- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
annen seni büyütmüş. niye güvenemeyeceksin ki. ayrıca vicdansızlık niye olsun. ayrıca çok fazla kendine alıştırmaman daha iyi bence. hem sen bunalıma girmezsin hem çocuk anneci olmaz. tamamen bırakmıyorsun ki. bir kaç saat. için rahat olsun ve okulu bitir. ilerde ne demek istediği göreceksin.5 haftalik hamileyim. Mart başı doğum görünüyor. Okulumun da son senesi. 3 tane dersim var gitmem gereken haftada taş çatlasa 2 gün. Hamile iken bi şekilde giderim diyorum ama doğum sonrası için bilemedim. Annem kesin gelecek. Ilk 6 ay beraber bakicaz. Yani marttan hazirana kadar 3 ay evdeyim.işe gitme durumum olmayacak . Ve okula gitmem gerek haftada 2 gun 4- 5 saat. Yani ikinci dönem. Azıcık idare etmem gerekecek annemle. Çevremdeki kime sorsam asla birakamazsin , 1 saat bile birakamazsin. 1 dakika bile birakamazsin bebegi. Bitti artık senin okul işi , is hayatı . Bitti artık. sen onu bırakmak istemeyeceksin , ha bırakan yok mu, var , işte o da vicdan meselesi bilmem ne diyor..
Ben bu derece kafayı bebekle bozacaksam , öz anneme güvenip 1 saat bile birakamayacakmiyim ??
Bu kadınlar merak ettim alışverişe markete nasıl gidiyorlar ??
Bu bebek hiç uyumuyor mu???
Anneler bi akıl verin ya tüm moralim sıfır. ... şimdi ben doğumdan sonra bebek 3 aylık olana kadar anneme haftada 2 gün 3 saat birakamazmiyim sütumü sagıp ????
Bide öz anneme guvenemezsem bu hayatta kime guvenecegim ben ??
Acaba okuyor olmani mi cekemediler? Yeni annenin ne isi var okul siralarinda otursun cocuguna baksin,okumak neyine artik mi diyorlar akillarinca?Ya tabiki sonuçta o okula ben 3 sene emek verdim.
3 ay daha vermezsem kendime haksızlık olmaz mı ..
Tutturmuslar yok ben işi bıraktım dayanamadım yok gidemezsin ..
Sınır oldum ya sinir.
Öz annem bana nasıl baktı ise benim bebeğime de tabiki öyle bakacak.
Annemden daha iyi kim bakabilir
Yalan mı
ağzı olan konuşuyor işte boş ver takma kafana ne alakası var vicdanla bilmem neyle benimde iki tane çocuğum var kayınvalideme bırakıp gidiyorum ara sıra bakıcı olsa anlarımda özannene niye bırakamıyasın çok saçma5 haftalik hamileyim. Mart başı doğum görünüyor. Okulumun da son senesi. 3 tane dersim var gitmem gereken haftada taş çatlasa 2 gün. Hamile iken bi şekilde giderim diyorum ama doğum sonrası için bilemedim. Annem kesin gelecek. Ilk 6 ay beraber bakicaz. Yani marttan hazirana kadar 3 ay evdeyim.işe gitme durumum olmayacak . Ve okula gitmem gerek haftada 2 gun 4- 5 saat. Yani ikinci dönem. Azıcık idare etmem gerekecek annemle. Çevremdeki kime sorsam asla birakamazsin , 1 saat bile birakamazsin. 1 dakika bile birakamazsin bebegi. Bitti artık senin okul işi , is hayatı . Bitti artık. sen onu bırakmak istemeyeceksin , ha bırakan yok mu, var , işte o da vicdan meselesi bilmem ne diyor..
Ben bu derece kafayı bebekle bozacaksam , öz anneme güvenip 1 saat bile birakamayacakmiyim ??
Anneler bi akıl verin ya tüm moralim sıfır. ... şimdi ben doğumdan sonra bebek 3 aylık olana kadar anneme haftada 2 gün 3 saat birakamazmiyim sütumü sagıp ????
Sacmaligin daniskasi tabiki yapabilirsin ben dört cocugumla bile karar verdim eğitimimi tamamlicam sen niye yapamayacak misin ki? Çok güzel okulunu bititrirsin calisirsin her hedefini pekala yapabilirsin de yeterki çocuğunu bahane ederek hedeflerinden vazgeçme...insanlarda nedense kendi yapamadiklari şeyleri baskasinada yapamazsin diyerek inancini koreltirler ama inan bana içten içe sana ozeniyorlardir5 haftalik hamileyim. Mart başı doğum görünüyor. Okulumun da son senesi. 3 tane dersim var gitmem gereken haftada taş çatlasa 2 gün. Hamile iken bi şekilde giderim diyorum ama doğum sonrası için bilemedim. Annem kesin gelecek. Ilk 6 ay beraber bakicaz. Yani marttan hazirana kadar 3 ay evdeyim.işe gitme durumum olmayacak . Ve okula gitmem gerek haftada 2 gun 4- 5 saat. Yani ikinci dönem. Azıcık idare etmem gerekecek annemle. Çevremdeki kime sorsam asla birakamazsin , 1 saat bile birakamazsin. 1 dakika bile birakamazsin bebegi. Bitti artık senin okul işi , is hayatı . Bitti artık. sen onu bırakmak istemeyeceksin , ha bırakan yok mu, var , işte o da vicdan meselesi bilmem ne diyor..
