Çevremdeki insanların fiziğimle ilgili eleştirileri

sumey9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
38
1
28
Sivas
yaa inanın insanlar tarafından çook zayıfsın kısasın küçük duruyorsun yaşıtlarına göre felan filan demelerinden cook sıkıldım varmı bunlara bi çözümm :/ ben takmıyorum ama çevremdekiler böle söleyince artık takmaya başladımm :((

bunlara çözüm : kilo almak ve topuklu ayakkabı giymek olur ancak.

ama kafaya takmamak ve siz yaşlanıp pörsüyünce bile ben hala genç gösteriyo olacağım demek daha güzel sanki

Seni fiziksel özelliklerinle eleştirenlere bi sor bakalım, fiziğinizden ötürü gördükleriniz, duyduklarınız, hissettikleriniz, işittikleriniz, tattıklarınız benimkinden farklı mı?
Aslında sahibi olmadıkları, emanetçi olduğumuz bir beden üzerine yorum yapabilme lüksünü kim veriyor onlara anlamış değilim?
Ya da de ki
boyum küçük olduğu için senin gerçek yüzünü göremiyorum Allah'a şükür :) aynı boyda olmamamız senin açından iyi dersin..

ayy ne var bunda anlamıyorum valla
buara herkesin taktığı şeyler hemen hemen aynı..
boşver be cnm aman
ben de öyleyim beni gören yaşımdan şüphe ediyor
lisedeyken biçok öğretmenimin şaka konusuydm
bana hep kilomla takılırlardı; çubuk kraker, rüzgarda ceplerine taş oldur da uçma... gbi
güldüm geçtim..
üni.de arkadşlarım kilo al kilo al diye başımın etini yiyolar alamıyorum!
ama aslında ben şikayetçi değilim.
hem nesi kötü olduğun yaştan küçük göstermenin ilerde bunun avantajını çok görücez :34:
ayrıca kiloyu da takma yine ilerde aldığın kiloları verememekten şikayetçi olucaksın..
oyüzden keyfine baakk :ssz::ssz:

yaa inanın insanlar tarafından çook zayıfsın kısasın küçük duruyorsun yaşıtlarına göre felan filan demelerinden cook sıkıldım varmı bunlara bi çözümm :/ ben takmıyorum ama çevremdekiler böle söleyince artık takmaya başladımm :((

hiç takma benm gibi uzun ve yapılı olmaktan iyidir bnce 18 yasndym ama 21-22 gösteriyorum :/
seninki topuklu ve birz kiloyla dzeltilr boşver :)

canım yaşın kaç bilmiyorum ama... ben 29 yaşıdayım, bi tane de çocuğum var. doğumdan sonra inanılmaz kilo verdim, saçımı da kısa kestirdim. her göre çocuk gibi olmuşsun diyo. ben de keyfimden bayılıyorum :))) yani eğer yaşın 18-20 falansa böyle hissetmen normal ama ileride bu fikrinin değişeceğine emin olabilirsin .

Tatlım inan kafana takacağın birşey değil. amaçları senin öz güveninle oynamaksa tescilli güzel bile olsan birşey bulurlar. Benim boyum uzun, işe giderkemn takım elbisenin altına çok yüksek topuklu giyiniyorum erkekler iltifat yaqğdırırken, beni çekmediğinin düşündüğüm çok uzun boylu olmakla suçluyor. Bu sana söyleyenin ayıbıdır düşünme. Kimsenin seni dış görünüşünle yargılamasına izin verme. Ve sadece şunu söyle onlara umursamazca '' Ben kendimi seviyorum, böyle mutluyum'' de ve izleee:)))

geçenlerde de birisi çirkinim - diye bir başlık açtı,resmini koydu hiçde çirkin değildi...eyyy gençlik noluyo size? ben anlamıyorum ya,dış görünüme bu kadar takılıp kaldınız? özenti oldunuz...herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi duruyo zaten..tekerlekli sandalyede ömür geçirenlere bak....dünya gözüyle sevdiklerini göremeyenlere bak.....gencecik yaşıyla haytta kalabilmek için hastane köşelerinde hayat mücadelesi verenlere bak....biraz şükredin artık bee...bunlar sorun değil,olamazda...

