- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Cok tesekkür ederim var ama dedigim gibi 1 2 ancadir gerisi erkek tarafi. Simdi malum kina gecelerinde nedime oluyoya 10 15 tane.. ama benim gibi birini daha görmek mutlu etti sagolunBenim de senin gibi fazla arkadaş cevrem yok bir tanıdığımız evlendi bu yaz onun çok fazla arkadaşı vardı etrafında liseden bile ama kinasina beş kişi falan anca geldi yanında sana eşlik edecek bir kişi bile yok mu bu arada hayırlı olsun düğünün
Kına gecesini kendiniz mi yapacaksınız yoksa bir organizasyon şirketiyle anlaştınız mı?Cok tesekkür ederim var ama dedigim gibi 1 2 ancadir gerisi erkek tarafi. Simdi malum kina gecelerinde nedime oluyoya 10 15 tane.. ama benim gibi birini daha görmek mutlu etti sagolun
Organizasyon sirketiyle anlastik da kiz tutmadik kiz basi para aliyoduKına gecesini kendiniz mi yapacaksınız yoksa bir organizasyon şirketiyle anlaştınız mı?
Organizasyon şirketlerinde görevli kızlar oluyor
Tüih, plan suya düştüOrganizasyon sirketiyle anlastik da kiz tutmadik kiz basi para aliyodu
Akrabalarimiz var ama onlar da direkt dügün günü gelceklermis toplu olarakİhtimalleri düşünüyorum...
Akraba kızı?
Komşu kızı?
Kına gecenin kalabalık olmamasının Sebebi belli işte. Kafaya takacak bir şey değil. Şatafata gerek yok kendi aranızda eğlenin göbwk atın işte. Oturup çay kahve bile içilebilir bence illw ver coşkuyu olayına girmek gerekmezAkrabalarimiz var ama onlar da direkt dügün günü gelceklermis toplu olarakbiz kendi memleketimizde yasamiyoruz babam memur oldugundan.. iste uzak olunca gelcek kisiler de sayili oluyo..
20 gün sonra dügünüm var ama şöyle etrafimda kosturcak yanimda olcak hatrimi saycak arkadasim yok. Ya 1 ya 2 tanedir anca yani.. neden derseniz inanin bilmiyorum ben yaklastikca insanlar hep cikarcilik yapti.
gerci 5 yildir baska sehirdeyim üniversite okudugumdan dolayi ondan da olabilir..
Kına gecemi ben kendi aramizda yapariz biter diyodum is büyüdükce büyüdü biliyosunuz nedime denen sey cikti simdi istemememe ragmen. 10 kisi olur dendi ama yok yani ne yapcagim hakkinda da fikrim yok..iptal de edemiyorum cunku tef falan alindi. Erkek tarafinda da kizlar var ama onlar da 5 kisi falanmis galiba. Rezil mi olcam simdi ben
Bizim adetimize göre de öyle ama buranin adetine göre kinayi da erkek tarafi yapiyomus ondan öyle oldu.kin a gecesini kız tarafı organize eder neden istemediğiniz birseyi yapıyorsunuz ki...ne gerek var o organizasyona..bi tanıdığım yaptirdi çok şatafatlı ama cok-da gereksiz boşa masraf ayrıca...gerginligide çabası...bu konuyu nişanınızla gorusun bence
Bizim adetimize göre de öyle ama buranin adetine göre kinayi da erkek tarafi yapiyomus ondan öyle oldu.
İstemediğiniz her şeye boyun eğerseniz böyle olur.20 gün sonra dügünüm var ama şöyle etrafimda kosturcak yanimda olcak hatrimi saycak arkadasim yok. Ya 1 ya 2 tanedir anca yani.. neden derseniz inanin bilmiyorum ben yaklastikca insanlar hep cikarcilik yapti.
gerci 5 yildir baska sehirdeyim üniversite okudugumdan dolayi ondan da olabilir..
Kına gecemi ben kendi aramizda yapariz biter diyodum is büyüdükce büyüdü biliyosunuz nedime denen sey cikti simdi istemememe ragmen. 10 kisi olur dendi ama yok yani ne yapcagim hakkinda da fikrim yok..iptal de edemiyorum cunku tef falan alindi. Erkek tarafinda da kizlar var ama onlar da 5 kisi falanmis galiba. Rezil mi olcam simdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?