına kendisine , yapabileceğim bişiy olursa yardım etmeye hazır olduğumu, her zaman onun yanında olduğumu ifade edip babasına şifa dileklerimi ilettim , aklım sizde lütfen benide bilgilendir canım diyerek bitirdim msjımı.
bu mesajım da cevapsız kaldı, kaç gün geçti ses yok.
bende başka bişi yazmadım
bi yandan düşünüyorum sonuçta babası kötü , belki mesajlara cevap verecek fırsatı yoktur yada psikolojisi müsait değildir
bazen insanın gözü bu tarz durumlarda kimseyi ve hiçbişeyi görmeyebiliyor
şimdi beni eleştirebilirsiniz msj atmak yerine niçin arkadaşını aramadın diye
aramadım çünkü böyle durumlarda benim tüm kelimelerim sesim içime kaçıyor , ne diyeceğimi bilmiyorum
böyle bi zayıflığım var ölüm , hastalık, kötü haber gibi durumlarda insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum kalakalıyorum
uzun oldu kusura bakmayın detay sormak isterseniz yorumlarda cevaplayayım
siz benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz yada bana ne tavsiye edersiniz ben bi msj daha atıp babasını sorsam mı napsam
yada bu arkadaş seni umursamıyor boşver sen sormuşsun zaten cvpsız bırakmış istese yazardı mı dersiniz
abim hastaneye kaldırılıp, 3 gün boyunca hastane kapısında bir ümit güzel bir haber duymayı beklerken inanın hiç kimseyi, hiç birşeyi görmedi gözüm. sadece bana doktoru yakından tanıyan birilerinden gelen aramaları açtım bir ümit haber alabilmek adınakızlar herkese iyi haftalar diliyorum
son zamanlarda canımı sıkan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum
ben genellikle insanların msjlarını cevapsız bırakan biri değilimdir birinin msjını cevapsız bıraktığımda bu bana
kabalık gibi geliyor
bu konuda kişiye göre davranmıyorum herkese karşı böyleyim
şunuda belirtmek isterimki insanlara çok yazan sürekli arayan darlayan biri değilimdir
birisi bi telefonuma yada msjıma dönmediğinde o kişiyi ısrarla aramam sonuçta telefonuna düşüyor ve görüyor insanlar bunu
cevapsız kalan bi telefonum olursa acil bi durum yoksa 2. kez aramam , msjda da aynı biçimde . yani acil değilse 2. msjı atmam cevapsız kalmışsa
ama son zamanlarda bi arkadaşımın mesajımı cevapsız bırakması kafama takılır oldu
kendisinin babası hastanede ve babasının yaşadığı şehre gitti
gitmeden önce de kendisiyle görüştük vakit geçirdik aramızda hiçbir sorun yok
ben bu süre zarfında ara sıra msj atarak babasının durumunu sordum yani bi 3 kere filan sormuşum oda cevap verdi bunda sorun yok
en son 3-4 gün önce yazdım, durumunun ağırlaştığını söyledi . bir iki soru sordum bilgi almak için , cevapsız bıraktı
akşamına kendisine , yapabileceğim bişiy olursa yardım etmeye hazır olduğumu, her zaman onun yanında olduğumu ifade edip babasına şifa dileklerimi ilettim , aklım sizde lütfen benide bilgilendir canım diyerek bitirdim msjımı.
bu mesajım da cevapsız kaldı, kaç gün geçti ses yok.
bende başka bişi yazmadım
bi yandan düşünüyorum sonuçta babası kötü , belki mesajlara cevap verecek fırsatı yoktur yada psikolojisi müsait değildir
bazen insanın gözü bu tarz durumlarda kimseyi ve hiçbişeyi görmeyebiliyor
şimdi beni eleştirebilirsiniz msj atmak yerine niçin arkadaşını aramadın diye
aramadım çünkü böyle durumlarda benim tüm kelimelerim sesim içime kaçıyor , ne diyeceğimi bilmiyorum
böyle bi zayıflığım var ölüm , hastalık, kötü haber gibi durumlarda insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum kalakalıyorum
uzun oldu kusura bakmayın detay sormak isterseniz yorumlarda cevaplayayım
siz benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz yada bana ne tavsiye edersiniz ben bi msj daha atıp babasını sorsam mı napsam
yada bu arkadaş seni umursamıyor boşver sen sormuşsun zaten cvpsız bırakmış istese yazardı mı dersiniz
aslında konu açma sebebim tamamen bunu sormaktıKimbilir sizin gibi kaç kişi mesaj arıyordur. Bende aynı süreçlerden geçtim insan aynı şeyi bin kere yazınca artık acı eşiği kalmıyor, işkence gibi bir şey oluyor. Siz mesaj yazmışsınız gerisi gelsin gelmesin, arkadaşınızın açısı var, size mesaj yazmak aklına gelmiyor belki, üzerinize düşeni yapmışsınız artık bişi yazmayin ve ustelemeyin.
yok hoşgörüyorum zaten derdim bu değilBazen bende cevapsız bırakıyorum çünkü o an müsait olamıyorum, dönüş yapayım diyorum kalıyor sonra da üşeniyorum. Mesaj kalıyor öyle ama art niyetli olduğumdan değil fırsat bulamıyorum sizde çok takmayın bence böyle şeyleri. Eğer sürekli size görüldü atan biriyse yazmayın bir daha ama babası rahatsız sonuçta bazen insanın iyi dileği bile dinleyesin olmuyor morali bozuk olunca. Siz hoşgörün. Mesajı silin çok gözünüze batıyorsa.
ay allah korusunda vefat etmiş olsa bana mutlaka söylerdi benceArkadaşınızın babasının vefaat etmediğine eminmisiniz? Aniden böyle cevapsız bıraktıysa belkide Allah korusun cenaze olabilir.
Bence iki gün daha bekleyip arayın.
arama konusunda ikilemdeyim işteabim hastaneye kaldırılıp, 3 gün boyunca hastane kapısında bir ümit güzel bir haber duymayı beklerken inanın hiç kimseyi, hiç birşeyi görmedi gözüm. sadece bana doktoru yakından tanıyan birilerinden gelen aramaları açtım bir ümit haber alabilmek adına
muhtemelen babasının durumu kötüleşti o yüzden kimseyle ilgilenecek durumda değil, o yüzden siz karar verin tabii ama bence bi kere de arayın sorun
ya da belki, yani inşallah babası toparlandı ama yine hastane vs işleriyle uğraşıyor olabilir yani yine arayın ama tekrar tekrar değil tabii ki
son bir kere daha arayın ama artık mesaj atmayın bence
kırılmadım zaten kırılmam söz konusu olamazyanı bahsettıgınız kişi böyle rahat huzurlu bır zamanında değil ki dönmeyince kırılasınız.
boşver takılma herşeyi kafana takarsan yandnn amaankırılmadım zaten kırılmam söz konusu olamaz
bende benzer süreçlerden geçtim seneler önce
insanın bi canı o hastane yatağında oluyor
msjıma dönmedi daha fazla bişi yapmam lazım mı onu bilemediğim için konu açtım
beceriksizim ben böyle konularda
tabi ki farkındayım mesele bu değil zatenGerçekten neden bazı insanlar bu kadar zor .
Ölüm döşeğinde babası farkındasın umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?