Konu güzel olmuş
Biraz tahlil de ben yapacak olursam;
Kocası ile sorun olan bayan öncelikle şöyle bir aynaya bakıp "ben beğenilmeyecek biri miyim?" diye soruyor ve iç güdüleri ona cevap veriyor:
"yoo, öyle olsan falanca sana iltifat etmezdi, her gün giyimine kuşamına birileri 'çok yakışmış' demezdi. Boyun var, posun var, ne güzel kadınsın işte"
Ama hala kocayla sorun orta yerde duruyor. Hatun kişi gelip KK'da konu açacağı zaman KK'nın güzel ve aynı zamanda bakımlı ve aynı zamanda becerikli ve çekici ve çalışkan ve işinde başarılı, evliliği harikulade hanımların sorması muhtemel "kız yoksa bakımsız mısın? yoksa ayıcıklı pandiflerle mi dolaşıyorsun? şöyle mini etekler, askılılar giymiyor musun? Yatmadan önce parfüm sıkmıyor musun? Allah seni! İnsan 2 güne bir yüz maskesi yapar ayol, ben anlamıyorum bu tembel kadınları!" minvalinden soruları ve eleştirileri en başından def edip de meramımı anlatayım diye canhıraş bir şekilde konusunu açıyor. Yoksa zaten niyeti kendini övmek olan kişi gelip de ailesindeki girift sorunları burada anlatmaz kiiii...
Konuyu bir başka açıdan daha inceleyecek olursak, şimdi bu konuya mesaj yazıp, "ayol çok komik, çok irrite edici hakikaten bunlar!" diyenler, kendini övmeyen, komplekssiz kişiler de, sadece okuyup çıkanlar ya da açtığı herhangi bir konuda ilk mesajdaki gibi bir cümle kullananlar kesin kompleksli, egosu tavan yapmış, ya da problemli şahıslar m'ola ki?
Pek doluydum, duygusaldım, yazdım şarj oldum ben de, oh...