- 9 Şubat 2021
- 635
- 633
- 53
- Konu Sahibi beyazkardelenn
- 

Cevirgel duası miKızlar şimdi arkadaşımla kahve içiyoruzsevgilisinden ayrılmış cevirgel duasıni biliyor musun bir hafta okumayı düşünüyorum dedi hiç duymadım ama şimdi ogrenirim diyip hemen buraya koştum 
Bu duayı okuyup sonuç alanınız oldu mu sonuçta dua Allah'tan isteyecek ama sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum
Evet bende ilk defa duydumCevirgel duası mi
Ne diyeceğimi bilemiyorumEvet bende ilk defa duydum
Dur abla birde öyle dua gerçekten varsa başımıza iş açmaNe diyeceğimi bilemiyorum
O ne hiç duymadımKızlar şimdi arkadaşımla kahve içiyoruzsevgilisinden ayrılmış cevirgel duasıni biliyor musun bir hafta okumayı düşünüyorum dedi hiç duymadım ama şimdi ogrenirim diyip hemen buraya koştum 
Bu duayı okuyup sonuç alanınız oldu mu sonuçta dua Allah'tan isteyecek ama sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum
Hangi tarafa çevirince geliyormuşkiKızlar şimdi arkadaşımla kahve içiyoruzsevgilisinden ayrılmış cevirgel duasıni biliyor musun bir hafta okumayı düşünüyorum dedi hiç duymadım ama şimdi ogrenirim diyip hemen buraya koştum 
Yasinlerde oluyorsa doğrudur bilen birisi ne diyecek bende merak ediyorumO ne hiç duymadım
Şuan ona gelmediği kesinHangi tarafa çevirince geliyormuşki
Ben baktım internette çıkıyor kızSallakazan duası var bir de.
Gerçekten öyle bir dua varmış bnm mantığım beni istemeyeni ben hiç istemem ama herkesin görüşü farklıdırya başkası adama çevirgel duası yaptıda gittiyse adam o zaman nolcak 
Arkadaşınız yapsın bakalım geri dönerse bizede haber edinGerçekten öyle bir dua varmış bnm mantığım beni istemeyeni ben hiç istemem ama herkesin görüşü farklıdır
Öyle bir dua yok ,internette yanlış bilgi dolu. Kaynak kısmına dikkat etmek lazım.Ben baktım internette çıkıyor kız
Adam topaç gibi döne döne...ya başkası adama çevirgel duası yaptıda gittiyse adam o zaman nolcak 
Adam topaç gibi döne döne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?