Ben yakında 22 yaşıma gireceğim, geçen birisi kardeşim için " Abine söylersin." dedi. Kardeşim de 15 yaşında. Ben hiç takımıyorum. Zayıfım, minyonum, geç yaşlanacağımı umarak kendimi mutlu ediyorum :) Siz de takmayın :)

takma kafanı bende aynı durumdayım yaşım 23 ama görsen 16-17 yaşında sanarsın , boyumda kısa 1,56 cm , kilom 40 yani senin durumdayım bende :1: sana tavsiyem sana öyle dediklerinde evet öyleyim de onlar sana dediklerinde sende kendine gül bunu atlatmanın yolu ne topuklu nede kilo almak sadece kendinle barışık olman bunu bitirebilir. Rahatla yaşlandığında 40-45 olduğunda falan 30-35 görüneceğin günleri düşün :16: :46:

Öfff milletin hiç işi gücü yok kilo almışsın kilo vermişsin aman şuranda şu çıkmış niye öyle oldun sen vs vs. Sinir oluyorum öyle insanlara. Ben hayatta kimseye gördüğümde böyle eleştirilerde bulunmam hatta dikkatimi bile çekmez ama beni de hep böyleleri bulur. Ben de çok zayıfım ve herkes bununla ilgili durmadan şakayla karışık laf söyler. Ben kilo alamıyorum evet ama vermiyorum da çok hasta olmadıkça. Ama insanlar bir süre görmesin, sonra ilk gördüklerinde ayy çok kilo vermişsin diyorlar. Onların dedikleri kadar kilo verseydim şimdi yok olmuştum bile:)

Kisa boyu nimet gibi gorup de, guya karsi tarafi alt etmek icin laf yetistirmeyi komik buluyorum. Sonucta uzunluk da kisalik da Allah vergisi, zeka kadar gecerliligi yok. Onun icin bunlar uzerinde bu kadar laf dusunmek sacma bana gore.
Bizim milletimiz aldigin bir gram fazlayi, yuzunde cikan bir sivilceyi, boyunu bilmemneni hemen farkedip dile getirir. Bu boyle gelmis boyle gider, senin yapabilecegin birsey yok. Kendinle barisik olup, takmamak disinda . Gulup gececeksin, insanlarin dedigi sey hosuna gidecek, gitmese bile oyle gostercen. Ancak oyle rahat edersin bence.

bende 1.58 boydayım fiziğimden öte yüzümde çok masum çocuksu bir ifade var kilo alsam bile tepkiler değişmiyor beni geçen seneye kadar ilkokula gittiğimi sanıyorlardı bu sene liseye geçmişim :37: ama yaşım 21 3.sınıf üniversitedeyim

bana söylenilenlerle eğleniyorum hoşuma gidiyor

hatta geçen sene 1-5 sınıf arası öğrencileri olan bir dershanenin önünde otobüs bekliordum bir veli geldi kızım xxx senin arkadaşın mı bugün geldi mi dershaneye diye (xxx 4.sınıfa giden çocuk :) )

Son düzenleme:
aslında küçük göstermek çok avantajlı bir durum ama ilerki yaşlarda ...

platform topuk ve sağlıklı (ızgara etle felan) da azcık kilo alırsan

hatta çok çok pskolojimi bozdu dersen spor salonuna gidip omuz çalışabilirsin

arkadaşlar yorumunuzu okudum gerçekden bazı koonularda çook haklısınız yaşım 18 ( 7 gün sonra 19 olucam ) kilom 39 boyum 1.56 öyle yani.. bende gülüp geçiyorum yüzlerine karşı ama hanii kendimle başbaşa kaldığımda tuaf oluyorum daha doğrusu öle olduğumu anladım :/

Öfff milletin hiç işi gücü yok kilo almışsın kilo vermişsin aman şuranda şu çıkmış niye öyle oldun sen vs vs. Sinir oluyorum öyle insanlara. Ben hayatta kimseye gördüğümde böyle eleştirilerde bulunmam hatta dikkatimi bile çekmez ama beni de hep böyleleri bulur. Ben de çok zayıfım ve herkes bununla ilgili durmadan şakayla karışık laf söyler. Ben kilo alamıyorum evet ama vermiyorum da çok hasta olmadıkça. Ama insanlar bir süre görmesin, sonra ilk gördüklerinde ayy çok kilo vermişsin diyorlar. Onların dedikleri kadar kilo verseydim şimdi yok olmuştum bile:)

aynen yaa kimseyi eleştirmem dikkat bile etmem ama bu insanlarr böle yapınca deli oluyorum

bodur tavuk her daim piliçtir :)) tatlım sen her zaman çıtır olucaksın

Uzun konuşanı kısa dinlemek lazım demişler..
Kimse mükemmel değil size konuşanların eksik yönlerini sizde onlara söyleyin :))

ben topuklu ayakkabıyla bıraz daha uzun gorunebılırım ama sen ne yapsan güzel gorunemezsın:) gibi

bodur tavuk her daim piliçtir :)) tatlım sen her zaman çıtır olucaksın

Uzun konuşanı kısa dinlemek lazım demişler..
Kimse mükemmel değil size konuşanların eksik yönlerini sizde onlara söyleyin :))

ben topuklu ayakkabıyla bıraz daha uzun gorunebılırım ama sen ne yapsan güzel gorunemezsın:) gibi

Çok güzel söledin :))

Back
X