- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi tabularasaa
Yok, hayrına sen mi bulacaksın bana bırını? diyerek soruya soruyla cevap verebılırsın.
Bu insanlar malesef bitmeyecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de söyleyecek iki çift lafım oluyor ama ailem böyle yaparsan etrafımızda kimse kalmaz diyor
Kimisi gelinlik giymek düğün yapmak için evlenir düğünden sonra altın gosterimine baslar ne evliligin tadını alir nede en ufak zorluğa dayanabilir. Kimi hormonlarindan dolayı evlenir sonucu onunda hüsran. Kimi elalem evlendi desin evde kalmasin diye evlenir hayatı kararir. Evlenmek için değil sevdiğin için evlenmek varken neden hayatımi karartiyim diyin size bunu diyenlere. Zaten sen hayatinda hedefler belirlersin hayat arkadasini bulur onla devam edersin kendi yolunda ve o giderse de yolunu bildiğin için sasirmazsin. Şimdi bosanmada hatta en ufak kavgada hayatim karardi napcam mahfoldum diyenler dolu. E sen neden hayatini planlamadin kisi üzerine kurdun diye de soramiyosun zor durumda çünkü gercekten. Erkek desen bosandim bittim oda ölsün diyio cinayetler siddetler. Valla cahil olmamak için günümüzde çok imkan var hala cahil olan kişileri ciddiye dahi almayinEvet anlamadıkları da bu. Karşıma ilk çıkana yapışacak mıyım. Manavdan seçer gibi hadi aldım evleneyim yok ki
Bir çok defa kendimi sorguladım acaba ben mi alıngalık yapıyorum iyi niyetle evlenmemimi istiyorlar dedim ama işin aslı o değil bence. Bir kere sorulur en fazla iyi niyetli olunsa. Her gördüğünde hala biri yok mu demek art niyetYok, hayrına sen mi bulacaksın bana bırını? diyerek soruya soruyla cevap verebılırsın.
Sende onlara ben geliyorlar ben istemiyorum istiyorsanız sizin evin adresini vereyim deMisafirliğe gelen isteyen biri yok mu diyor. Mahallede karşılaştığım komşumuz yaşın geçiyor diyor. Ailemin ara ara evde kaldın gibi şakaları beni artık daraltıyor. Çevremde okumuş eğitimli insanlarda dahil herkes benim evlenmemi konu ediyor. 28 yaşına gireceğim ama beni gören herkes yok mu biri isteyen hmm deyip öğütlerini sıralıyor. Belli bir noktaya kadar takmasamda sınav psikolojisiyle de daralıyorum. Yükseklisans mezunuyum doktoraya hazırlanıyorum ama çevrem beni aşırı yıpratma noktasına getirdi.
Kalmasin zira gereksiz insan kalabaligi sadece kulfet. Gidip kendi yaralari ile ugrassinlar. Hayat birilerinin egosunu tatmin etmek icin cok kisa.
[/QUOT
Aileme anlatamıyorum. Sorun milletin boş konuşması değilde benim onlara alınmam oluyor.
Mevzu sizden cıkmıyor sohbeti karsı taraf açıyorsa eger, ıyı niyet mı dıye sorgulamayınBir çok defa kendimi sorguladım acaba ben mi alıngalık yapıyorum iyi niyetle evlenmemimi istiyorlar dedim ama işin aslı o değil bence. Bir kere sorulur en fazla iyi niyetli olunsa. Her gördüğünde hala biri yok mu demek art niyet
evlenemeyince psikolojisi bozulmuş yaftası yakıştırıyorlar. Ağır bir cevap verinceEvlenince çocuk soracaklar, çocuk olunca ikinciyi soracaklar, o da olunca ne zaman okul diye soracaklar, sonra sizinki ne kazandı, ne zaman evlenecek... Daha çocuk olunca emiyor mu, zayıf mı bu, konuşmuyor mu sorularını söylemedim bile :)
Bunun tek çözümü insanların ağzını sert bir şekilde kapatmak. Kalp kırmak istemiyoruz evet ama her şeye burnunu sokan insan da duyacaklarına hazır olmalı bence. Hiç takılmayın hayat sizin hayatınız, derdini de sefasını da siz çekeceksiniz. Gençliğin tadını çıkarın :)
Mevzu benden hiç açılmıyor. Sevdiğim değer verdiğim insanlarında bu tarz konuşmaları beni çok üzüyorMevzu sizden cıkmıyor sohbeti karsı taraf açıyorsa eger, ıyı niyet mı dıye sorgulamayın
