çevrenin eleştirisi beni üzüyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrcl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iste aramizdaki fark bu deyin gecin.

Siz onlarla fazla takilmayin onlar sizi dislamis olmaisn, siz onlardan rahatsiz mis gibi uzaklasin.
Onlarin dedikodularina ortak olmadiginiz gibi dinlemeyinde.

Zaman la onlar size ilgi duyar teker teker.

Bende mesafeli biriyimdir..

Birçok ortamda dediğiniz gibiyim ancak yerine göre de davranmak gerekir..

Bahsettiğiniz dialoglar arkadaş ortamında yapılır.. Arkadaşlarınızla bile şakalaşmıyorsanız bu onların muhabbetini sevmediğinizi gösterir.. O zaman sadece görüntü itibariyle de beraber olmanıza gerek yok diye düşünüyorum..

Sen öyle insanları boş ver arkadaşım bende fazla konuşmayı seven biri degilimdir komşularla yada akrabalarla bir araya gelip dedikodu yapmam bile o bunun hakkında şunu demiş bu şunun hakkında şunu demiş hatta ev gezmelerine bile pek gitmem banada hep söylerler neden gitmiyorusun gelmiyorsun derler bende genelde resmiyimdir yeri ve zamanına göre gezmeyede giderim yemegede giderim hatta bazen komşular gelir bize o bunu demiş şu bunu demiş yada bilmem kim şununla sevgili anlatmaya başlarlar ben susturum genelde onların hayatı yaşayışı bizi ilgilendirmez diye.

Son düzenleme:
gerek iş çevremde gerek aile çevremde hakkımda konuşabilen ya da benim duyduğum çok çok azdır..
biraz cool takıl..kendi halinde işin de gücünde farklı sosyal hayatınla meşgul ol..yeri geldiğinde cevap vermekten çekinme..
kırıcı olmadan her şeyin farkında olduğunu belli eder şekilde,olaylara-dedikodulara dahil olmak istemediğini dile getir..:31:
pasif değil dominant bir çizgi çizersen hakkında konuşmaya da cesaret edemezler..

Senin yaşadığını ben de yaşadım canım. Bir ara sırf yalnızlığımı giderebilmek için onlar gibi olmaktan başka çarem olmadığını düşündüm. Ama bu benim kişiliğime ters olduğu için onlar gibi olamadım. Gerçi benim tanıdığım insanlar sadece dedikodu yapan insanlar değildi aynı zamanda iki yüzlü , yalancı, terbiyesiz insanlardı . Ama insan bi yerden sonra yalnızlığa alışıyor. Sen de elbet ya yalnızlığa alışacaksın, ya da kendin gibi biriyle tanışana kadar bekleyeksin. Başka çere yok malesef :5:

bazı insanlar eleştirmeyi yorum yapmayı seviyorlar.:19:bana da çok sessizsin diyorlar örneğin yani ağzı olan konuşuyor işte:40:
bende seçiciyim kafama uymayan kişilerle aynı ortamda bulunmayı bile istemem öyle sabah akşam komşularla vakit geçirmeyi vıcık vıcık olmayı hiç sevmem
bu da bizim tercihimiz :31:en iyisi böyle boş konuşanları fazla umursamamak sen de çok takılma canım

ya kızlar çogunuz karşı tarafı eleştirmişsiniz ama
muhabbet etmek suçmu
ne var bunda
yerı gelince evet
klozet markasından bıle konusulabılır neden boş
muhabbet olsunki
eleştirirken hiç objektif olamıyoruz

muhabbet etmek suçmu
ne var bunda
yerı gelince evet
muhabbet olsunki

o kadar boş saçma sapan muhabbetler eden yada sadece dedikodu yapan insanlar var ki hiçbir şekilde günahlarına ortak olmak istemiyorum yada cevap veremediğim sadece güldüğüm saçma muhabbetleri dinlemek istemiyorum canım:50:tabi ben kendi adıma cevap veriyorum konu sahibinin arkadaşlarını bilmiyorum ama demek ki kafasına uymamış olabilir doğaldır herkes herkesle samimi olmak zorunda değil bende kafamın uyuşmadığı kişilerle aynı ortamda bulunmayı bile istemem:31:konu sahibini çok iyi anlıyorum

arkadasim hic üzülme bu duruma bence. Insanlarla laubali olunca üzülen sen olursun. Resmiyetini ve seviyeni koru diyorum. Evlilik konusunda da kafani yorma zamani geldimi hersey olur.

muhabbet etmek suçmu
ne var bunda
yerı gelince evet
muhabbet olsunki

Günaydın arkadaşım başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum bundan bir kaç yıl önce eski oturdugumuz yerde bir komşumuzun evine misafir gelmişti bizide çagırdı biz gitmedik çünkü kafa yapılarımız hiç uymuyordu neyse bu kadının misafiri geliyor çoluk çocuk evlerinde br 10 kişi var ev sahibi evinde misafir varken onları evde yalnız bırak bize gel annem diyorki x abla şuan evimde bunlar var ve bu insanların dedikodusunu yapıyor kadın kötü anlamda annem dediki kadına sen misafirlerinin yanına git x hanım dedikodu için bize geleceksen gelme dedi annem o an o kadına destek vermiş olsaydı evine gidip x abla sizin hakkınızda böyle böyle dedi diyecekti misafirlerine ayrıca klozet markası konusuna deginmişsin bana göre bunlar konuşulacak şeyler degildir marka takıntısı yüzünden bizim kullandıgımız eşyaları begenmeyen insanlar bile var evimize ankastre aldık belki markası onlara göre düşüktür kadının biri diyorki ay bu marka alınırmı siz delimisiniz ben olsam şunu alırdım ben paramla herkese hava atarım paramla ben sizi ezerim bende dedim ki bizim ailecek marka takıntımız yok maddi gücümüz neye yeterse onu alırız dedim ayrıca muhabbet etmek elbette suç degil biz sevdigimiz insanlarla bir araya geldigimizde çok güzel konular bulup konuşuyoruz ki kimsenin hakkında dedikodu yapmaya gerek kalmıyor.

hepinize gerçekten çok teşekkür ederim..çok bunalıyordum ama buraya yazdıklarınız içimi rahatlattı.. benim gibi düşünen, yaşayan insanlar da varmış demekki...bir ara kedimden şüphe eder olmuştum aceba sorun bende mi diye...ama yok ben de sorun yokmuş:)))insan kendini suçlu hissedince hep acebalarla yaşıyor hep sindirilmiş gibi hissediyor kızlar..ezik gibi durunca herkes üstüne basmaya çalışıyor..bu şekilde gerçekten zor..dik durmak lazım

Back
X