çevremden düşünmeden konuşuyorum uyarısı :(

fisilti-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
285
500
33
Merhaba kızlar ,

İş yerindeki olgun bir kadın arkadaşım,müdürüm benim düşünmeden konuştuğumu söyledi.Ablam çevremdeki diğer insanlardan da bazen bu tür uyarılar aldım O an ne düşündüysem hemen söylüyorum.Kendimi düzeltmek istiyorum az konuşmak öz konuşmak istiyorum ..

Bu konuda ne yapmalıyım.

Benim de bir arkadaşım var iyi niyetli biliyorum ama bazen pat diye olur olmadık yerlerde söylediği kelimeler ne kadar da olsa kırıyor incitiyor.. Ken di de farkında patavatsız olduğunun ..arkadaşların da dediği gibi düşünerek konuşun laf nereye gider nasıl anlaşılır bı sorgulayiin

Herzaman hersey soylenmez
Bırde konusmadan once dusunun
Baska yolu yok :)

Ben de öyleyim. Toplantıda mudur neden kimseyle görüşmüyorsunuz neden sosyal değilsiniz diye sordu bana. Ben de "yildiZ tilbe demiş ki hepinizden tiksiniyorum ama yalnızken de canım çok sıkılıyor " dedim.
ben artık susarak asmaya çalışıyorum . Çok zor ama susmak gerek yoksa rezillik çıkıyor

Bi soz soylemeden once bu iki testten gecirin:
1. Soyledigim seyin karsi tarafa faydasi varmi?
2. Soyledigm seyin bana faydasi/ katkisi varmi?

Cevap evetse o zmn konusun.

Aynı durumu yaşıyorum.Burcla alakası var mı ikizler burcu yum neden böyleyim herkes gibi olmak istiyorum .Sessiz sakin heyecansız

Aynı durumu yaşıyorum.Burcla alakası var mı ikizler burcu yum neden böyleyim herkes gibi olmak istiyorum .Sessiz sakin heyecansız

ben aslan burcuyum. yakın arkdaşlarım alıştı bana ama yeni grdiğim ortamlarda tuhaf oluyor. kendime kıza ı-kıza bitiremiyorum. aşırı heyecanlı bi yapım var benim de. umarım ben de bir gün sessiz sakin cool olabilirim

Ağır olacak gibi ama KONUŞMAYIN! Yani şöyle her konuyla ilgili konuşmayın. Her konu hakkında bir görüş bildirmek zorunda değilsiniz. Görüş bildireceğiniz konularda da dilinizi ve beyninizi frenleyip 10 sn düşünüp sonra bunu söylemem doğru dediğinizde söyleyin.

Bir sureligine fikir beyan etmeyin. Sadece size direkt birsey soylendiginde kisa ve oz cevaplar verip susun. Bir sure sonra oturur diye dusunuyorum.

Neden böylesin düşünmeden konuşmanın altında yatan sebebi bulabilirsen çözümünü bulmak daha kolay olur
Sorun çözülmeden çözüm olmaz diye biliyorum

Ne dusunecegim ki aklima gelmis iste demek ki dusunmusum sadece yalinlastirmamis pat diye söylemişim ne yapayim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…