Çevremde ki çoğu gruplardan dışlanıyorum,ben çağırırsam,ben ararsam buluşmalar oluyor ama ben aramazsam onlar kendi toplanıp beni çağırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da hep öyle diyorlardı. Kırılgan alıngan surat asan. Halbuki değilim. Terbiyesiz kendini önemli sanan espriyle hakaret eden, konuşmayı bilmeyen cahillerle arkadaşlık akrabalık kurmuşum hep. Bende onlara onların bana davrandığı gibi davrandım. Kırılmayı bırakın beddua ederek yanımdan ayrılan bile oldu. Ben artık umursamıyorum. Alttan almıyorum. Küstahlığı hadsizliği kendini önemli görüp başkalarını küçük görmeyi huy etmiş dedikoducuları çıkardım hayatımdan. Kitaptan filmden gündemden dünyadan konuşabildiğim yeni insanlarla tanıştım. İnanılmaz huzurlu ve sıkı dostluklar kurdum. Bakış açınızı ve çevrenizi gözden geçirin diye yazmak istedim.

en sevmedigim insan tipi kendini tanimayan, bilmeyen insanlardir.
siz de onlardansinız. kendinizi farkina varmadikca asla sorunlariniza çözüm bulamazsiniz.
Merhabalar ben 28 yaşındayım.oldum olası hassas düşünceli ve takıntılı biriyim.9 Yıldır evliyim,evlendiğimden beri eşimin çevresi tarafından dışlandım
baskalarını kafaya takmaktan psikolojim bozuldu
Çok sevdiğim bir arkadaşım oluyor mesela ama bana karşı küçücük bir yanlışında hemen hayatımdan çıkarmak istiyorum,onunla eskisi gibi samimi olamıyorum.
Alıngan olabilirim ya ince düşünmek beni çok yoruyor zaten
Takıntılı biri olduğumu kabul ediyorum. İnsanların söylediklerini çok kafama takarım
ben olsaydım dostuma bunu yapmazdım diyorum ve ipleri koparıyorum. Diğer türlüsü yalakalık gibi geliyor bana , Biz nadir bulunan kaliteli insanlarız bence
ben olsaydım dostuma bunu yapmazdım diyorum ve ipleri koparıyorum. Diğer türlüsü yalakalık gibi geliyor bana , Biz nadir bulunan kaliteli insanlarız bence
Çok kırılgan oldugum için olabilir. Sevdiğim insanlardan ufacık bir şey görsem hemen alınırım
bunlarin hepsini yazan sizsiniz.
ama simdi diyorsunuz ki;
Kırılganlığımı belli edip ortamı asla germem. İçimde yaşarım hiçbirşey olmamış gibi gülüp konuşmaya devam ederim
e ota b.ka alınıyorsunuz iste, belli de ediyorsunuz, sizsiz bulusanlari görünce sinirlenip hemen sosyal medyadan silmek gibi pasif agresif tavirlar sergiliyorsunuz, rica ettiginiz seyi yapmadilarsa (ki kimse yapmak zorunda degil) konusmayi kesiyorsunuz vs.
eee, bu mu ortami germemek, belli etmemek?
ayrica hayatim boyunca dislandim yazip durmussunuz, bu konudaysa "cevremdeki insanlarla hic sorun yasamadim" demissiniz.
saka misiniz yani kime neyi kanıtlamaya calisiyorsunuz?
ayrica sizi cok seven eşiniz igrenc bir es , sizi 14-15 yasinizda kacirmis, bir haftasonu carsiya çıkarmamis, küçücük cocugunuza ve size beddualar eden bir adam. bu nasil sevgi böyle?

Ölü taklidi yapıyordu, bunu okursa gerçekten bayılacak

Evet ilave olarak;

Evli barklı olan insanların kendi dertleri de oluyor, yoran tipler de geldi mi çekilir gibi değil. Arkadaşla kafa dağıtmak da istiyorum.

İş yerine bi hatun geldi, sorgular gibi konuşma , alttan alttan farklı görme, didikleme huyu felan vardı. Arkadaşla baktık çekilir gibi değil yavaştan uzaklaştık.

Biraz kendinize de bakın derim

Eski konularınızda yazdıklarınız ortada. Üzgünüm ama kimse böyle biriyle arkadaşlık etmek istemez.
Hayat zaten yorucu. Kim, niye gereksiz trip çeksin ki?

