cevremizdeki kıskanç insanlar

senin yaptıgın gibi yapmayı ögrensem sorun kalmıcak zaten..ama ben ortamı germekten bile korkan pısırık bi insanımççbunu bildikleri için kedinin halıyı tırmıkladıgı gibi tırmıklıyolar..egoları oksanıyo resmen..

tesekkür ederim canım..haklısın..gercekten kucuk ınsanlar bunlar..bi de beynim kabullense..aşsam gitsem su dertleri..insallah asarım..suratlarına baka baka onlar beni kıskanırken gülerim inşallah

tamam diyelimki beni çekemiyo..insan 40 günlük bebegi de mi cekemez ki..ya benim kafam basmıyo gercekten..bu kadar içten fesat olun abilir mı ben mi paranoyagım..

tamam diyelimki beni çekemiyo..insan 40 günlük bebegi de mi cekemez ki..ya benim kafam basmıyo gercekten..bu kadar içten fesat olun abilir mı ben mi paranoyagım..

amann boşver diyeceğim ama biliyorum öyle olmuyor .benim hayatımdada var bu tarz insanlar hatta benzer bir konu açmıştım bende .bende çok iyi niyetli biriyimdir ben iyi niyetli oldukça onlar üstüme geldi.geldikçe geldiler .şimdi bende onlar giibi davranıyorum laf mı sokuyorlar cevabını alıyolar aynen .sende yap öle deşaej olursun yoksa üzül üzül nereye kadar.

laf sokmak hazır cevaplık bir yetenek bende malşesef o yok..o an kilitleniyorum..bana sadece kafaya takmamak kalıyo onu da ögrwenmem lazım..kendimi ggeliştirmem burda okuduklarımı hatırlamam lazım ki takmayabileyim

offf canım seni çok iyi anlıyorum. Banada teyzem it gibi davranır. Üniversiteyi 2. girisimde kazandım ben .ilk gırdıgımde olmadıgında olmaz artık falan fılan bı ton laf ettı. Kazandım 4 yıl okudum . Öğretmen oldum . atanamazsın dıye aglattı benı atandım . Şimdi aradıgında falan maasımı soruyo. Kendısı de emeklı ogretmen . Her yaz tatılımı bana zehır eder laf sokar.Deli gibi iş yaptırır sonrada ne bıcım kızsın hiç iş yapmıyosun ,dantel ormuyosun falan der. Çıldırırım resmen ama cok nadır cevap verırım. Neden boyle yapıyo anlamıyorum bende

kıskançlıktan mı acaba bunu anlamaya calısıyorum.bunun nedeni kıskançlık mı ne..

Kizlar bendede bi arkadas var sormayin gitsin ben ne aliyosam ne giyiyosam aynisindan olsun istiyo yakin arkadaslarimi elimden almaya calisiyo buna ne dersiniz

senın yazdıklarını okudum canım kesinlikle kıskanclık. Başka bir açıklaması yok. Allah aşkına senin kocandan para almana gerek mi var?Ama o kuafore gıtmek ıcın kocasından para almak zorunda. Bence kesınlıkle bunun kıskanclıgını ve ezıklıgını yasıyor.Sen doktor musun nerden bılıyorsun dıyen kişi senin diş hekimi olmanı kıskanıyor.Çünkü kendısı bir baltaya sap olamamıs ama sen hekım olmussun . Kompleksini açık açık belli etmiş canım

Kizlar bendede bi arkadas var sormayin gitsin ben ne aliyosam ne giyiyosam aynisindan olsun istiyo yakin arkadaslarimi elimden almaya calisiyo buna ne dersiniz
o en azından seni üzmüyo..seni kendine idol yapmıs baksana..resmen örnek alıyo..

ama onun kıskanclıgı resmen beni üzüyo..aman allah ım sizinde basınızı agrıttım baksana.millet kıskanclıktan laf sokuyo kıskanılan üzülüyo eziliyo laf sokamıyo..kendimi degistirmem lazım resmen..

