“Zorlukların üstesinden gelmenin en iyi yolu onlara muhteşem bir gülümseme ile saldırmaktır.”
– Robert Baden-Powell
- İkinci yol ise, bozuk bir plağa benzer. Aynı şeyi binlerce kez tekrar ederek, aynı mesajı vererek, karşınızdaki insan içinde bulunduğunuz durumu ve bakış açınızı anlayabilir. Bu şekilde, hayatınız boyunca gerçekten meydana gelmesine izin vermek istemediğiniz durumları tekrarlayıp, doğrulayabilirsiniz.
Yalniz yorumlarda tanimadiklari insanla bile dalga gecen insanlar iste konu sahibinin derdi bu birlesirler kardesim birlesirler voltrani bile olustururlar niye cunku fesat ve visyonsuzluk boyle birsey....
Konu sahibi basima geldi biliyorum sacma tiplerle vakit kaybetmeyin dalga gectiklerini hissettiginde ne demek istedin diye sor bakayim hepten susma sende kendini savun
Sizi üzen insanlardan uzak durun. Aman takmayın. Sinirlendikçe daha çok üstelerler. Araya mesafe koyun. Napalım hepimizin çevresinde var bu tipler. Özelinizi de paylaşmayın. Günümüzde art niyetli insan çok yapcak birşey yok.
Arkadaşlar doğru anladiniz konu sahibinin iş yeri arkadaşları komşuları ve akrabaları hepsi sistematik bir şekilde anlaşmışlar ve iş birliği yapıyorlarmış hatta kk üyelerini bile etki altına almış olabilirler :)) en kısa zamanda psikologa giderek sorununuzu çözmenizi tavsiye ederim
Kuzum kimsenin yaptigi yanina kalmaz kesinlikle Allaha sigin bazen oyle seyler oluyor ki oyle hareketler yapiyorlarki kimseye ispatlayamiyor insan ama Allah goruyor sen uzulme kafana takmamaya calis zor biliyorum ama degmezlerHalden anlayan, yol yordam bilen yorumcular görmek beni umutlandırdı. Teşekkürler ve saygılarımı sunuyorum.
Aynen tıpkı buradaki açtığım konuma ilk günden eğlence maksatlı yorum yapan bazı yorumcular gibi gerçek hayatta insanlar da oldukça çok ne yazık ki.
Geçen hafta beni kasten üzen o insanlara kalben o kadar buğz ettimki (yapım nedeniyle elimden başka hiçbir şey gelmiyordu) ve yaradana o kadar sığındım ki...Öyle bir manevi güç ve moral bulmaya başlamıştım.
birkaç gün önce olan güzel gelişmeler karşısında ise çok şaşkınım. bu mobbing ekibine dahil olan amirim ve onun üstünün tayini başka şehre çıktı. Hiç beklenen bir durum değildi. Yerine sevdiğim, güvendiğim bir iş arkadaşım getirildi. Bu ikincisi de hiç ama hiç beklenmeyen bir şey idi. İnanamıyorum bu gelişmelere, rüyada mıyım gerçek mi bu olanlar diye..herkes ve ben şoktayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?