- Konu Sahibi gulsenfatsa
Yorulmuş adam, yorgunluk. Biraz kişisel alan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baslarim kişisel alanına. Öyle müdahaleci biri degilim sevildigimi hissetmek istiyorum sadece.özel alana müdahale mi oluyo.Yorulmuş adam, yorgunluk. Biraz kişisel alan.
Yaa bi de bazilari kişisel alanina müdahale etme filan diyo ben adami sık bogaz etmedimki hic bir zaman Öyle büyük seylerde istemedim sadece biraz sevgini göster dedim. Benimde canım var ya gurursuz değilim artik umrumda bile olnayacak cani nasil isterse öyle yapsin ...-bana bunlarla gelme falan filan
adam artistlenmiş bırak gitsin
sinir oldum burada
bence seninle ilgili bir sıkıntı yokYaa bi de bazilari kişisel alanina müdahale etme filan diyo ben adami sık bogaz etmedimki hic bir zaman Öyle büyük seylerde istemedim sadece biraz sevgini göster dedim. Benimde canım var ya gurursuz değilim artik umrumda bile olnayacak cani nasil isterse öyle yapsin ...
İnsan her gün modunda olmayabilir. Daha keyifli daha normal zamanda konuşursanız sonuç alabilirsiniz. Kişisel alanına başlamak ilişkiyi bitirmenizi hızlandırır. Ne diyeyim hayat sizin ilişki sizin, banane.Baslarim kişisel alanına. Öyle müdahaleci biri degilim sevildigimi hissetmek istiyorum sadece.özel alana müdahale mi oluyo.