- 21 Mart 2023
- 361
- 837
- 33
Çok bunaldığım. kişisel dertlerimin olduğu durumlarda kimseye cevap vermem sonrasında kendime gelip kafamı topladığımda tek tek ilgilenirim. Üstünüze düşeni yapmışsınız ne eksik ne fazla. Bundan sonrasında sadece bekleyin hatta bırakın akışa. Her şey normale döndüğünde sizin onu düşündüğünüzü endişelendiğinizi ilgilendiğinizi hatırlayacaktır ama şu an fark edemez zaten.yok irdelemiyorum zaten beklenti içinde de değilim
yanlış davranmamak adına fikir almak için konu açtım
ve sizlerden fikir almak iyi geldi açıkçası
cevap gelmemesi üzerine aklıma takıldı üstüne mi gitsem kendi haline mi bıraksam diye
yanlış bişi yapmak istemiyorum
yok canım bu öyle düşünecek bi insan değilYa bir de şu var çok yakınım değilse o yanındayım, bir ihtiyacın var mı lafları bana çok usulen sorulmuş , samimiyetsiz laflar gibi geliyor.
Yani gelmek istiyorsa gelir, yanımda olmak istiyorsa olur zaten o kişi. Bana bunu mesajla bildirmesine gerek olmaz.
Siz de mesajınızı yazmışsınız usulen, görevinizi yapmışsınız artık bir geri dönüş beklemeyin yani.
bende aramayı hiç sevmiyorum ya
özellikle böyle konularda
yine de sevdiklerimi normal zamanda ararım çok güzel geyik muhabbeti yaparım
moral de veririm benle konuşan kendini iyi hisseder
ama ne zaman konu kötü bi durum olsa yok olmak istiyorum piyasadan
zamanında patronumun annesi vefat etti, başsağlığı için aramam gerekti
2 saat telefonu elime alsam da arayamadım cesaret edemedim
ne dicem ne söylicem diye düşündüm
sonra cesaret edip aradım , açmadı. başka aramadım
adam 3 gün sonra kendisi aradı öyle konuşabildik
ha evet yani dediğim gibi zor zamanlarında hep destek olmuşumdurMesaj yazmıştım yakınlık derecesiyle ilgili ama başka arkadaşa cevap verip anlatmışsın.o yüzden sildim.
sen o arkadaşlarına alınmışsın ama :)Normal bir zaman olsa anlayacağım da baba yani şu an gözü bir şey görmüyordur alıncak bi şey yok,, bana da 2 kere oldu böyle bir şey doğum yapan arkadaşa mesaj attım, nişanlanan bi arkadaşa da hayırlı olsun dedim tık yokbende muhatap olmadım daha sildim birini hatta kendi kendilerine yükseklerden ucsunlar,, ama böyle bir durumda alınmam küsmem psikolojisi normal değildir onun şimdi
Evet mutluluguna ortak oluyorum her yere boy boy fotoğraf atabildiğine göre teşekkür ederim yazacak kadar vakitte vardır, ama hastalık cenaze başka insan kimseyi görmek istemiyor kabuğuna çekiliyor çocuklarına dahi tahammül edemiyorsen o arkadaşlarına alınmışsın ama :)
senin durumunu yaşasam bende alınırdım muhtemelen
çünkü doğum ve nişan güzel haberlerdir bunlarda seni düşünüp hayırlı olsun diyene
dönüş yapmamak çok kabaca ve hoş değil
geçte olsa bi dönüşü hak ediyormuş
ama işte hastalık sağlık ölüm kalım bunlar başka
bunlara bende alınganlık etmem
arkadaşım benim canımın içidirBu arkadaşınız normal bir arkadaşınız mı yoksa aranızda flört, ilişki ya da farklı gidişatlar olan bir bey arkadaşınız mı?
arkadaşımın öyle bi durumu olsaydı sadece 1 kere yazardımEvet mutluluguna ortak oluyorum her yere boy boy fotoğraf atabildiğine göre teşekkür ederim yazacak kadar vakitte vardır, ama hastalık cenaze başka insan kimseyi görmek istemiyor kabuğuna çekiliyor çocuklarına dahi tahammül edemiyor
Evet aslında ben de o açıdan sormuştum, zira eğer sadece yakın arkadaşınızsa 1-2 gün daha bekleyip sonrasında bir telefonla arayarak hal hatır ve güncel durumu sorabilirsiniz çünkü insan böyle hastalık durumlarında mesajlara geri dönmeyi aklına bile getiremiyor malesef. Ama eğer ki yeni tanıştığınız ya da aranızda bir şeyler olan bir arkadaş olsaydı eğer üzerine düşmemenizi ve kendi haline bırakmanızı tavsiye ederdim, o zaten konuşmak istediğinde kendi size dönüş yapar diye düşünmek gerekirdiarkadaşım benim canımın içidir
hiçbir flört veya ilişki de onun yerini alamaz
ama konu arkadaşım değilde flört ettiğim yada farklı gidişatlarım olan biri olsaydıda
benzer konuyu açabilirdim belki yani sıkmak istememek ama tamamen ilgisiz de bırakmamak şeklinde davranmaya çalışırdım
tabi o tarz kişiler için durum ilişkinin gidişatına göre değişirdi galiba
bi gün öyle biriyle böyle bi durumun içinde olursam yeni konu açarım o doğrultuda yorumlar gelir
ben zaten ilişkilerde de karşı tarafın çok üstüne düşen biri değilimdirEvet aslında ben de o açıdan sormuştum, zira eğer sadece yakın arkadaşınızsa 1-2 gün daha bekleyip sonrasında bir telefonla arayarak hal hatır ve güncel durumu sorabilirsiniz çünkü insan böyle hastalık durumlarında mesajlara geri dönmeyi aklına bile getiremiyor malesef. Ama eğer ki yeni tanıştığınız ya da aranızda bir şeyler olan bir arkadaş olsaydı eğer üzerine düşmemenizi ve kendi haline bırakmanızı tavsiye ederdim, o zaten konuşmak istediğinde kendi size dönüş yapar diye düşünmek gerekirdi
Evet yanlış yapıyosun. Zaten böyle bir durumdaki bir insana zirt pırt mesaj atmak, yanıt beklemek doğru değil. Doğru olan açıp konuşmaktır zaten ne kadar konuşabilirsin dedikodu yapacaksın sanki alo merhaba baban nasıl oldu yapabileceğim bir şey var mı tamam geçmiş olsun. En fazla 40 saniye.
Ya Allah aşkına, kadının babası ölüm döşeğinde bir de mesajına cevap vermedi diye küsecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?