İnsanları en ufak yanlışında hayatınızdan çıkaran biriyseniz iğrenç kocanız neden hala hayatınızda?
Adam sadece iğrenç bir koca değil, aynı zamanda iğrenç bir baba.
Başka konularda da eşim beni çok seviyor demişsiniz. Arkadaşınız kargonuzu getirmedi diye soğuyorsunuz ama size ve çocuklarına berbat davranan adamdan beni çok seviyor diye bahsediyorsunuz.
Eşinize ve ailesine koyamadığınız sınırlar yüzünden başkalarından aşırı ilgi ve hassasiyet bekliyor olabilir misiniz? Kendinizi güçlü hissetmek için böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsunuzdur belki.

Sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var bence. Eşinizin sizi yalnızlaştırması yetmiyor gibi siz de kendinizi yalnızlaştırıyorsunuz.

Dezenformasyon daire başkanı gibisin Yengenç

Pasif agresif tavırlar çok yorar beni. Hepimiz kendi hayatımızın yükünü ancak taşıyabiliyoruz. Bir de kafa dağıtmak için bulunduğumuz ortamlarda bir şekilde ortamı geren biri varsa uzak durulması normaldir.
Bazen de gruplar oluşuverir ve siz içinde olmazsınız. Hayat...

Ben yakın çevreme yanlarında huzurlu hissettiğim insanları dahil etmek isterim.
Biri çok fazla alınganlık ediyorsa ister istemez uzaklaşırım.

İnsan ilişkilerinde ciddi yanlışlar hariç mesele edilen çoğu şey bana göre oldukça gereksiz. Kafaya takmaya değmez.

Bir de böyle ters düşersem lazım olur deyip sanki kenara not ediyorlar, ilk tartışmada "sen zamanında şunu yapmıştın, şunu demiştin" diye sunum yapıyorlar adeta. Manyaklık gibi geliyor bu bana. Ben dün ne yediğimi unutuyorum.

Her şeyi kafaya takarsak mutlu olmaya vakit mi kalır? Zaten hayat kısa, stres desen insanı çökerten bir şey.

Biraz kendinle, yaşamla barışık olmaktan ve insan psikolojisini anlayabilmekten geçiyor sanırım bu alınganlık konusunu aşmak.

Kırılganliktan kasıt ne mesela örnek verir misniz? Ne diyorlar siz neden kırılıyorsunuz

Toksik, pasif agresif, bencil, aşırı beklentili, sabit fikirli ve yorucu birisin, o kadar belli ki. Böyle bir komşum var, toksik bir koç burcu o da (burcunu söyledin diye söyledim) huzurumu emmek için elinden geleni yapıyordu, apartmandaki çoğu kişi de bu pasif agresif, beklentili, alıngan hallerinden aşırı rahatsız ama ona sorsan çok ince düşünceli, mantıklı, fedakar biridir. Hayatımdan çıkarmadım, resmen def ettim, şutladım, huzura erdim resmen.
Bi dönüp kendine bak bence, kendi iyiliğin için.

Balıklar beğenmedi bu mesajı

Eeee konu sahibi siz de de yok yok yani..

Kırılgan, alıngan, soğuk, atarlı ++++

İnsanların ödünü kopartmışsınız. Normal iletişim kurmanız lazım.

Mıy Mıy, höt höt insanlara kimse yaklaşmak istemez.

Valla helal olsun bütün profilimi incelemişsiniz, tebrik ediyorum. Hiç tanımadığınız birine neden bu kadar takıldınız demekki sizde takıntılısınız. Pes

Ne yapayım başka, hadi ben tanıdığım kişileri kafama takıyorum bu insanlar hiç tanımadıkları bana bilenmiş durumdalar. Gerçekten komik
Muhakeme yeteneğinde komple sıkıntı var galiba, kim sana neden taksın? Kendinde hata görmeyip hâlâ onu bunu suçladığın için çıldırdı millet, doğruları söylüyorlar. İşine gelmeyince saptırma yapıyorsun sen de kendince. Kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum, alt tarafı sanaldayız, rahat ol ve söylenilenlere kulak ver millete sataşmak yerine, reel hayatında hayrına olur.

Peki

Kendi yorumuma +1 veriyorum; tam olarak sende de durum bu bence.

Başlığındaki duruma çok bir yorum arama, yorma kendini, şu cevabından bile belli nedeni zira. Gerçekleri duymak hoşuna gitmiyor. Ne duymayı bekliyordun mesela? Çevrene ve insanlığa sövüp senin iyi niyetinden ve kıskanıldığın için dışlandığını mı?
Agresif, alıngan, yorucu, sabit fikirli, kendi kendine tripli, sürekli açık arayan, huzursuz hissettiren, insanlarla uğraşan ve kaostan beslenen birisin.
İster kabul et ister etme.
İyi forumlar dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…