• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çevresi tarafından çok beğenilen biri olmak

bu çıkarım sadece kadınlar kulübündeki kadınlar içinse bence gerçek de olabilir... sonuçta bu siteye giren kadının kültür seviyesi, bilinç seviyesi belli bir noktanın üzerindedir... kültür seviyesinden kastım da üniversite mezunu olmak değil... kadın ilkokul mezunudur ama kendi geliştirmiş bir kadındır,okumayı,araştırmayı sever.... forum kullanmak çoğu insanın beceremeyeceği bi iştir... bi bayan burayı keşfedip üye olmuş ve takibe almışsa bilinc ve farkındalık seviyesi yüksektir bana göre... bu tarz kadınların da kendini de keşfeden ve kendinin de farkında olan insanlar olduğunu düşünüyorum... dolayısıyla gerçekten de "ben bakımlı da kadınım aslında,eşim neden başkalarına bakıyor" vs yazan bi kadın büyük ihtimalle doğruyu söylüyordur bana göre...

ama tabii bi de algı meselesi var, o konuda haklısınız... kimi insanlar kendilerini -öyle olmadıkları halde-gerçekten dün ya güzeli gibi görebiliyor..

Bu arada öyle bir konu açmadım hiç, öyle şeyler demedim, önceden belirteyim de :KK54:

beni beğenende var beğenmeyen de. bazen beğendiklerinde kendimi iyi hissederim. bazen yapmacık gelir iltifatlar.
beğenmeyenleri de bazen boğmak isterim ( beğenmeme önemli değil konuşma ve eleştirme tarzları yüzünden tamamen)
bazen bişeyimi beğenmeyip tatlıca bir şey deseler hoşuma bile gider.
çevremde çok sevilen sayılan falan fistan değilim böyleyim diyenler de ego besleyici tipler
çevremle iyiyim desem yeter.

Burada bir üye var - nicki bende kalsın- güzellik, bakım konusu ne zaman açılsa kendini över durur, hatta kendini bir kere arkadaşıyla kıyaslamışlığı vardır. Öyle dikkatimi çekmişti. Bir gün albüm paylaşmış. Yumuk yamuk şekilsiz lensli gözler, ip gibi ağız, vitaminsizlikten kırılmış vücut. Dedim bu muydu? Millet atıp tutmayı seviyor ya.:KK12:
meraktan öldüm yaaa :)

bende dogru söylediklerine inanıyorum gerçekten güzeldir ama sevgilisi tarafından terkedilir gerçek hayattada bu böle sizi bilmem ama benim çok güzel dediğim hatunların hiç çok sevildiğini görmedim hep acı çeken taraftalar , çirkinler el üstünde tutuluyor valla :KK51:

Ben cevrem tarafindan hic begenilmeyen biriyim insanlar hep ne kadar cirkin oldugumu soyluyor :KK69:
NOT: ciddiyim:KK14:

Burada bir üye var - nicki bende kalsın- güzellik, bakım konusu ne zaman açılsa kendini över durur, hatta kendini bir kere arkadaşıyla kıyaslamışlığı vardır. Öyle dikkatimi çekmişti. Bir gün albüm paylaşmış. Yumuk yamuk şekilsiz lensli gözler, ip gibi ağız, vitaminsizlikten kırılmış vücut. Dedim bu muydu? Millet atıp tutmayı seviyor ya.:KK12:

kimmiş bu ya çok merak ettim. hatta meraktan çatlıcam.:KK53:

Yani 1 olur, 2 olur da 10 konunun 9.5'unda "ben çok güzelim, çok bakımlıyım" mesajı olunca gerçekliğini kaybediyor. Sadece aldatılan kadın konularında değil, eltisinden rahatsız ama çok güzel, arkadaşıyla arası bozuk ama çok bakımlı çok dikkat çeken falan...yani her türlü sıkıntıda ben çok güzelim hak etmiyorum, ben çok bakımlıyım kıskanılıyorum mantığı nedir?

Kkda okuduğum 10 konudan 9unda çevrem tarafından çok beğenilen biriyim diye yazılıp çiziliyor.
Kim bu etrafımızdaki beğenilmeyenler peki?
Yahut her söyleneni ciddiye alıyor musunuz?
Bir ben miyim ay ne güzelsin aman ne tatlısın denmeyen acep:KK22:
:KK71::KK71:yok yok tek değilsin bende varım

bu çıkarım sadece kadınlar kulübündeki kadınlar içinse bence gerçek de olabilir... sonuçta bu siteye giren kadının kültür seviyesi, bilinç seviyesi belli bir noktanın üzerindedir... kültür seviyesinden kastım da üniversite mezunu olmak değil... kadın ilkokul mezunudur ama kendi geliştirmiş bir kadındır,okumayı,araştırmayı sever.... forum kullanmak çoğu insanın beceremeyeceği bi iştir... bi bayan burayı keşfedip üye olmuş ve takibe almışsa bilinc ve farkındalık seviyesi yüksektir bana göre... bu tarz kadınların da kendini de keşfeden ve kendinin de farkında olan insanlar olduğunu düşünüyorum... dolayısıyla gerçekten de "ben bakımlı da kadınım aslında,eşim neden başkalarına bakıyor" vs yazan bi kadın büyük ihtimalle doğruyu söylüyordur bana göre...

