- 1 Aralık 2020
- 5.427
- 58.461
- 498
- Konu Sahibi Kristalbeyaz
-
Evet gerçekten öyle. Yani kendisi “ben insanları çok fedakarca seviyorum, onlar benim gibi davranmayınca ipler kopuyor” diye yazmış başka konusunda. Yani şu an hayır kolay kırılmam, kırılsam belli etmem diyince gerçek değişmeyecek. Ama kendi bilir. Bir sorunun çözülmesi için önce sorunu anlamak gerekir. Çözüm istemiyorsa devam edebilir.İnsanlar bazen unutuyorlar yaptıkları yorumları, açtıkları konuları . sonra sanki farklı bir kişiliğe bürünmüş gibi yeni psikolojileri ile yeniden geliyorlar ve onları anlamamızı bekliyorlar.daha kendileri kendilerini tanıyamıyorken bizden objektif yorum bekliyorlar gerçekten anlamıyorum
Yorum yapmak zorunda değilsiniz ki
Aynı konuyu farklı zaman aralıklarında açıp durmuşsunuz. Yorum istemiyorsanız neden açıyorsunuz?Yorum yapmak zorunda değilsiniz ki
Arkadaşlık ilişkilerinizde dışlanma konusu açıp neden olabilir diye sormuşsunuz. İnsanlar da eski konulardan çıkarım yapıp bundan dolayı olmuştur niye simdi farklı bir karakter yaratma ihtiyacı duyuyorsunuz demiş. Siz de burada kadına trip atıyorsunuzYorum yapmak zorunda değilsiniz ki
Ahahah bize de trip atmazsınız yaYorum yapmak zorunda değilsiniz ki
Demek ki çok da icinizde yasamiyorsunuz. Fark etmeseniz bile belli ediyorsunuz.Koç burcuyım ayrıca kırılganlığımı kolay kolay belli etmem. İçimde yaşarım
soğuk duruşun var derler.
Evet atarlı bir insanımdır
Alıngan olabilirim
Takıntılı biri olduğumu kabul ediyorum. İnsanların söylediklerini çok kafama takarım
Beni neden dışIıyorsunuz dediğimde senin soğukIuğun diyorIar.
Kırılganlığımı belli edip ortamı asla germem. İçimde yaşarım hiçbirşey olmamış gibi gülüp konuşmaya devam ederim
Tam olarak bu yüzden yalnızsın işte. Daha çok konu açarsın farklı bir karaktermiş gibi lanse etmeye çalışırsın ama gerçeklerden kaçamazsınYorum yapmak zorunda değilsiniz ki
Ama yine de insanları rahatsız etmişKoç burcuyım ayrıca kırılganlığımı kolay kolay belli etmem. İçimde yaşarım
Eee daha ne olsun?Bunlar onceki konularinizdan mesajlar.
Sizce neden?
Yani soguksunuz, alingansiniz, atarlisiniz, takintilisiniz ve kirilgansiniz. Birebir kendi anlatiminizla.
Sizce dogru soru "neden beni dışlıyorlar" mi bu durumda?
Mesele Koç Burcu olmanız değil ki kırılgan olmanız ve herkesi her şeyi kafanıza takıyor olmanızKoç burcuyım ayrıca kırılganlığımı kolay kolay belli etmem. İçimde yaşarım
Görümcem ve burada yaşıtım olan insanlar genelde beni görmezden geldi 9 Yıldır bunu hep taktım kafama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?