- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
bu çıkarım sadece kadınlar kulübündeki kadınlar içinse bence gerçek de olabilir... sonuçta bu siteye giren kadının kültür seviyesi, bilinç seviyesi belli bir noktanın üzerindedir... kültür seviyesinden kastım da üniversite mezunu olmak değil... kadın ilkokul mezunudur ama kendi geliştirmiş bir kadındır,okumayı,araştırmayı sever.... forum kullanmak çoğu insanın beceremeyeceği bi iştir... bi bayan burayı keşfedip üye olmuş ve takibe almışsa bilinc ve farkındalık seviyesi yüksektir bana göre... bu tarz kadınların da kendini de keşfeden ve kendinin de farkında olan insanlar olduğunu düşünüyorum... dolayısıyla gerçekten de "ben bakımlı da kadınım aslında,eşim neden başkalarına bakıyor" vs yazan bi kadın büyük ihtimalle doğruyu söylüyordur bana göre...
ama tabii bi de algı meselesi var, o konuda haklısınız... kimi insanlar kendilerini -öyle olmadıkları halde-gerçekten dün ya güzeli gibi görebiliyor..
ama tabii bi de algı meselesi var, o konuda haklısınız... kimi insanlar kendilerini -öyle olmadıkları halde-gerçekten dün ya güzeli gibi görebiliyor..