Ben yurt disindayim canim burasi turkiyenin 30 yil oncesi diye dusun oturdugumuz yerler nede olsa turkiye gibi deil bana geliyo cikarken aman kapini cabuk kapat yoksa pis kokular evine girecek ben elit evlerde oturuyorum diyo,kendi kizi guzel yemek yiyo benimki istahsiz ayy seninki kac kilo benimki bukadar oldu diyo program yapiyoruz disari icin kendi icinde oldugu halde arkadasa aksam size cay icnmeye gelcez deyip arkadasimi alip gitti resmen salak yerine koydu beni canimmm ne idolu

aynıymıs vallasen nasıl basediyosun..seni üzmesini nasıl engelliyosun

Ben uzulmuyorum daha kotusu sinirimden oluyorum boyle diycem sole yapicam diyorum ama bende senin gibi fosum canim yaa mesela bana neler neler daha bide cok yalanci o kadar cok yalanini yakaliyorumki

laf sokmak hazır cevaplık bir yetenek bende malşesef o yok..o an kilitleniyorum..bana sadece kafaya takmamak kalıyo onu da ögrwenmem lazım..kendimi ggeliştirmem burda okuduklarımı hatırlamam lazım ki takmayabileyim

bende öleydim ama valla şimdi bir hazır cevap oldum sorma.insan kırıla kırıla kalp kırmayı öğreniyor canım .

bende öleydim ama valla şimdi bir hazır cevap oldum sorma.insan kırıla kırıla kalp kırmayı öğreniyor canım .
gercekten ögrenilen bi şeyse umutsuz değil,im..belki bi gün ben de hazır cevap olur beni üzmeye calısanları lafı yapıstırabilirim..

mesela bak bi örnek daha hatırladım..
benim sorunsuz giden hamileliğimin 38. haftasında herkesin içinde kısss sende doğuramadın gitti dedi o bana.benim o kalabalıkta yüregim daglandı ama sadece gülümsemiştim..
ama gün geldi devran döndü 41. hafta oldu doğuramadı ve mecburi sezeryana alındı..
ne diyim..heyy haakkk

is guc coluk cocuk ev es senin zaten isin gucun basindan fazla boyle akli kit insanlarla ugrasma, degmez.
Cok acik ve net yazicam: Eger eve geldiginde, aksam yatarken aglamak, uzulmek, icin icini yemesini istemiyorsan eger
hepsinin agzinin payini vereceksin oturtacaksin, yoksa bunlar senide esinide cocugunuda cok ezer ve uzer.
Dusunsene bi o ortamdan ciktin eve geldin yeterince gerginsin aksam uzuntuden aglamaktan kim bilir yatamiyorsundur,
fakat o karsindaki horul horul uyuyordur- kendine yazik etmis oluyorsun.

Bende senin gibiydim aman kimse kirilmasin, aman kimse kusmesin, ortam gerilmesin, aman adimiz cikmasin dedim dedim
bir patladim pir patladim karsindakinin agzina gozune tikacan ki lafini sana o tur seyleri soyleyemesin bi daha.
Yoksa sana bi omur rahat vermezler boyleleri, hatta cocugundan ve esinden bile korkar bunlar sonradan, aman biz bisey demiyelim derler:))))
sen sen ol kimseyi kendinden usttun ve degerli tutma, lafini sok otur yerine sonrada onlarin yuzundeki renk degisimini izle.

hay sen cok yasa..o an o dakika lafı yerine iade etmeyi öğürenebildigim an olacak bu iş..işte o gün müjdeyi vermek isterim burdan..

hay sen cok yasa..o an o dakika lafı yerine iade etmeyi öğürenebildigim an olacak bu iş..işte o gün müjdeyi vermek isterim burdan..

vericeksinki cevabini karsindaki haddini bilecek.
biyerde hooop diyceksin sen kim oluyonda benimle boyle konusuyon diyebileceksin.
vallah sen cok sabirlisin diyeyim artik, ben olsam seri katil olurdum kimseye cvp vermesem catlarim ayol vallah yatamam ben o gece
kimsenin keyfi benim uykumdan onemli degil, soyliycem icimi rahatlaticam derin nefes alip cikip eve gelcem o kadar.
bir zaman sonra artik herkes mesafeli davranir sana yani demek istedigim mesafe olustumu
ne sen kirilirsin nede kirarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…