- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.865
- 333
- 51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kamerayı açık bırak bir yerde kaydet
Sonra bu ne diye hesap sor
Aile şirketinde mi çalıştınız daha önce? Komşunuzun yengenizin referansların arasında ne işi var? Yazacak kimse yoktu konu komşuyu mu yazdınız ne yaptınız?
Maalesef. Onlar da hayır organizasyonunda vesile olmak ister diye düşündüm birkaç isim verdim istenildiği için.ve ismi vermeden önce de arayıp danıştım referans listemde yer vereceğim herkese ve olur dediler. Sonra o işten vazgeçtim çok prosedürü olması nedeniyle... Ama liste bir kere amirimin eline geçmişti.
Destek değil köstek olmak için yarışıyorlar şu an.
Hayirli bir is icin olusturulan referans listesiyle iletisime baska bir sey icin gecilince zor durumda kaldim demissiniz. Sonrasinda olayin diger amirinizin adi olmadigi icin icerlemesiyle ne alakasi oldugunu anlayamadim. O listeye baska bir sey icin gecilmesini de anlamadim cok karisti :/
Ben gercekten baski olayi var mi diye merak ettigimden sordum bu arada. Biraz fazla tesaduf bir konu cunku. Akraba, komsu, arkadas vs.
Bence etrafa kulaklarinizi tikayin ve sadece isinize odaklanin. Laf sokma gibi bir durum sezince de alinmis gibi davranmayin. Onun disinda iyi hissetmek adli kitabi okuyun mutlaka. Kolay gelsin: )