• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çevresi tarafından çok beğenilen biri olmak

Bunu söyleyenler genelde açtıkları konuda eleştiriliyor ve eleştirilince de ;

-beni tanısanız böyle konuşmazsınız
-beni bilen biliyor
-bunu ben demiyorum çevrem diyor(ne çevreymiş arkadaş)
-olumsuz yorum yapacak yapmasın
-konumdan çıkın
-yönetici konumu kapatsın hemen

böyle bir aşama kaydediyor :KK53:

Bunu söyleyenler genelde açtıkları konuda eleştiriliyor ve eleştirilince de ;

-beni tanısanız böyle konuşmazsınız
-beni bilen biliyor
-bunu ben demiyorum çevrem diyor(ne çevreymiş arkadaş)
-olumsuz yorum yapacak yapmasın
-konumdan çıkın
-yönetici konumu kapatsın hemen

böyle bir aşama kaydediyor :KK53:

bir de çıkarın beni buradan vardı :27:

çevrem beni beğeniyor diyenlere "tabi çevren beğenecek benim beğenecek halim yok" diyesim gelmiyor değildi. sağol Koalina bu sayede içimde kalmadı :27:
Profil fotografım da benim çucukluğum, ben küçükken sarışınmışım :KK45:

Güzel bi konuya değinilmiş aslında. Sevimli sıcakkanlı olunca insanlar kayıtsız kalamıyor ve iltifat ediyorlar. Tanıdıksın o gün arkadaşın özenmiş oluyor güzel olduğunu dile getiriyorsun. Karşındaki kişi eyeliner ı güzel sürüyor ne güzel sürmüşsün yerine gözlerin ne güzel diyorsun.:) Karşındaki de kendinin güzel olduğuna sorgulamadan inanıyor. Etrafta herkes dikkat çekici olmuş oluyor.:) Sosyal ağlardaki fotograflara hiç girmiyorum normal zamanda da evdeki halleriyle dışarıdaki vaziyetleri arasında dağlar kadar fark oluyor. Kimisi cidden özünü bilmesen iltifat etmeden duramıyorsun.:D Sonuç olarak çevremize baktığımızda da samimiyet ve dostluktan kaynaklanan iltifatlar dışında yoldaki kişilerden, alışveriş yaptığın yerden, ilk tanıştıklarının yorumları objektiftir. Güzel insan zaten ben güzelim diye bas bas bağırmaz sindirmiştir bişeyleri. Profil resmine gelince kişilerin kendisine benzediği için mi koyuyor bilmiyorum ama ben sarışın beyaz tenli koyu renk gözlü bayanları severim.Makyaj yapmadan kırmızımsı ruj kullandıklarında bayılırım hatta. Kendimden de bir parça taşıyor ama asıl amacım beğenmem.

Hahahah. Guzel konu, ben Allah affetsin anket yapilacak olsa yuzde 90 cok cirkin cikacak arkadaslarima bile guzel diyebiliyorum. Aliskanliktan dolayi gozume o kadar da cirkin gelmiyorlar cunku. Bunu cok ciddiye alirlarsa ben cok guzelim diye dolasirlar tabi... gerci ben ciddi soyluyorum da gercek o olmayabiliyor. Amaaan huyu guzel olsun.
Bende derim yahu, özelliklede kendini belli noktalarda yetersiz hisseden insanları pek bi överim.
Biraz kendilerini iyi hissetsinler isterim.

Yani şimdi arkadaşların, akrabaların dediği değil yabancıların dediği önemli denilmişte... Elin adamı durup dururken sana şöyle güzelsin, böyle tatlısın diyemezmez ki, yada elin kadını... derse altında başka şeyler aranır. Elbette ki yakınımız olanlar ancak iltifat edebilirler..

ben de yazdım öyle bir şey. demek istediğim yakın olmadığın kişilerin iltifatı önemli. bir arkadaş da demiş mesela yaşlı teyzeler tanımasalar da iltifat ederler. ya da bir ortama yeni girersin kimseyle bir yakınlığın alakan yok birileri hakkında güzel diye bahseder birileri güzelsin der. ya da alakasız bir kişi öyle konuşurken durup dururken güzel der gibi.

yani samimiyetin olmamasından bahsediyorum.

şimdi çevre tarafından beğenilmek mi iyi:cool:

beğenilmemek mi ?:cool:

Sanal ortamda kendini prenses diye tanitmak kolay. Gercekten guzel olanlar ispatlama geregi duymazlar. Ayrica lens takmak , sari sacli, hokka burunlu olmak , dudaklari buzusturmek mi guzellik.:confused: Herkesin guzelligi kendine ama guzel ve itici olanda hic cekilmiyor. Guzellikten cok davranis onemli.

Bir de çok bakımlı olanlar var... ben her gün otobüslerde ter kokusundan fenalık geçirirken meğer bütün kadınlar temizmiş, çok bakımlıymış... ya lütfen bu çok bakımlı olanlar otobüse binsin de biraz nefes alalım herhalde hiç toplu taşıma kullanmıyorlar:(

Burada bir üye var - nicki bende kalsın- güzellik, bakım konusu ne zaman açılsa kendini över durur, hatta kendini bir kere arkadaşıyla kıyaslamışlığı vardır. Öyle dikkatimi çekmişti. Bir gün albüm paylaşmış. Yumuk yamuk şekilsiz lensli gözler, ip gibi ağız, vitaminsizlikten kırılmış vücut. Dedim bu muydu? Millet atıp tutmayı seviyor ya.:KK12:

Konu güzel olmuş :KK19:

Biraz tahlil de ben yapacak olursam;
Kocası ile sorun olan bayan öncelikle şöyle bir aynaya bakıp "ben beğenilmeyecek biri miyim?" diye soruyor ve iç güdüleri ona cevap veriyor:
"yoo, öyle olsan falanca sana iltifat etmezdi, her gün giyimine kuşamına birileri 'çok yakışmış' demezdi. Boyun var, posun var, ne güzel kadınsın işte"
Ama hala kocayla sorun orta yerde duruyor. Hatun kişi gelip KK'da konu açacağı zaman KK'nın güzel ve aynı zamanda bakımlı ve aynı zamanda becerikli ve çekici ve çalışkan ve işinde başarılı, evliliği harikulade hanımların sorması muhtemel "kız yoksa bakımsız mısın? yoksa ayıcıklı pandiflerle mi dolaşıyorsun? şöyle mini etekler, askılılar giymiyor musun? Yatmadan önce parfüm sıkmıyor musun? Allah seni! İnsan 2 güne bir yüz maskesi yapar ayol, ben anlamıyorum bu tembel kadınları!" minvalinden soruları ve eleştirileri en başından def edip de meramımı anlatayım diye canhıraş bir şekilde konusunu açıyor. Yoksa zaten niyeti kendini övmek olan kişi gelip de ailesindeki girift sorunları burada anlatmaz kiiii... :KK51:

Konuyu bir başka açıdan daha inceleyecek olursak, şimdi bu konuya mesaj yazıp, "ayol çok komik, çok irrite edici hakikaten bunlar!" diyenler, kendini övmeyen, komplekssiz kişiler de, sadece okuyup çıkanlar ya da açtığı herhangi bir konuda ilk mesajdaki gibi bir cümle kullananlar kesin kompleksli, egosu tavan yapmış, ya da problemli şahıslar m'ola ki? :confused:

Pek doluydum, duygusaldım, yazdım şarj oldum ben de, oh... :KK69:

Back
X