- Konu Sahibi Kristalbeyaz
-
Merhabalar ben 28 yaşındayım.oldum olası hassas düşünceli ve takıntılı biriyim.9 Yıldır evliyim,evlendiğimden beri eşimin çevresi tarafından dışlandım
baskalarını kafaya takmaktan psikolojim bozuldu
Çok sevdiğim bir arkadaşım oluyor mesela ama bana karşı küçücük bir yanlışında hemen hayatımdan çıkarmak istiyorum,onunla eskisi gibi samimi olamıyorum.
Bana göre yanlış geliyor. Mesela çok sevdiğim üçlü arkadaş grubumuz vardı . 1-2 defa bensiz buluşmuşlar sonradan beni de çağırdılar ama gitmedim. Bensiz buluşmaları bana yanlış geldi kabullenemedim
Çocukluğumdan beri yaşıyorum bu durumu,sürekli arkadaş ortamlarından dışlanıyorum. Normalde karakter olarak sessiz bi insanımdır ama bana biri bir adım gelse ben on adım giderim,sevdiğim insanlara karşı fedakarımdır onun derdini kendi derdim bilirim. .... Hiçbir zaman sağlam bir dostum olmadı,en başta dediğim gibi hep ilk vazgeçilen ben oldum.
Alıngan olabilirim ya ince düşünmek beni çok yoruyor zaten
Takıntılı biri olduğumu kabul ediyorum. İnsanların söylediklerini çok kafama takarım
ben olsaydım dostuma bunu yapmazdım diyorum ve ipleri koparıyorum. Diğer türlüsü yalakalık gibi geliyor bana , Biz nadir bulunan kaliteli insanlarız bence
Mesela arkadaşımla aynı mahalledeyiz , o evine gelecekti benim de kargom vardı merkezde gelirken getirir misin dedim ama o yolda gitmicem dedi halbuki çok yakınında oldugunu biliyordum. Bu olaydan sonra soğudum mesela. Sonra arkadaşlarım bensiz buluştuklarında kırılırım . Vs…
ben olsaydım dostuma bunu yapmazdım diyorum ve ipleri koparıyorum. Diğer türlüsü yalakalık gibi geliyor bana , Biz nadir bulunan kaliteli insanlarız bence
bunlarin hepsini yazan sizsiniz.Çok kırılgan oldugum için olabilir. Sevdiğim insanlardan ufacık bir şey görsem hemen alınırım
Sürekli küsen biri değilim kırıldığımı da kolay kolay belli etmem, çevremdeki insanlarla da bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bugün çağrılmamışsam da bunu onlara söylemem yine güler konuşurum
e ota b.ka alınıyorsunuz iste, belli de ediyorsunuz, sizsiz bulusanlari görünce sinirlenip hemen sosyal medyadan silmek gibi pasif agresif tavirlar sergiliyorsunuz, rica ettiginiz seyi yapmadilarsa (ki kimse yapmak zorunda degil) konusmayi kesiyorsunuz vs.Kırılganlığımı belli edip ortamı asla germem. İçimde yaşarım hiçbirşey olmamış gibi gülüp konuşmaya devam ederim
Ölü taklidi yapıyordu, bunu okursa gerçekten bayılacaken sevmedigim insan tipi kendini tanimayan, bilmeyen insanlardir.
siz de onlardansinız. kendinizi farkina varmadikca asla sorunlariniza çözüm bulamazsiniz.
bunlarin hepsini yazan sizsiniz.
ama simdi diyorsunuz ki;
e ota b.ka alınıyorsunuz iste, belli de ediyorsunuz, sizsiz bulusanlari görünce sinirlenip hemen sosyal medyadan silmek gibi pasif agresif tavirlar sergiliyorsunuz, rica ettiginiz seyi yapmadilarsa (ki kimse yapmak zorunda degil) konusmayi kesiyorsunuz vs.
eee, bu mu ortami germemek, belli etmemek?
ayrica hayatim boyunca dislandim yazip durmussunuz, bu konudaysa "cevremdeki insanlarla hic sorun yasamadim" demissiniz.
saka misiniz yani kime neyi kanıtlamaya calisiyorsunuz?
ayrica sizi cok seven eşiniz igrenc bir es , sizi 14-15 yasinizda kacirmis, bir haftasonu carsiya çıkarmamis, küçücük cocugunuza ve size beddualar eden bir adam. bu nasil sevgi böyle?
Evet ilave olarak;benim bir arkadasım çok konusuyor ve ne söylense hemen suratını asıp kendince küsüp duruyordu.
İletişimimi kestim.
