Çevremde ki çoğu gruplardan dışlanıyorum,ben çağırırsam,ben ararsam buluşmalar oluyor ama ben aramazsam onlar kendi toplanıp beni çağırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gerçekten öyle. Yani kendisi “ben insanları çok fedakarca seviyorum, onlar benim gibi davranmayınca ipler kopuyor” diye yazmış başka konusunda. Yani şu an hayır kolay kırılmam, kırılsam belli etmem diyince gerçek değişmeyecek. Ama kendi bilir. Bir sorunun çözülmesi için önce sorunu anlamak gerekir. Çözüm istemiyorsa devam edebilir.

Yorum yapmak zorunda değilsiniz ki

siz de haklısınız . Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış …birilerinin yorumuna ihtiyacınız varmış ki buraya konu açmışsınız …yorum yapan da size doğru olanı söyleyince napacaksınız ? yorum yapmak zorunda değilsiniz ki diyip sıyrılacaksınız.

İyi akşamlar

Aynı konuyu farklı zaman aralıklarında açıp durmuşsunuz. Yorum istemiyorsanız neden açıyorsunuz?
Konuda kendiniz detay veriyorsunuz bir de. İnsanlar yoktan size kişilik eklemiyorlar. Demekki sandığınız gibi naif kırılganlık değil sizinkisi alıngansınız, arkadaşlığa sohbete dair vereceğiniz bir şey yok, belki sohbetiniz sıkıcı.
İç dökeyim ama kendimi düzeltmeyeyim diye düşünüyorsanız konu açıp durun ama şikayetçi olduğunuz konuyu düzeltmek istiyorsanız yorumlara kulak verin.

Arkadaşlık ilişkilerinizde dışlanma konusu açıp neden olabilir diye sormuşsunuz. İnsanlar da eski konulardan çıkarım yapıp bundan dolayı olmuştur niye simdi farklı bir karakter yaratma ihtiyacı duyuyorsunuz demiş. Siz de burada kadına trip atıyorsunuz Bu yüzden iste. Tanımadığınız, size kötü hiçbir sey dememiş birine bile trip atıyorsunuz.

Ben bu ben iyiyim ama çevrem kıymetini bilmiyor, ben çok temiz kalpliyim ondan olur falan kısmına katılmıyorum açıkçası.
Vardır mutlaka bir sebebi.
Yani yorucu bıktırıcı bir yanınız mutlaka olmalı/
Ya alınıp surat asıyorsunuz, ya trip atıyorsunuzdur. Kimse durduk yere dışlamaz.
Arkadaşlık sıkıntısı çekenlerin genelde bir yerde görmediği bir sorunu olduğunu düşünüyorum.
Neden kaçırdığınızı bulmanız lazım.

Benim de mahalleden bir tanıdığım var, sürekli olumsuz enerji dolu. Sürekli şikayetçi, iki lafından birisi panik atak geçirdim gece uyuyamadım. Mahalleden kadınlarla toplandığımız zaman çağırmıyoruz. Kimse istemiyor çünkü görüşmeyi, enerjimiz çekiliyor diyorlar.

Size sebebini söylemişler mesela. Kendi adıma konuşacak olursam kırılgan, her lafa alınan insanla arkadaş olmak istemem. Arkadaşlık yormamalı.

Bunlar onceki konularinizdan mesajlar.
Sizce neden?
soğuk duruşun var derler.

Evet atarlı bir insanımdır

Alıngan olabilirim

Takıntılı biri olduğumu kabul ediyorum. İnsanların söylediklerini çok kafama takarım

Beni neden dışIıyorsunuz dediğimde senin soğukIuğun diyorIar.

Yani soguksunuz, alingansiniz, atarlisiniz, takintilisiniz ve kirilgansiniz. Birebir kendi anlatiminizla.

Sizce dogru soru "neden beni dışlıyorlar" mi bu durumda?

Bugüne kadar üç insan tanıdım sürekli dışlanan.

Biri sürekli tripleniyor her arkadaşından sevgilisiymiş gibi ilgi bekliyordu mız mız bir tipti. Muhabbet olarak ortama da katkısı yoktu kendisiyle direkt konuşulursa konuşuyordu.