ama tabii bi de algı meselesi var, o konuda haklısınız... kimi insanlar kendilerini -öyle olmadıkları halde-gerçekten dün ya güzeli gibi görebiliyor..
katılıyorum forum kullanmak konusunda...
bir iki kelime de ben söyleyeyim:eek:
artık çoğu kadın bakımlı makyajlı.bakım ve makyaj da insanı güzel gösteriyor.
asıl nokta güzelliğin göreceli olduğu ben beğenmem millet bayılır ya da ben bayılırım millet beğenmez:KK64:şimdi görüyorum benden yaşça çok büyük hanımlar genç kız gibi abartılmadığı sürece hşuma da gidiyor
benim sevmediğimşey birinin güzel olan yerine sürekli iltifat beklemesi mesela dudakları güzeldir küçük dudaklı arkadaşının yanında hiç ruj süremiyorum çok dikkat çekiyor demesi gibi.ya da çok zayıftır şişman arkadaşına bir iki kilo aldım diye şikayet etmesi.
profil fotoğrafı meselesine gelince eskiden benim de öyle resmim vardı o sanatcıyı beğeniyorum giyim tarzı makyajı saçı hoşuma gidiyordu.saçlarımı benzer kestirmiştim.ama sırf beğendiğimden aynı olmaya tabi niyetim yok.
hepimiz farklıyız.aynı olsaydık güzel olmazdı bence :KK60:
çok uzattım kısacası yaşasın makyaj malzemeleri:KK48::KK48::KK48:

Konu güzel olmuş :KK19:

Biraz tahlil de ben yapacak olursam;
Kocası ile sorun olan bayan öncelikle şöyle bir aynaya bakıp "ben beğenilmeyecek biri miyim?" diye soruyor ve iç güdüleri ona cevap veriyor:
"yoo, öyle olsan falanca sana iltifat etmezdi, her gün giyimine kuşamına birileri 'çok yakışmış' demezdi. Boyun var, posun var, ne güzel kadınsın işte"
Ama hala kocayla sorun orta yerde duruyor. Hatun kişi gelip KK'da konu açacağı zaman KK'nın güzel ve aynı zamanda bakımlı ve aynı zamanda becerikli ve çekici ve çalışkan ve işinde başarılı, evliliği harikulade hanımların sorması muhtemel "kız yoksa bakımsız mısın? yoksa ayıcıklı pandiflerle mi dolaşıyorsun? şöyle mini etekler, askılılar giymiyor musun? Yatmadan önce parfüm sıkmıyor musun? Allah seni! İnsan 2 güne bir yüz maskesi yapar ayol, ben anlamıyorum bu tembel kadınları!" minvalinden soruları ve eleştirileri en başından def edip de meramımı anlatayım diye canhıraş bir şekilde konusunu açıyor. Yoksa zaten niyeti kendini övmek olan kişi gelip de ailesindeki girift sorunları burada anlatmaz kiiii... :KK51:

Konuyu bir başka açıdan daha inceleyecek olursak, şimdi bu konuya mesaj yazıp, "ayol çok komik, çok irrite edici hakikaten bunlar!" diyenler, kendini övmeyen, komplekssiz kişiler de, sadece okuyup çıkanlar ya da açtığı herhangi bir konuda ilk mesajdaki gibi bir cümle kullananlar kesin kompleksli, egosu tavan yapmış, ya da problemli şahıslar m'ola ki? :confused:

Pek doluydum, duygusaldım, yazdım şarj oldum ben de, oh... :KK69:

Ben son kısımları niye anlamadım ki :KK64::KK64:

Söz meclisten dışarı fakat genelde çirkin kadınlarda bu daha çok oluyor kendilerini dünya güzeli sanma olayı:KK53:,
gerçekten güzel olup böyle söyleyenlerde vardır tabi ama en güzeli mütevazi güzeller öyle olunca insanın gözüne daha bir güzel görünüyorlar.

Kucukken anneme "guzel miyim" diye sordugumda "guzel degilsin ama sirinsin"derdi:KK12: ,yurtdisinda yasiyorum burda insanlar uzerindekini falan begendiklerinde soylemekten cekinmiyorlar,gecen de mini sortlu bir kadin esarbinizi "cok begendim renkleri cok guzel" dedi,insan anlik da olsa mutlu oluyor :)

Yani 1 olur, 2 olur da 10 konunun 9.5'unda "ben çok güzelim, çok bakımlıyım" mesajı olunca gerçekliğini kaybediyor. Sadece aldatılan kadın konularında değil, eltisinden rahatsız ama çok güzel, arkadaşıyla arası bozuk ama çok bakımlı çok dikkat çeken falan...yani her türlü sıkıntıda ben çok güzelim hak etmiyorum, ben çok bakımlıyım kıskanılıyorum mantığı nedir?

Kadının övünülmeye değer gördüğü tek şey güzelliği, bakımlılığıysa kadın ne yapsın? Gerçek olduğunu düşünsene, eltinle bir yere gidiyorsun candan erçetin klibi gibi millet kuyruk oluyor arkada, ben de o eltimle bir daha dışarı çıkmak istemem.:KK70:

bu arada aslında iyi biri olup çevreme eziyet ezmek istiyorum ben de. :KK53:
nasıl o kadar safı çevremde toplarım, bilen yardımcı olsun lütfen.

Kadının övünülmeye değer gördüğü tek şey güzelliği, bakımlılığıysa kadın ne yapsın? Gerçek olduğunu düşünsene, eltinle bir yere gidiyorsun candan erçetin klibi gibi millet kuyruk oluyor arkada, ben de o eltimle bir daha dışarı çıkmak istemem.:KK70:

bu arada aslında iyi biri olup çevreme eziyet ezmek istiyorum ben de. :KK53:
nasıl o kadar safı çevremde toplarım, bilen yardımcı olsun lütfen.

Evet evet, önüme geleni pata küte döveyim, hakaret edeyim ama insanlar 'özünde çok iyi bi insan, taam mı?' desinler benim için :KK28:

Back
X