- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
Rabbim nasip etsin inşallah canım benimBende yaşamıştım aynı sıkıntıyı 5 senelik evliyim ve tüp bebek sürecim deyim şimdianlayışsız insanlardan nefret ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim nasip etsin inşallah canım benimBende yaşamıştım aynı sıkıntıyı 5 senelik evliyim ve tüp bebek sürecim deyim şimdianlayışsız insanlardan nefret ediyorum
Çünkü memnun olmazlarTespit gibi tespit![]()
Gebe kaldiginiz da soran olursa kısır misiz ya diyin
Doğurduğunuzda alsınlar cevaplarini![]()
Amin inşallah Allah razı olsunRabbim nasip etsin inşallah canım benim![]()
2bucuk senelik evliyim hiç korunmadim bende eşimde doktara gittik sorun yok diyor 3klomen 1 aşılama oldum bir seneyi geçti rahim filmi çekildiğime doktor tekrarlayalım dedi inşallah önümüzdeki ay rahim filmi çekilecemDoktora gittin mi canım ne zamandır deniyorsun?
Benim kendime soyleseler cevaplarini alacaklar kvye soyluyolar o da hic cevap vermeden bana yetisdiriyo daha cok sinirleniyorum. Evet tabi onlar kimki umrumun kosesi degillerKiyamam ya amann sinirinizi bozmaniza degmez
Her yaşta her türlü bir laf buluyorlar![]()
Ooo çok curetkarlarBenim kendime soyleseler cevaplarini alacaklar kvye soyluyolar o da hic cevap vermeden bana yetisdiriyo daha cok sinirleniyorum. Evet tabi onlar kimki umrumun kosesi degiller![]()
Bizimkiler asla onlarin isine karismaz cunki karistirmazlar. Ama onlar kendilerini bisey zann edip bizim cocuk yapmamiza bile karisiyolar. Zaten biz sevgiliykende o kizla evlenemezsin ille bizim dedigimiz kizla evleniceksin diyormus amcalari ve babaannesi. Zaten nefret ediyorum hepsindenOoo çok curetkarlar
Kaynanaya söyleyerek fitili atesliyorlar
Olmuş bitmiş sonuca varmis birsey için hala konu yapmalarıBizimkiler asla onlarin isine karismaz cunki karistirmazlar. Ama onlar kendilerini bisey zann edip bizim cocuk yapmamiza bile karisiyolar. Zaten biz sevgiliykende o kizla evlenemezsin ille bizim dedigimiz kizla evleniceksin diyormus amcalari ve babaannesi. Zaten nefret ediyorum hepsinden
Bizimde evleneli 2 buçuk yıl oldu aynı dert bende de var ben artık direk terslemeye başladım.Pazarda meyve alıyordum komşu yanıma gelip aş mı eriyorsun yoksa dedi ve ben bu kadını tanımıyorum. Evlenince başka yere gelin geldim beni herkes biliyor ama ben tanımıyorum. Çok yadırgamıştım. Evleneli 1,5 sene olacak herkesin ağzında aynı soru....... Ya belki ben anneliğe hazır değilim. Belki anne olmak istemiyorum. Belki çocuğum olmuyor. Herkes ne kadar meraklı her şeye...... Dertleşme, muhabbet postu olsun o zaman.![]()
ben yeni nişanlandım bana şimdiden sormaya başladılar insanlar utanmıyo hicPazarda meyve alıyordum komşu yanıma gelip aş mı eriyorsun yoksa dedi ve ben bu kadını tanımıyorum. Evlenince başka yere gelin geldim beni herkes biliyor ama ben tanımıyorum. Çok yadırgamıştım. Evleneli 1,5 sene olacak herkesin ağzında aynı soru....... Ya belki ben anneliğe hazır değilim. Belki anne olmak istemiyorum. Belki çocuğum olmuyor. Herkes ne kadar meraklı her şeye...... Dertleşme, muhabbet postu olsun o zaman.![]()
Yok artıkben yeni nişanlandım bana şimdiden sormaya başladılar insanlar utanmıyo hic
hemen yapicak misiniz hemen yapin beklemeyinYok artık