- 26 Şubat 2016
- 52
- 10
- 3
- Konu Sahibi gulsenfatsa
-
Bir bucuk yil oldune kadar çok üzerine düşerseniz o kadar çok kaçacaktır. salın gitsin kafasına göre..
kaçan taraf siz olun neden ona fırsat veriyorsunuz ki?
bu arada ne kadar zamandır berabersiniz?
Bir bucuk yil oldu
Yok şimdi uyumuyo.beni eve biraktiktan hemen sonra yazdım. Cevap verdi az önce bana bunlarla gelme çözüm onerileri ile gel deyip gülücük atmis.ne söylemek istedigini anlamadim ben yaaUyku arasnda görüp kapatmıstır hemen kafanda kurma. Belki mesajı açtığını bile hatırlamayabilir
Ben anladım sanırım.sendrn ayrılmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum diyor kısa ve net.Yok şimdi uyumuyo.beni eve biraktiktan hemen sonra yazdım. Cevap verdi az önce bana bunlarla gelme çözüm onerileri ile gel deyip gülücük atmis.ne söylemek istedigini anlamadim ben yaa
Çünkü cidden soğuk. Tmm yapısı böyle herkese karşı soğuk. Ama bana karsi biraz daha sicak olmali.sevmiyosan ayrilalim diyorum olmuyorsa olmuyordur yani hyr kabul etmiyo bi de seviyorum diyo.ee o zaman biraz sicak ol zaman zaman sevgilin oldugumu hissettir diyorum o da yok. Evliliktende hic konusmaz mesela.iliskimizin baslarinda annemle tanismak istermisin diye sürekli sorardi.ben yeniyiz diye biraz zaman gecsin öyle tanisalim askim derdim simdi hic sormuyo.ben bazen ima ediyorum anlamiyo veya anlamamazliktan geliyor.Neden bu kadar çok bunaltiyorsunuz adamı?
Ne yapmam gerekiyor.ayrilmak istiyoruzu benden duyamiycak eger istiyorsa ayrilalim dedin adam gibi.nasil davraniyim sizceBen anladım sanırım.sendrn ayrılmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum diyor kısa ve net.
Cevap yazdi cevabi tam olarak böyle bana bunlarla gelme çözüm onerileri ile gel :))) böyle yaniHerkes dönem dönem durgunluk yaşayabilir ama böyle ılımlı bir mesaja cevap yazamamasi düşündürücü. Biraz zaman verin bakalım. Sakinlesince oturur konusursunuz.
Çünkü cidden soğuk. Tmm yapısı böyle herkese karşı soğuk. Ama bana karsi biraz daha sicak olmali.sevmiyosan ayrilalim diyorum olmuyorsa olmuyordur yani hyr kabul etmiyo bi de seviyorum diyo.ee o zaman biraz sicak ol zaman zaman sevgilin oldugumu hissettir diyorum o da yok. Evliliktende hic konusmaz mesela.iliskimizin baslarinda annemle tanismak istermisin diye sürekli sorardi.ben yeniyiz diye biraz zaman gecsin öyle tanisalim askim derdim simdi hic sormuyo.ben bazen ima ediyorum anlamiyo veya anlamamazliktan geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?