Gebeliğe Hazırlık Çevrenin eee daha çocuk yok mu? Sorusu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk evlendiğim sene ister istemez kilo aldım
Durakta beklerken bir tanıdık geldi yanıma

Naber nasılsın yok hamilemisin diye sordu
Hayir kilo aldım dedim ama inanmadı

Bir 9 ay beklemiştir eminim kesin hamile de söylemedi diye 😆😆😆 10.ay aldi cevabını çünkü gerçekten kilo almıştım

Gecen yine karşılaştık ben yine kilo aldım bu ara ama gözlerinden o soru çıktı da ağzını açamadı resmen hissettim yani 🤩😁

Doktora gittin mi canım ne zamandır deniyorsun?
2bucuk senelik evliyim hiç korunmadim bende eşimde doktara gittik sorun yok diyor 3klomen 1 aşılama oldum bir seneyi geçti rahim filmi çekildiğime doktor tekrarlayalım dedi inşallah önümüzdeki ay rahim filmi çekilecem

Kiyamam ya amann sinirinizi bozmaniza degmez

Her yaşta her türlü bir laf buluyorlar 😁
Benim kendime soyleseler cevaplarini alacaklar kvye soyluyolar o da hic cevap vermeden bana yetisdiriyo daha cok sinirleniyorum. Evet tabi onlar kimki umrumun kosesi degiller😄

Ooo çok curetkarlar😆😆😆

Kaynanaya söyleyerek fitili atesliyorlar
Bizimkiler asla onlarin isine karismaz cunki karistirmazlar. Ama onlar kendilerini bisey zann edip bizim cocuk yapmamiza bile karisiyolar. Zaten biz sevgiliykende o kizla evlenemezsin ille bizim dedigimiz kizla evleniceksin diyormus amcalari ve babaannesi. Zaten nefret ediyorum hepsinden

Bizimkiler asla onlarin isine karismaz cunki karistirmazlar. Ama onlar kendilerini bisey zann edip bizim cocuk yapmamiza bile karisiyolar. Zaten biz sevgiliykende o kizla evlenemezsin ille bizim dedigimiz kizla evleniceksin diyormus amcalari ve babaannesi. Zaten nefret ediyorum hepsinden
Olmuş bitmiş sonuca varmis birsey için hala konu yapmaları :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Pazarda meyve alıyordum komşu yanıma gelip aş mı eriyorsun yoksa dedi ve ben bu kadını tanımıyorum. Evlenince başka yere gelin geldim beni herkes biliyor ama ben tanımıyorum. Çok yadırgamıştım. Evleneli 1,5 sene olacak herkesin ağzında aynı soru....... Ya belki ben anneliğe hazır değilim. Belki anne olmak istemiyorum. Belki çocuğum olmuyor. Herkes ne kadar meraklı her şeye...... Dertleşme, muhabbet postu olsun o zaman.💜
Bizimde evleneli 2 buçuk yıl oldu aynı dert bende de var ben artık direk terslemeye başladım.

Pazarda meyve alıyordum komşu yanıma gelip aş mı eriyorsun yoksa dedi ve ben bu kadını tanımıyorum. Evlenince başka yere gelin geldim beni herkes biliyor ama ben tanımıyorum. Çok yadırgamıştım. Evleneli 1,5 sene olacak herkesin ağzında aynı soru....... Ya belki ben anneliğe hazır değilim. Belki anne olmak istemiyorum. Belki çocuğum olmuyor. Herkes ne kadar meraklı her şeye...... Dertleşme, muhabbet postu olsun o zaman.💜
ben yeni nişanlandım bana şimdiden sormaya başladılar insanlar utanmıyo hic

Back
X