- 19 Şubat 2021
- 7.328
- 22.716
- 298
- 39
- Konu Sahibi beyazkardelenn
- 

İçeriğini bilmiyorum okumadımÖyle bir dua yok ,internette yanlış bilgi dolu. Kaynak kısmına dikkat etmek lazım.
"(filanın) gönlünü ve canını bana çevirgil ve kalbini gayrilerden ayırgil.Gönlünü bana dost kılıvergil." İçerikli dua mı olurneden ayrılmışlar? Kaç yıllık ilişki? Dönerse onundur, dürüm'se hiç onun olmamıştır. 
Eltimgil, görümcemgil bir de kayınvaldemgil eklenmeli bence. Eksik var.Öyle bir dua yok ,internette yanlış bilgi dolu. Kaynak kısmına dikkat etmek lazım.
"(filanın) gönlünü ve canını bana çevirgil ve kalbini gayrilerden ayırgil.Gönlünü bana dost kılıvergil." İçerikli dua mı olurneden ayrılmışlar? Kaç yıllık ilişki? Dönerse onundur, dürüm'se hiç onun olmamıştır. 
Arkadaşım yanımda bir taraftan onada okumuyorum bunlar neden böyle diyorBen Döngel Kârhanesi'ni biliyorum bir tek. O olur mu?
Biraz köreldik evet.Arkadaşım yanımda bir taraftan onada okumuyorum bunlar neden böyle diyor
Daha iyi halleri dedim
Baya performanstan düştünüz daha rezil rendice etmeniz lazımdiBiraz köreldik evet.
Topaç gibi ortada dönüp duracak yavrucagizya başkası adama çevirgel duası yaptıda gittiyse adam o zaman nolcak 
Büyü diye yazmamışsınız ya ondan çok şey etmedik. Yoksa elimizde Oz vardı.Baya performanstan düştünüz daha rezil rendice etmeniz lazımdi
Tülay değil miydi o?Dönde gel ,Hulyaa geldi aklima
Konuya yorum yaparken ben de acıkmıştım o yüzden aklıma döner dürüm ayran geldi.my hope acıktım gece gece senin yüzünden. Tereyağı coslatılmış iskender tabakları dönüyor gözümün önünde. 
Konu sahibi arkadaşınıza söyleyin yemek yesin geçer. Şu an başka çözümüm yok. Aşk acısının en büyük çözümü yemek yemek. Zaten sonrasında da ben bu kiloları nasıl vereceğim diye düşünüp spora, diyete saracaktır. Bakarsınız spor salonunda yeni biriyle tanışır üstüne. Bence sorun çözüldü.
Hee tamam. Tülaaaayyyynnğğğ geri dön gelmişti bana.Kemal sunal in filminde ,at yarisi goruyor ruyasinda
Kızlar şimdi arkadaşımla kahve içiyoruzsevgilisinden ayrılmış cevirgel duasıni biliyor musun bir hafta okumayı düşünüyorum dedi hiç duymadım ama şimdi ogrenirim diyip hemen buraya koştum 
Bu duayı okuyup sonuç alanınız oldu mu sonuçta dua Allah'tan isteyecek ama sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum
Hepimizin zorba olduğunu düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?