Ben anneyim oyle bisey hissetmiyorum, hepsi icten ice biri baksa da nefes alsak diyolarYa bir de şu var . Diyorum ki annenin de nefes almaya ihtiyacı var dedim.
Bebek tabiki çok önemli ama anne az da olsa nefes almalı arada dedim.
Sen misin Bu lafı eden.
Sen doğum yap istemeyeceksin nefes almak.
Onsuz her nefes sana vicdan azabı olacak diyor . Ya manyak miyim ben
5 haftalik hamileyim. Mart başı doğum görünüyor. Okulumun da son senesi. 3 tane dersim var gitmem gereken haftada taş çatlasa 2 gün. Hamile iken bi şekilde giderim diyorum ama doğum sonrası için bilemedim. Annem kesin gelecek. Ilk 6 ay beraber bakicaz. Yani marttan hazirana kadar 3 ay evdeyim.işe gitme durumum olmayacak . Ve okula gitmem gerek haftada 2 gun 4- 5 saat. Yani ikinci dönem. Azıcık idare etmem gerekecek annemle. Çevremdeki kime sorsam asla birakamazsin , 1 saat bile birakamazsin. 1 dakika bile birakamazsin bebegi. Bitti artık senin okul işi , is hayatı . Bitti artık. sen onu bırakmak istemeyeceksin , ha bırakan yok mu, var , işte o da vicdan meselesi bilmem ne diyor..
Nasıl başardinGidersin bişey olmaz ben 3 sene bebekli bir sene hamile okudum okulu kazandım bebek istedim okuldayken parayla komşuma baktırdım sutum yoktu mama yiyordu çok zor tabi ama benim sure uzundu 3 ay hemde iki günde hiç sorun olmaz bir arkadasımda son sınıfta doğurdu bebeğiyle derse girdi tenefuste emzirdi temizledi bebek buyuyunce anne kaynana bakocı hepsini kullandı mezun oldu olmayacak bişey yok
Hepi topu üç ders ya bırakırsın ne olacak5 haftalik hamileyim. Mart başı doğum görünüyor. Okulumun da son senesi. 3 tane dersim var gitmem gereken haftada taş çatlasa 2 gün. Hamile iken bi şekilde giderim diyorum ama doğum sonrası için bilemedim. Annem kesin gelecek. Ilk 6 ay beraber bakicaz. Yani marttan hazirana kadar 3 ay evdeyim.işe gitme durumum olmayacak . Ve okula gitmem gerek haftada 2 gun 4- 5 saat. Yani ikinci dönem. Azıcık idare etmem gerekecek annemle. Çevremdeki kime sorsam asla birakamazsin , 1 saat bile birakamazsin. 1 dakika bile birakamazsin bebegi. Bitti artık senin okul işi , is hayatı . Bitti artık. sen onu bırakmak istemeyeceksin , ha bırakan yok mu, var , işte o da vicdan meselesi bilmem ne diyor..
Aynı şeyleri ben de duydum. Hukuk fakültesinde okuyorum ilk dönemin son finalinin olduğu gün finale giremedim Çünkü doğum yaptım. Kendi babam bile benim okul hayatıma bitti gözüyle bakıyordu ( Türkiye derecesi yapmış insanım) ama hafta içi her gün kv me saat 13-17 arası dört saat bırakıp ders çalıştım. Geçen dönemden daha iyi notlarım5 haftalik hamileyim. Mart başı doğum görünüyor. Okulumun da son senesi. 3 tane dersim var gitmem gereken haftada taş çatlasa 2 gün. Hamile iken bi şekilde giderim diyorum ama doğum sonrası için bilemedim. Annem kesin gelecek. Ilk 6 ay beraber bakicaz. Yani marttan hazirana kadar 3 ay evdeyim.işe gitme durumum olmayacak . Ve okula gitmem gerek haftada 2 gun 4- 5 saat. Yani ikinci dönem. Azıcık idare etmem gerekecek annemle. Çevremdeki kime sorsam asla birakamazsin , 1 saat bile birakamazsin. 1 dakika bile birakamazsin bebegi. Bitti artık senin okul işi , is hayatı . Bitti artık. sen onu bırakmak istemeyeceksin , ha bırakan yok mu, var , işte o da vicdan meselesi bilmem ne diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?