Hadlerini bilsinler, ıyı niyetleri de onların olsun
Ben bulamadim siz bulabilir misiniz deyin. Allah allah kime ne ki herkes evlenmek zorunda mi? Insanlarin agzini tatlış bir sekilde kapatın. Yoksa evlenirsiniz bu kez bebek planiniz yokken size bebek yaptirtirlar. Yipranmayin basarili olun ben bunun hakkindan geldim sizde evlenip boyunuz uzayinca gokyuzunden yildizlari toplamissinizdir eminim de. Sal gitsin ya 25 yasinda evlendim yine kimseyi mutlu edemedim. Önünüze odaklanin. Basiniza gelen herkesin basina geliyor. Evlenenler kendi baslarini yakinca baskalarinin basini da yakmaya calisiyorlar. Evliliklerinin yarısı çöp. Sırf evlenmek isteyipte onune ilk gelen insanla evlenenler sonra aglayanlarla dolu ortalik. Siz mesleginizi alin elinizde bir gücünüz olsun.Misafirliğe gelen isteyen biri yok mu diyor. Mahallede karşılaştığım komşumuz yaşın geçiyor diyor. Ailemin ara ara evde kaldın gibi şakaları beni artık daraltıyor. Çevremde okumuş eğitimli insanlarda dahil herkes benim evlenmemi konu ediyor. 28 yaşına gireceğim ama beni gören herkes yok mu biri isteyen hmm deyip öğütlerini sıralıyor. Belli bir noktaya kadar takmasamda sınav psikolojisiyle de daralıyorum. Yükseklisans mezunuyum doktoraya hazırlanıyorum ama çevrem beni aşırı yıpratma noktasına getirdi.
Evet bende evlenmek istiyorum. İçime sanırım ondan da biraz fazla dokunuyor. Çevremde her gördüğümün de üstüme üstüme gelmesi dert oluyor. En yakınımdan tut en uzağıma herkesin konusu evlilik. Üzgün yüz ifadesiyle yok mu biri deyince onlar bu kadar acınası mı duruyorum diyorumBu yasinizda neden bu laf soze takildiniz ki bana bu tarz sorularla gelen es dost akrabaya cevabimi verip sohbetime devam ederim bunu da dert etmem. Bana cahilce geliyor. Genelde hayattaki tek basarisi evlenmek olan, hatta evlilikleri pek de iyi gitmeyen insanlar tarafindan bu tarz sorulara maruz kalmak benim gozumde onlari kucuk dusuruyor kiyamam ya diyorum icimden.
Ha ben bu yaslari evlenmek icin kucuk gordugumden de boyle takmiyor olabilirim. Muhtemelen siz isteyip de olmadigi icin bu sozler daha cok incitmistir sizi. Bunlari duymayin icinize tam anlamiyla sinen bi kismet bulana kadar da yalniz basiniza dewamke![]()
İşte bunu sen diyceksın sız evlendınız başınız göğe mi erdi ? Keyfim böyle istiyor noktaBen evlenince onların başı mı göğe erecek anlamıyorum
Evet bende evlenmek istiyorum. İçime sanırım ondan da biraz fazla dokunuyor. Çevremde her gördüğümün de üstüme üstüme gelmesi dert oluyor. En yakınımdan tut en uzağıma herkesin konusu evlilik. Üzgün yüz ifadesiyle yok mu biri deyince onlar bu kadar acınası mı duruyorum diyorum
çok keskin ve güzel bir cevap vermişsinizBenim de çevremde böyle bir tanıdık vardı. Kız 21 yaşında evlenmiş istisnasız sözlendiğinden bu yana sen de yok mu bişiler canımla başlayıp darlıyordu beni. Daha düşünmüyorumu da kabul etmiyorlar bu tipler aaa neden ama yaşın gidiyo düşün bence canım diyorlarskjdkjkd laftan anlamıyorlar yani. Ben bi gün bendeki kısmetler sen de olsa 10 koca değiştirirdin ama yoktu ilk bulduğunla evlendin ben de bulurum istersem birini istemezsem de evlenmem. Sen beni düşünme de çocuk yap 4 senedir niye yapmıyorsan zaten dedim. Ve huzura erdim bıçak gibi kesildi kendisiyle birlikte herkesin ağzı. Tavsiye ederim.
Her gördüğünüzde aynı soruyu soran kişilere cevap verin. Bir daha bu soruyu soramayacakları bir cevap verin mümkünse..Bir çok defa kendimi sorguladım acaba ben mi alıngalık yapıyorum iyi niyetle evlenmemimi istiyorlar dedim ama işin aslı o değil bence. Bir kere sorulur en fazla iyi niyetli olunsa. Her gördüğünde hala biri yok mu demek art niyet