- 23 Ağustos 2012
- 51.709
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.651
- 898
Kendi kızınız olsa bakalım izin verecek misiniz erkek arkadaşının evinde kalmasına babası izin verecek mi eşiniz olan kişinin kızı olmadığı için böylesine özgür düşüncelere sahipsiniz elbette toplumda kurallar var ve olması gerekenler var birçok insan tepki veriyorsa bir düşünmelisiniz bu kızla diyelim ki uyuşmadı her kız arkadaşıyla evde mi kalacak çocuğunuz birlikte yaşadıkları zaman elbet bir zaman sonra cinsellik de yaşanacak bu kız olmayınca başka bir kız derken belki bu sayı 3 4 olacak doğru insanı bulana kadar ben anlayamıyorum açıkçası kanunlar bile konulurken toplumun değer yargılarına göre koyuluyor nikahsız birliktelik sağlıksız bir birliktelik ondan bundan hastalık bulaşan insanlarla dolu etraf sonra evlendi mi aaa bana hpv bulaştı kocamdan başkasıyla ilişkiye girmedim ki ben.......
Bence de kimdir necidir belli değil. Yarın öbür gün anne babası bu aile benim kızıma el koydu bile diyebilir yani.
Elbette cinsellik de olur sonuçta kanki kanki oturacak halleri yok sonra evladıma cinsel hastalık teşhisi kondu anlamıyorum ben 3 4 ay olmuş üstelik netten tanışma kimdir nedir ne cesaret dimi ev dayayıp döşemek için erken diyor her konuda anlaştılar tanıdılar birbirlerini de ev dayayıp döşeme kaldıBen katılıyorum. Çocuk genç 23 yaşında daha çok sevgilisi olur farklı farklı kızları evine getirip 1-2 yıl yaşatacak mı ne bu yani?? Konu sahibesinin evinde her yıl farklı yabancı kızlar mı kalacak nedir???
Slm biz yurtdışında yaşayan cekirdek bir aileyiz.esim ,oglum ve ben.Oglum 23 yaşında internetten cici bir kız ile tanıştı.Bu kız uzakta yaşadığı için ara ara gelip bir kaç gün bizde kalıyordu.Mesafeler yorucu olmaya başladığından dolayı .Kizin ailesi izin vermedigi halde kiz bizimle yaşamaya başladı.Bizde Oğlumuz için kabul ettik.Buarada ailesiylede sular duruldu ve heRsey yolunda.Fakat ,gelelim şimdi asıl sıkıntıya ,Çevremizdeki insanlar ve ablam dahil.Bu durumu kınıyorlar.Nasıl olurda nikahsız birarada yaşanırmış,en azından hoca nikahı kıyabilirmişiz.Bu arada kız 20 yaşında.Ama ben ve eşim hatta oglum ve kız arkadaşıda henüz evlenme gibi bir düşünceleri yok,çünkü daha 4 aydır tanışıyorlar.Bizim hayata bakış açımızla çevremizinki çok zıt.Resmi nikah için asla acele edilmemeli diye düşünüyoruz, ve imam nikahida bizce herkesin kendi bilecegi bir is.Birden bire etrafımızdakiler günah ölçer kesildiler başımıza.Oglum ve kız arkadaşı bizimle yaşıyorlar ikiside çalışıyor ve birbirlerini tanımaya çalışıyorlar.Şimdilik hersey yolunda ama yarın neolur bilemem. Mesela evlenip sonra anlaşamazlarsa.ne olacak?Sonra bosanmaklami ugrasacaklar.Ablam bu yüzden evime gelmiyor artik ve onun düşüncesine göre .Evimizin bereketi kalmazmis bizim evde Zina yapiliyormus vs........Biz bu tepkilerini anlayamiyoruz.Sizin düsüncelerinizi alabilirmiyim
Mrb
Bizim durum çok karışık ve acil önerilere ihtiyacım var. Oglum geçenlerde bana gelip intten bir kızla tanıştığını ve onunla görüşmek istediğini anlattı.Bende sokaklarda tanımadığı bir insanla bulusmasın diye bize gelmesine izin verdim.Biz almanyada yaşayan bir aileyiz.Buarada oglum 22 kız ise 19.Neyse bu kız 10 gün önce geldi bize ve geldiğinde öğrendimki kız bulgaristanda yaşayan türklerden ,bu kız ailesi tarafından bir adama nikahsız veriliyor ve bu adamla almanyaya geliyor.Adamin bir çocuğu varmış ve bu çocuğu bu kızın üstüne kaydetmişler.Yani kız cocugun annesi görünüyor.Cocugu annesi terk etmiş ve adamda çocuk parası alabilmek için bu bizim kızın üstüne yapmış.Yani kız çocuklu görünüyor.Kiz bu adamdan şiddet görmeye de baslamis ve benim oglum çik gel demiş.Kiz şimdi bizde fakat almancası olmadığındadan iş bulma imkânı düşük ,iş olmadanda ikamet etmesi mümkün degil.Simdi dün geldi oglum bana ,kızla evlenmek istediğini söyledi.Hic tepki göstermedim eşimde göstermedi.Sadece daha çok erken olduğunu biraz daha beklemelerini söyledik.Kizi asla bırakmak ve geri göndermek istemiyor.Kizin birlikte olduğu adamda peşini aramıyor zaten.Kizin bize söylemesi adam kıza elini sürmemiş yani karı koca ilişkisi yaşamamışlar.Dogrumudur ben bilemem.Cikmaza girdim ,kizi geri göndermeye birşekilde ikna etsek, ki çok zor görünüyor ,oğlumu kaybetmekten kız giderse bunalıma girmesinden çok korkuyorum.Oglum çok duygusal ,dün babasının boynuna sarılıp beni ondan ayırmayın diye hüngür hüngür ağladı.Neyapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var
Aynen öyle, oğlan da duygusal diye aile mecbur kalmış ama durumun yanlışlığı da kabak gibi ortada.Bu o konu mu? Kız sizi kandırıyor evinize çöreklenmiş
Ben lisede yatılı okul, bitiminde çocuk damat(ecnebi gelin, formalite evlilik artık ne olursa) ve arından sınır dışı etme düşünüyorum.Biz karar verdik, hepsini 18 yasinda evden göndereceğiz.
Hatta bazen liseyi de yurtdışında okusalar da yabancı dili erkenden halletseler diye düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?