Cevrenizde varsa duyurun lutfen SOMA ile ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Arkadaslar ben de simdi haber aldim arkadasimdan yarin Alsancak TPD subesinde toplanti var somadakilere psikolojik destek vermek ilk planimiz ve daha neler yapilabilecegiyle ilgili gorusmeler olacak cevrenizde psikolog psikolojik danisman ya da psikoloji ogrencisi varsa gelebilecek haberdar edin yarin saat 18.00da olacak toplanti

Ogrenciler de katilabilirler onlara kisa bir egitim surecinden sonra programa dahil edecegiz

Insaallah yardiminiz olurr keske oralarda tanidigim olsaydi da yonlendirebilseydim...

Keske gelebilsek yürt disindayim ama sizi tebrik ediyorum kac ocaga ates düstu Allahim sabir versinnn yarabimmm .

Insaallah yardiminiz olurr keske oralarda tanidigim olsaydi da yonlendirebilseydim...

Tanidigi olan vs olur katilim cok olsun maksat ben gonul koydum ama rahatini bozsun istiyorum insanlar gidip de toplantida 20 kisi degil 200 kisi gormek istiyorum

merhaba yeri tam olarak nerede kıbrıs şht liğinde mi?
gelmeye çalışacağım gelemesem dahi twitter dan duyurayım

illi psikolog vs olmak gerekli. Bende yardımcı olmak isterim ama psikolog vs yetkilerim yok

Son düzenleyen: Moderatör:

Tweet attim redhack ve #soma dan yayilir umarim. Saat ve adresi de yazdım.

illi psikolog vs olmak gerekli. Bende yardımcı olmak isterim ama psikolog vs yetkilerim yok

Su an bildigim psikolog/psikoloji ogrencisi araniyor psikoloji ogrencilerini de egitimden gecirip alacaklar ama yarinki toplantida sorabilirim diger meslek gonullulerine gorevleri var miymis? Buraya yazayim olur mu

dün izmir'de ki bir çok işletme yelek battaniye baret çizme vb yardımıyla beraber ekmek arası sandviç gönderdi. bugün de gıda yardımı devam edecek. hepsiyle beraber psikolojik destek de iyi gelecektir. bir nebze...

Allah cc hepsinin yardımcısı olsun. sabır versin. şehitlerimize rahmet etsin inş. ve yardım için çalışan afad gibi ekiplere de güç kuvvet versin inş.

Bu konuda bende soyle dusunuyorum universitede bahar senlikleri yapilicakti bu nedenle iptal oldu keske diyorum bahar senligine gidicek olan insanlar orda harciyicaklari miktar ne kadarsa elli yuz harcayamadilar bunu yardim olarak somaya gonderilse madencilerin ailelerine yada bi sekilde yardima cevrilse cok iyi olur cunku butun turkiyenin ici yaniyor bi nebzede olsa bizden yardim gitse..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Bircok sey var yapilabilecek 77 milyon kisi 500 kisiye sahip cikamazsak yaziklar olsun bize maddi yardimi ben de dusunuyorum tek maasim ama arttirdigim kadarini yollayacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…