Kızlar resim ekledim iki tane yeni...Henüz ön resim eklemedim..Bir kaç güne önden resim ekliycem..Bandajları dün çıkardım kendim...Henüz çok şiş...Ve normal ameliyatlardan daha zor inecek şişleri, malum bir kaburgam artık burnum oldu:) Ben bu kadar gelişmeyi bile şaşırtıcı buluyorum...Profilimde önceki burnumun yan resimleri var ve burun kanatlarım resmen havada, bakınca aradaki farkı göreceksiniz...Bu halinden çok memnunum...ınşallah benim aldığım sonuçlar revizyon arayanlara umut olur...Benim ameliyatım çok ekstrem bir ameliyattı arkadaşlar...Burun derim çok inceydi, içerde kocaman perforasyon vardı (delik septumda), önceki ameliyatlarda çok kıkırdak çıkarıldığı ve zarar verildiği için tamir edilmesi gereken bir sürü problem vardı içerde, burnumun içi resmen labirent gibiydi..Etlerim şiş olduğu için ayrıca perforasyondan nefes alamıyordum...Burun ucuma daha evvel konan kıkırdaklardan şekli falan kaymıştı, böyle kare gibiydi, burnum yamuktu her yönden...Yarın ameliyatımın ikinci haftası dolcak...Eklediğim resimler 12 günlük...Bu kadar problem ve 6,5 saatlik bir ameliyat sonucunda ben gerçekten sonuçtan memnunum...Doktorumun hakkını ödeyemem...Şişlikler indikçe resim eklemeye devam edicem kızlar...Şimdilik bu kadar...