çevremdeki herkes mi-kem-mel ötesi anne maşallah!

Sekil A1 ben. Alisveris, fatura vs. her yere bebis ile gidiyorum. Dogumdan beri hic kimseye 2 saatten fazla birakmadim. Hamileyken boyle olacagimi dusunmemistim. Tecrube ile sekillendi davranislarim. Bence de akisina birakin. Annenize emanet edebilirsiniz, edemeyedebilirsiniz. Cok dersiniz yokmus bitirirsiniz bence bir sekilde. En kotu ihtimalle bir donem uzar okulunuz ki dunyanin sonu degil. Cok cabuk buyuyorlar ilk deneyimlerini gozlemlemek isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Nasıl başardin
Ders nasıl çalıştin mesela
Okulum eğitim fakıltesiydi zor değildi tıp çuhendislik tabi zor olur ben sınav haftasından bir hafta önce baslıyordum devamsızlık hakkımı kullanıyordum oğlumu bakıcısına veriyordum oturup çalışıyorum ara verdilçe gidiyorum aynı binadaydık bakıcısıyla akşamlarıda eşim bakıyodu yedirip temizleyip babasına veriyordum ağladıkça susturup babasına veriyordum buyudukçe oynadı babasıyla parka gezmeye gittiler ben çalıştım öyle bitirdim

Ne gereksiz insanlarmış onlar öyle.. Evet çok zor oluyor bırakmak,aklın hep onda oluyor ama bırakıyorsun.. Annene elbette güveneceksin senden sonra en iyi bakacak insan o.. Annen bile olsa en iyi ben bakarım diye düşüneceksin. Hiç kulak asma millete. Doğumdan 3-4 gün sonra anneme bırakıp avm'ye markete fln gidiyordum ben :))

Moralini bozmak istemem ama seninki dogmamış cocuga mektup olmuş yahu dur bu ne acele daha 6 haftalık hamilesin bi sag salim dogur once sonra dusun bunları iice saçmaladınız artık ne olcaagını bilemezsn bekle

benım bebegım hıc uyumadı
ben dogum yaptıkdan sonra tam 10 gun hıc uyumadım hıc ama
sonrada 2-3 saat uykuyla durdum ayakta
fakat bebegı tabıkı annene bırakabılırsın
sutunu sagarsın 2 saatde bı annen sagdıgın sutu bebıse verır gazını cıkarır
zaten haftada 2 gunmus
calısmak zorunda olanlar nasıl yapıyor sende yaparsın
yuzdun yuzdun kuyruguna geldın 2-3 ay zorluk ıcın okulunu bırakamazsın sonucta
hallılur meral etme stres yapma :)

tebrik ederim
yıl olmuş 2016 kadınlarımız böyle düşünmeli
rüzgar ters herkes için esebilir
ayakları yere basan bireyler olmalıyız

Valla ben ilk dönem.gitmedim . 6 ayliknolduktan sonra gitmeye başladım. Annemde çok güzel.baktı sağolsun. Yatılı geldi yeri geldi birlikte uykusuz kaldık. Ama okulu da birakmadim. Kiskanmislardir. Okul hayatın bitti olur mu çalışanlar ne yapıyor hayret bir şey. Kulak asma. Bebeğin toparlansin ele.abuca gelsin sonra tekrar devam benim fikrim.

oz annen bakar bakamaz derdi degil ki bu senin evladin seni istiycek senin kokunu istiycek annanneyi ne bilsin.dogunca yasa ve gor benin kiz bensiz durmuyor bi yasina girdi eylulde ise baslamak istiyorum napcaz bakalim

Sen elaleme ne bakiyorsun canim? Nasil yaparsan oyle de olur. Benim oglum 9,5 aylik ve dogdugundan beridir her yere onunla gidiyoruz hic sorun yasamadim. Elbette ki sut sagilip anneye de birakilabilir. Dedigim gibi nasil baslarsan oyle de gider, cocuk da ona gore adapte olur sakin dert etme. Saglikla gelsin de halledilir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…