Çevremde ki çoğu gruplardan dışlanıyorum,ben çağırırsam,ben ararsam buluşmalar oluyor ama ben aramazsam onlar kendi toplanıp beni çağırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah banada nasip etsin yeni arkadaşlıklar. Belki bende de hatalar vardır insanız sonuçta. Allah hakkımızda en hayırlısını güzelini nasip etsin

Valla helal olsun bütün profilimi incelemişsiniz, tebrik ediyorum. Hiç tanımadığınız birine neden bu kadar takıldınız demekki sizde takıntılısınız. Pes
yoo geriye donuk konulariniza bakinca çıktı zaten, ayni içerikli konularinizi acip ara butonundan konu icindeki mesajlariniza bakip kopyalamam toplam on dakikami bile almadi.
KK masterim var, 2011den beri bu sitedeyim:)

hatta 25001. mesajımmış bu, kutlu olsun

Haklısınız, elimden geleni yapacağım bunu düzeltmek için teşekkür ederim

Teşekkür ederim, sözlerinizi de dikkate alacağım vakit ayırdığınız için sağolun

Valla ben kendi isteğim ile kimseyle görüşmüyorum.
Bu nedir arkadaş bıktım usandım mesela; komşum bişeyi bitsin, ödemeli kargosu gelsin, saçı boyanacak bana gelir.
Ama devamlı bir istek bir talep karşı taraf taş yesin, biri inanılmaz dedikoducu dedikodu da sınıf atlamış saf kötülük, bir diğeri kenar mahalle dilberi dedikodu sevdalısı ağzında plastik kaşıkla doğup gümüş zannedenlerden, bir diğeri tam terelelli, bir diğeri tarikatına buyur ediyor gidelim diye.
Arkadaş okumuşum,yıllarca çalışmışım yetmemiş devamlı kendime katmışım… dedim bu komşuluk ne boktan bi iş arkadaş rezaletin bi seviye altı. Hiç biri ile görüşmem az zamanda çok iyi analiz ettim.

Hayır üzülüyorsunuzda; bi ortamlar size bir gram değer bilgi katmıyor. Neyin üzüntüsü bu anlamak güç.

Aç kitap oku, değişim yemekler dene, bilgimi arttırmak istediğin bir konu varsa onu araştır.

Aslında tam da böyle gerçekten, komşuluklar hiç samimi değil herkes birbirinin yüzüne gülüyor arkasını döndüğü an dedikodusunu yapmaya başlıyor. Çok korkutucu bi durum

Aile içinde nasıldı ilişkileriniz?
Anne,baba,kardeş..
Malesef annem tarafından sürekli şiddet gören biriydim, zaten çocukluğumdan bana miras kalan bir değersizlik duygusu bu . Başka hiçbir açıklaması yok aslında ama yine de çare arıyorum işte Allah büyüktür

Benim de çok fazla arkadaş çevrem yoktur.
Genelde ben de en sonunda tüm köprüleri yakarım. Şu vakitte kadar genelde arkadaşlık ilişkilerimde kullanıldığımı hissettiğim için bitirmişimdir. Mesela insanlar ilkokul arkadaşları ile hala görüşürken ben ancak bir tane üniversite arkadaşımla görüşüyorum.
Kendi içimde nedenini çok araştırıyorum ama bulamadım sanırım destek alacağım

Beni hiç tanımayan sadece dertlerimi paylaştığım yerde bana kin kusan, eşime ve aileme aşşağılık laflar söyleyen insanlar sizlere gerçekten üzüldüm . Ben kendimi takıntılı ve agresif sanardım ama benden beterleri varmış. Ben tanıdığım insanlara takıntılıyım siz gecenin bu saatinde tanımadığınız insanlara sallayacak kadar delirmişsiniz.
Yine de teşekkür ederim sayenizde hesabım nirvanaya ulaştı,bildirim üstüne bildirim geliyor. :) hepinize iyi geceler diliyorum

Bende destek almayı düşünüyorum. Bu ara sürekli tesbih çekmeye başladı o da insanı çok rahatlatıyor huzur veriyor.

Sağ ol canım
Ben asosyalliğimden çok memnunum.
Sadece arkadaşlıklarımın maddi çıkarlar yüzünden bitmiş olmasının altında ne yatıyor onu merak ediyorum.

Sağ ol canım
Ben asosyalliğimden çok memnunum.
Sadece arkadaşlıklarımın maddi çıkarlar yüzünden bitmiş olmasının altında ne yatıyor onu merak ediyorum.
Maddi çıkarlar derken sürekli seni maddi açıdan kullanıp sonra sen kendini geri çekince arkadaşlık bittiyse bu zaten tamamen çıkar için kırulmuş bi arkadaşlık olur. Bende de hayır diyememe huyu var ve bu yüzden çok kullanılıyorum bunun o kadar fatkındayım ki …

Yani geneli
Şimdi 2-3 kişi olsa hadi derim de 7-8 kişi olunca demek ki problem ben de diyorum.
Fazla fedakar olabilirsin, insanlara çok fazla iyilik yapınca bunu bi süre sonra senin görevinmiş gibi görüyorlar sonra en ufak bir durumda seni suçlayıp arkadaşlığı bitiriyorlar. Bende aşırı fedakarım ve bu huyum yüzünden insanlar tarafından saf göründüğümün farkındayım.bunu bana sözleriyle çok güzel hissettiriyorlar

Yok çok verici olunca doğal olarak karşılık bekliyorum. Küçücük de olsa bir karşılık almak için beklentiye giriyorum. Hayal kırıklığına uğrayınca da kendimi çok değersiz hissedip agresifleşip bitiriyorum arkadaşlığımı

Artık yaştan dolayı da o kadar fevri davranmıyorum. Çıkarcı insanları hissettiğim an ortamdan uzaklaşıyorum
Sanırım senin sorunun da aşırı fedakar olmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…