• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çevrenin eee daha çocuk yok mu? Sorusu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk başta takmiyordum ama olmadıkça daha çok yaralamaya başladı bu durum beni sorana istemiyoruz diyorum ama içimde kopan fırtınaları bir ben bir Allah bilir bir kere toplum içinde eşimin bir akrabası sormuştu e hadi cocuk yokmu olmuyor mu diye dayanamayıp yapmayı bilmiyoruz belli ki gel bı gece göster de öğrenelim demiştim hiç pişman değilim Allah isteyen herkese nasip etsin haddini bilmeyen insan çok ne yazık ki
Yaa vajinismus iken adetim stresten 14 gün gecikti. Zorla gebelik testi yapmıştım ağlaya ağlaya. Tabi kimse bilmiyor vajinismus olduğumu. Çok zordu yaaaa. Hatırlamak bile istemiyorum 🤦🏼‍♀️

Bende ilk başta takmiyordum ama olmadıkça daha çok yaralamaya başladı bu durum beni sorana istemiyoruz diyorum ama içimde kopan fırtınaları bir ben bir Allah bilir bir kere toplum içinde eşimin bir akrabası sormuştu e hadi cocuk yokmu olmuyor mu diye dayanamayıp yapmayı bilmiyoruz belli ki gel bı gece göster de öğrenelim demiştim hiç pişman değilim Allah isteyen herkese nasip etsin haddini bilmeyen insan çok ne yazık ki
E ne tepki verdi

Bi daha ki aya daha fazla çalışırsan şirinleri görebilirsin 🤣🤣🤣
nooo-ellens-game-of-games.gif
olmuyor olmuyor 🥲😁😁😁

Yaa vajinismus iken adetim stresten 14 gün gecikti. Zorla gebelik testi yapmıştım ağlaya ağlaya. Tabi kimse bilmiyor vajinismus olduğumu. Çok zordu yaaaa. Hatırlamak bile istemiyorum 🤦🏼‍♀️
Bende öyle 6 ay adet olmadm vajinismusken. 😔😔
Allah kmseye yasatmasn..

Ben 3 ay önce doğum yaptım kızım vefat etti. Geçen gün komşumun biri ee naptın başladın mı çalışmalara diye soruyor yok diyebildim sadece malesef ki önüne geçemiyoruz böyle insanların
Allah sabır versin canım ne denir ki asla tesellisi olamaz 😔

Back
X