Yani tanıdığınız herkes size karşı birleşmiş mi oluyorMerhaba. Bir sürediR hem iş, hem bazı komşu ve akrabalarım tarafından sistematik ve birbirleriyle haberli olduğunu tahmin ettiğim haksız yere mobbinge uğruyorum. Bu durum benim psikolojimi yıpratmak üzere. Ne yapacağımı, nasıl bu işten sıyrılıp, kurtuluşa ereceğimi bilemiyorum.
Şöyle bir durum var ki: Bana mobbing uygulayan herkes mükemmel konuma geçmiş ve bana herhangi bir konuda bazen alaycI/küçümseyici,, bazen de haddini aşarak saygısızca mobbingte bulunuyorlar. Örnek verecek olursam, geçmişte yaşadığım ve uzun süren bir rahatsızlığı taklit ediyorlar. Bunu işyerimde birisi yapıyor. Hemen iyileşiveriyor. Sonra akrabalarımdan birisi yapıyor, yine hemen düzeliveriyor. Bu sadece bir örnek. Mesela ben bir görüşümü işyerimde konuşuyorum. Bir kelime kullanıyorum. Bu işyerimde konuştuğum meseleyi, bana alaycı bir tavırla uzak akrabalarım soruyor. Belli ki iletişim içindeler ve maalesef buna acımasızca devam ediyorlar.
Bunu kimin organize ettiğini tahmin ediyorum. Ama hiçbir ispat yok elimde.
Pekı sizce bunu yapmalarındaki sebep nedir?Bu kadar ınsan işlerı yok mu ki bu kadar ekip halinde böyle bir oyun oynuyorlar?Rahatsızlıgınızneydi ?Merhaba. Bir sürediR hem iş, hem bazı komşu ve akrabalarım tarafından sistematik ve birbirleriyle haberli olduğunu tahmin ettiğim haksız yere mobbinge uğruyorum. Bu durum benim psikolojimi yıpratmak üzere. Ne yapacağımı, nasıl bu işten sıyrılıp, kurtuluşa ereceğimi bilemiyorum.
Şöyle bir durum var ki: Bana mobbing uygulayan herkes mükemmel konuma geçmiş ve bana herhangi bir konuda bazen alaycI/küçümseyici,, bazen de haddini aşarak saygısızca mobbingte bulunuyorlar. Örnek verecek olursam, geçmişte yaşadığım ve uzun süren bir rahatsızlığı taklit ediyorlar. Bunu işyerimde birisi yapıyor. Hemen iyileşiveriyor. Sonra akrabalarımdan birisi yapıyor, yine hemen düzeliveriyor. Bu sadece bir örnek. Mesela ben bir görüşümü işyerimde konuşuyorum. Bir kelime kullanıyorum. Bu işyerimde konuştuğum meseleyi, bana alaycı bir tavırla uzak akrabalarım soruyor. Belli ki iletişim içindeler ve maalesef buna acımasızca devam ediyorlar. O kadar çok örnek var ki. Ve hepsinde de hazırlıksız oluyorum.Bir cevap dahi veremiyorum. Çok üzülüyorum.Psikolojim mahvolmak üzere. Artık insanlara güvenim çok ama çok azaldı. Hiç kimse gerçek dost değil gibi geliyor.
Bunu kimin organize ettiğini tahmin ediyorum. Ama hiçbir ispat yok elimde.
Değişik , niye sizin üstünüze oynuyor yani bunca insan ?
İş yerinizdekiler , komşularınız ve akrabalarınızla nasıl ortak hareket edebilecek sizce biraz açar mısınız?Benden yıllardır nefret edip küs duran bir arkadaşımın organize ettiği bir durum olduğunu tahmin ediyorum maalesef. Pek çok kişi ile arası açıktı. Ve birkaç kişi onun nedeniyle işten ayrılmak zorunda kaldılar geçmişte. Sanırım sıra bende. ve bu oyuna bazı akrabalarım ve bazı komşularımın dünden razı olmaları çok can sıkıcı.
İş yerinizdekiler , komşularınız ve akrabalarınızla nasıl ortak hareket edebilecek sizce biraz açar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?