Biri de tersiydi çok konuşuyor kimseye müsade etmiyor resmen sürekli tirad dinletiyordu. Bir de iğneli laf sokmalı bir tarzı vardı.

Biri de her şeyden şikayet ediyor ay orayı sevmem ay orda klima çarpıyor ay oranın yemeği dokunuyor vs nazlı babanneler gibiydi.

Yani hepsinde bir sebep vardı sorsan iyiliklerinden kaybediyordu. İnsanlara zorluk çıkarmayan, sohbeti tatlı , uyumlu birinin dışlandığını görmedim ben hiç.

Kırılganlığımı belli edip ortamı asla germem. İçimde yaşarım hiçbirşey olmamış gibi gülüp konuşmaya devam ederim

Biri beni kırarsa ortamı fena gererim varya bir daha tenezzül edemezler.
Of açtığınız konulara baktımda hepsine detaya inin lütfen yazmışsın.
Aynı konudan 3 er 5 er açmışsın. Ben böyle takıntılı biriyle görüşmezdim

Bunlar onceki konularinizdan mesajlar.
Sizce neden?

Yani soguksunuz, alingansiniz, atarlisiniz, takintilisiniz ve kirilgansiniz. Birebir kendi anlatiminizla.

Sizce dogru soru "neden beni dışlıyorlar" mi bu durumda?
Eee daha ne olsun?

Konu sahibi kendiniz yazmışsınız bunları. Açıkçası sebep belli. Düzeltmek istiyorsanız bu huylarınızdan vazgeçin. Bir de başka bir arkadaş alıntılamış en ufak bir yanlışta iletişimi kopariyorum gibi bir şey yazmışsınız galiba. Kendi adıma konuşayım bu tarz keskin insanlarla arkadaşlık yapmam. İnsan daha çok stres olacağı ilişkiler kurmak istemez arkadaşlık stres atmak içindir, eğlenmek rahatlamak içindir. Hepimiz insanız hata da yapabiliriz en ufak yanlışta insan çıkartmak bana çok burnu büyük insan sözü gibi geliyor üzgünüm.

Kırılgan biriyle birebir buluşmak istenmese anlarım, sonuçta daha fazla iletişim oluyor. Ama toplu bir ortama davet etmemek gerçekten de ayıp yani. Zaten o kadar kişi ne konuşup, ne anlayacak da, kırılgan kişiye sıra gelecek.

Koç burcuyım ayrıca kırılganlığımı kolay kolay belli etmem. İçimde yaşarım
Mesele Koç Burcu olmanız değil ki kırılgan olmanız ve herkesi her şeyi kafanıza takıyor olmanız
Görümcem ve burada yaşıtım olan insanlar genelde beni görmezden geldi 9 Yıldır bunu hep taktım kafama.

Açtığınız konuları başlıklarınızın sonuna genelde “detaya inin” yazdığınız için az çok biliyorum, hep çok sevilen, ilgi gösterilen olmak istiyorsunuz, konu içerikleriniz genelde böyle ve sevgi ilgi görme isteğiniz başlıklarınıza da “detaya inin” olarak yansıyor.

Kendim dahil tanıdığım hiçbir koç burcu yıllarca bir şeyleri kafaya takmaz, aksine epey umursamaz insanlarızdır, kendisiyle bile dalga geçebilen biri olduğumuzdan alıngan kırılgan olmak pek mizacımızda yoktur, herkes aynı sebeple sizden uzaklaştığına ve hepsi kırılgan olduğunuzu söylediğine göre demek ki kırılgansınız ve siz farkında değilsiniz ama kırıldığınız yüzünüze ve davranışlarınıza yansıyor.

İnsanların sizi sevmemesini önemsememekle başlayın işe, siz kendinizi sevdikten sonra başkalarının size ne hissettiğinin önemi yoktur çünkü, kendinizi sevin kendinize değer verin, insanlar dışlıyormuş, görümce görmezden geliyormuş, abla diyen artık demiyormuş bunları yıllar boyu kafanıza takmamayı öğrenin.

Bunun için gerekiyorsa terapi alın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…