Çevrem tarafından uğradığım mobbingle nasıl başa çıkarım?

Aile şirketinde mi çalıştınız daha önce? Komşunuzun yengenizin referansların arasında ne işi var? Yazacak kimse yoktu konu komşuyu mu yazdınız ne yaptınız?

Maalesef. Onlar da hayır organizasyonunda vesile olmak ister diye düşündüm birkaç isim verdim istenildiği için.ve ismi vermeden önce de arayıp danıştım ve olur dediler. Sonra o işten vazgeçtim çok prosedürü olması nedeniyle... Ama liste bir kere amirimin eline geçmişti.
Destek değil köstek olmak için yarışıyorlar şu an.

Hayirli bir is icin olusturulan referans listesiyle iletisime baska bir sey icin gecilince zor durumda kaldim demissiniz. Sonrasinda olayin diger amirinizin adi olmadigi icin icerlemesiyle ne alakasi oldugunu anlayamadim. O listeye baska bir sey icin gecilmesini de anlamadim cok karisti :/

Maalesef. Onlar da hayır organizasyonunda vesile olmak ister diye düşündüm birkaç isim verdim istenildiği için.ve ismi vermeden önce de arayıp danıştım referans listemde yer vereceğim herkese ve olur dediler. Sonra o işten vazgeçtim çok prosedürü olması nedeniyle... Ama liste bir kere amirimin eline geçmişti.
Destek değil köstek olmak için yarışıyorlar şu an.

İyi bir psikiyatrist ile görüşün lütfen. Kaygı bozukluğu yaşıyor olabilirsiniz ve tedavisi çok kolay. Şimdi şöyle anlatayım kendini kanser zanneden biri var ve inanılmaz ağrılar çektiğini iddia ediyor ama kanser değil annesini kanserden kaybetmiş ve ben de kanser olacağım diye o kadar çok kaygılanıyor ki psikolojik sağlığı bozuluyor ve kanser olduğunu düşünüyor( kanser değil tabiki) Ama ağrıları gerçek biliyor musunuz? Çünkü psikoloji o kadar etkili ki sağlam insanı ağrıdan öldürür. Size yazılan yorumları dikkate alın doktora görünün ve gerek görürse ilaç yazacaktır lütfen kullanın. Bir süre sonra kendinizi çok iyi hissedeceksiniz inşallah.

Hayirli bir is icin olusturulan referans listesiyle iletisime baska bir sey icin gecilince zor durumda kaldim demissiniz. Sonrasinda olayin diger amirinizin adi olmadigi icin icerlemesiyle ne alakasi oldugunu anlayamadim. O listeye baska bir sey icin gecilmesini de anlamadim cok karisti :/

Yani onlar benden liste istedi ama, kendileri başka kişileri tercih ederek beni onlara sorma tercihleri de vardı. Mesela şimdiki amirime sorma. İlla benim oluşturduğum kişi listesi değildi kullandıkları.

Bu arada benim başıma böyle bir durum ilk defa geliyor. Şimdiye kadar hayatımda kalp kıran arkadaşlar vs. olmuştu ama açık net ve gözle görülür idi.
Şimdiki imalı ve mobbing şeklinde maalesef. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında. Bu da çok üzücü maalesef.

Ben gercekten baski olayi var mi diye merak ettigimden sordum bu arada. Biraz fazla tesaduf bir konu cunku. Akraba, komsu, arkadas vs.
Bence etrafa kulaklarinizi tikayin ve sadece isinize odaklanin. Laf sokma gibi bir durum sezince de alinmis gibi davranmayin. Onun disinda iyi hissetmek adli kitabi okuyun mutlaka. Kolay gelsin: )

Ben gercekten baski olayi var mi diye merak ettigimden sordum bu arada. Biraz fazla tesaduf bir konu cunku. Akraba, komsu, arkadas vs.
Bence etrafa kulaklarinizi tikayin ve sadece isinize odaklanin. Laf sokma gibi bir durum sezince de alinmis gibi davranmayin. Onun disinda iyi hissetmek adli kitabi okuyun mutlaka. Kolay gelsin: )

Çok teşekkür ederim. Okuyacağım kısa zamanda.

Lütfen lütfen en kısa zamanda bi psikiyatriden randevu alın ve gidin.Bakın burda kaç kişi aynı şeyi söylüyor sadece sizin iyiliğiniz için.Gitmekle hiçbir şey kaybetmezsiniz ve çok rahatlatacak bu sizi eminim bu şekilde yaşamak çok yorucu yıpratıcı olmalı.

Kendinizi dünyanın merkezi olarak görmeyin. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Her insanın günlük yapması gereken bin tane işi oluyor hangi biri toplanıp senin ayağını kaydırmak için uğraşsınlar. Böyle düşün.
Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum çünkü eşim tam olarak böyle düşünüyor. İlk evlendiğimizde sende onlardansın diye defalarca suçladı beni annesini babasını. Beklemeden doktora gidin yoksa bekledikçe iş karmaşıklaşıyor.
Eşimin bu sorununun ilk iş yerinde gördüğü mobbingden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İşte dışlanmış daha sonra da yalnız kalınca istifa etmiş. Şimdi herkesin şuanki işinde de onu çıkarmak için uğraştıklarını düşünüyor. Biz ailesinin yada onu soran bir akrabamızın bile onun kuyusunu kazdığını düşünüyor. Bu basit bir sorun kaygı bozukluğundan kaynaklanıyor.
Çözümü de çok basit inanın. Zorla da olsa doktora gitmeye ikna ettik ve çok rahatız artık.
Hayatı kendi kendinize zehir etmeyin lütfen. Çevrenizde yaşadıklarınız sizde kaygı bozukluğu oluşturmuş. Bahsettiğiniz küs arkadaşınızın bir kaç kötülüğünü gördüğünüz için sizinle de uğraşacağını düşünüyorsunuz muhtemelen. Buna şartlandığınız içinde öyle olduğunu zannediyorsunuz.
Allah kolaylık versin.

Yengeniz sizi sevmiyor bu olası. Peki iki komşu birden neden sizinle uğraşıyor ki?

Bu insanlar tanışık mı yoksa sadece listede adları mı var? Kimse kimseyi telefonla arayıp hadi şuna mobbing uygulayalım demez hele ki tanışmıyorlarsa imkansız. Paranoid düşünceler içindesiniz

Bana da ulaştılar. Kadınlar kulübünü organize et ve çiçekli üye ile dalga geç dediler de yemedim ben. Her yerdeler. Ruhumuzu ele geçirmeye çalışıyorlar.

Arkadaşım şu dediğine gerçekten inanıyor musun? Buraya yazma git bir psikiyatri kliniğine şüphelerini anlat onlar yönlendirir seni.

Back
X