Çünkü bir ev dayayıp döşemek için henuz erken oldugunu dusunuyoruz dediğim gibi 4 aydır birlikteler.Benim dini inancım yok ama şunu söyleyebilirim ki oğlunuzun 4 aydır tanıştığı kızın sizin evinizde işi ne yani benim düşünceme göre çok saçma. Oğlunuz tek yaşıyor olsa beraber yaşasınlar tamam da bu şekilde çok saçma bence.
Benim dini inancım yok ama şunu söyleyebilirim ki oğlunuzun 4 aydır tanıştığı kızın sizin evinizde işi ne yani benim düşünceme göre çok saçma. Oğlunuz tek yaşıyor olsa beraber yaşasınlar tamam da bu şekilde çok saçma bence.
Sizin düşüncenize saygı duyarım ama ben şahsen istemezdim yani oğlumun daha 4 aydır tanıştığı kız niye bize evimizde yaşasın? Bu devirde kimseyi tanımak mümkün değilken hele de 4 ayda...Çünkü bir ev dayayıp döşemek için henuz erken oldugunu dusunuyoruz dediğim gibi 4 aydır birlikteler.
Benim dini inancım yok ama şunu söyleyebilirim ki oğlunuzun 4 aydır tanıştığı kızın sizin evinizde işi ne yani benim düşünceme göre çok saçma. Oğlunuz tek yaşıyor olsa beraber yaşasınlar tamam da bu şekilde çok saçma bence.
Kendi kızınız olsa bakalım izin verecek misiniz erkek arkadaşının evinde kalmasına babası izin verecek mi eşiniz olan kişinin kızı olmadığı için böylesine özgür düşüncelere sahipsiniz elbette toplumda kurallar var ve olması gerekenler var birçok insan tepki veriyorsa bir düşünmelisiniz bu kızla diyelim ki uyuşmadı her kız arkadaşıyla evde mi kalacak çocuğunuz birlikte yaşadıkları zaman elbet bir zaman sonra cinsellik de yaşanacak bu kız olmayınca başka bir kız derken belki bu sayı 3 4 olacak doğru insanı bulana kadar ben anlayamıyorum açıkçası kanunlar bile konulurken toplumun değer yargılarına göre koyuluyor nikahsız birliktelik sağlıksız bir birliktelik ondan bundan hastalık bulaşan insanlarla dolu etraf sonra evlendi mi aaa bana hpv bulaştı kocamdan başkasıyla ilişkiye girmedim
Aynen bence de. Bir de daha evlenmeden laubali olunur.Evet bu da anlamsız..
Hani aynı evi sevgili ile paylaşma tamam da, o ev anasının babasının olduğu ev olmaz.
Oluyorsa da tuhaf.
Ne o oyle, gelin kaynana aynı evde kalsın der gibi.
Ben, ne oğlumun ne de kızımın sevgilisi evimde istemezdim.
Hiçbir dini gerekçe ile değil, benim sıpalar bana yeter yahu, bir de sevgisinin mi işini gücünü yapacağım yani
Bence de kimdir necidir belli değil. Yarın öbür gün anne babası bu aile benim kızıma el koydu bile diyebilir yani.Ben katılıyorum
20 yaşında bir kızın başkasının evinde ne işi var? Ne sıfatla kalıyor? Elin kızının benim evimde ne işi var???
Saçma çok saçma bir duru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?