Sonrasında diger arkadaşlarım da duydum ki iletişimi kesmiş.
Kendinin farkında degildi sürekli dışlandıgını söyler dururdu.,
Aşırı takıntılı birisiydi.
Uğraşamam açıkcası.
Dezenformasyon daire başkanı gibisin Yengençen sevmedigim insan tipi kendini tanimayan, bilmeyen insanlardir.
siz de onlardansinız. kendinizi farkina varmadikca asla sorunlariniza çözüm bulamazsiniz.
ama simdi diyorsunuz ki;
e ota b.ka alınıyorsunuz iste, belli de ediyorsunuz, sizsiz bulusanlari görünce sinirlenip hemen sosyal medyadan silmek gibi pasif agresif tavirlar sergiliyorsunuz, rica ettiginiz seyi yapmadilarsa (ki kimse yapmak zorunda degil) konusmayi kesiyorsunuz vs.
ayrica hayatim boyunca dislandim yazip durmussunuz, bu konudaysa "cevremdeki insanlarla hic sorun yasamadim" demissiniz.
ayrica sizi cok seven eşiniz igrenc bir es , sizi 14-15 yasinizda kacirmis, bir haftasonu carsiya çıkarmamis, küçücük cocugunuza ve size beddualar eden bir adam. bu nasil sevgi böyle?
Balıklar beğenmedi bu mesajıAha sebebi
Ama şimdi size sorsak “ben çok ince düşünen biriyim, herkesi kendim gibi sanıyorum, aşırı incelikten böyle oluyor” zart zurt dersiniz ama gerçek şu ki sürekli sorun yaratan bir alıngansınız. Eşiniz ve çocuklarınız sizi pışpışlar da dışardaki insanlara sıkıcı gelirsiniz
Burcunuz balık mı
Valla helal olsun bütün profilimi incelemişsiniz, tebrik ediyorum. Hiç tanımadığınız birine neden bu kadar takıldınız demekki sizde takıntılısınız. Pesen sevmedigim insan tipi kendini tanimayan, bilmeyen insanlardir.
ama simdi diyorsunuz ki;
Ölü taklidi yapıyordu, bunu okursa gerçekten bayılacak
Kesin gülmüşsündüryorumları okuyorum ve gülüyorum,teşekkür ederim hepinize
Ne yapayım başka, hadi ben tanıdığım kişileri kafama takıyorum bu insanlar hiç tanımadıkları bana bilenmiş durumdalar. Gerçekten komikKesin gülmüşsündür
Muhakeme yeteneğinde komple sıkıntı var galiba, kim sana neden taksın? Kendinde hata görmeyip hâlâ onu bunu suçladığın için çıldırdı millet, doğruları söylüyorlar. İşine gelmeyince saptırma yapıyorsun sen de kendince. Kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum, alt tarafı sanaldayız, rahat ol ve söylenilenlere kulak ver millete sataşmak yerine, reel hayatında hayrına olur.Ne yapayım başka, hadi ben tanıdığım kişileri kafama takıyorum bu insanlar hiç tanımadıkları bana bilenmiş durumdalar. Gerçekten komik
PekiMuhakeme yeteneğinde komple sıkıntı var galiba, kim sana neden taksın? Kendinde hata görmeyip hâlâ onu bunu suçladığın için çıldırdı millet, doğruları söylüyorlar. İşine gelmeyince saptırma yapıyorsun sen de kendince. Kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum, alt tarafı sanaldayız, rahat ol ve söylenilenlere kulak ver millete sataşmak yerine, reel hayatında hayrına olur.
Kendi yorumuma +1 veriyorum; tam olarak sende de durum bu bence.Toksik, pasif agresif, bencil, aşırı beklentili, sabit fikirli ve yorucu birisin, o kadar belli ki. Böyle bir komşum var, toksik bir koç burcu o da (burcunu söyledin diye söyledim)huzurumu emmek için elinden geleni yapıyordu, apartmandaki çoğu kişi de bu pasif agresif, beklentili, alıngan hallerinden aşırı rahatsız ama ona sorsan çok ince düşünceli, mantıklı, fedakar biridir. Hayatımdan çıkarmadım, resmen def ettim, şutladım, huzura erdim resmen.
Bi dönüp kendine bak bence, kendi iyiliğin için.
Başlığındaki duruma çok bir yorum arama, yorma kendini, şu cevabından bile belli nedeni zira. Gerçekleri duymak hoşuna gitmiyor. Ne duymayı bekliyordun mesela? Çevrene ve insanlığa sövüp senin iyi niyetinden ve kıskanıldığın için dışlandığını mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?