Çevresinde yada kendisinde golden cinsi köpek olanlar

creativoo

SenHepBöyleKal(:
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
465
1
46
Kütahya
Kızlar arkadaşım için satılık golden arıyorum.
Özellikle istanbulda olursa iyi olur ama diğer şehirlerde olabilir.
fiyat olarak 250-300 kadar, 3-4 aylık golden arıyoruz.

Barınaklarada haber verdik ama yok.
Çevresinde yada kendisinde olup vermek isteyenler bana acil ulaşabilirmi?

satın almayın, barınaklarda şu an olmayabilir ama maalesef eli kulağındadır, gelir yakınlarda.

aynı zamanda Petarkadaş: Köpek, kedi, kuş, balık, kemirgen ve sürüngen, yani tüm evcil hayvanların (pet) sitesi. ve www.facebbok.com/haysev sitelerine bakmanızı tavsiye ederim. petarkadaşa öyle her isteyen üye olamıyordu eskiden, hala öyle mi bilmem ama haysev in sayfasına muhakkak bakın.

Bizde satın almak istemiyoruz barınaklarada haber verdik bekliyoruz, ama arkadaşım çok acele ediyo hemen istiyo.
Bakıcam siteye teşekkürler.

filtrekahve'ye kesinlikle katııyorum. Satın almak demek bu ticaretin devamına katkıda bulunmak demek. Barınaklarda, sokaklarda, geçici ailelerde yuva bekleyen o kadar çok can var ki. filtrekahve'nin söylediği yerler dışında ben de hayvansever gazetesini önerebilirim. O sitede de sıklıkla yuva arayan hayvanların ilanları oluyor.

Az önce terkedildi..:(
Daha önce başka bir rm'den yuvalanılmış..
Ve şimdi yine kabusuna dönüp,yine terkedildi..
Zangır Zangır titrediği için diğer köpeklerin yanına koyamamışlar :(
Diğer köpeklerden ve havlama seslerinden aşırı derece korkmuş...
Çok acil GEÇİCİ&KALICI YUVA !
DİŞİ-KISIR-1,5 yaşında..

İSTANBUL/ 0535 948 06 48

dünya tatlısı, açık renk golden

sahiplendiniz mi ? facebook üzerinden hergün bırakılan köpeklerin ilanı var eğer hala sahiplenme olmadıysa dünki bir ilanın bilgisini verebilirim.

o daha çok genç bir golden, fakat nasibini insanlıktan almış.. bugün öğle saatlerinde etiler civarında trafik kazası geçirdi bu bebek, tam o esnada oradan geçen arkadaşımız kaptığı gibi veterinere götürdü, kalçasında kırık mevcut. fakat muayene sırasında veterinerimiz daha kötü bir şeyin farkına vardı; tecavüze uğramış :(
şuan tedavide, uzun sürecek gibi görünüyor.. fakat tedavi sonrası sokağa geri dönemez yuva arayacakk.
lütfenn sahip çıkalım Luna 'ya

istanbul, avrupa yakası
iletişim: 0532 483 48 17

Merhaba hala düşünüyorsanız golden cinsi bir köpeği var kuzenimin ama 1'5 yaşında olması lazım okula başladığı için ilgilenemiyor daha iyi bakabilecek birini arıyordu en son görüştüğümüzde. İlgilenirseniz yardımcı olabilirim. Bu arada hiçbir ücret istemiyor karşılığında.

Zaten bu forumda 'ücretsiz hayvan sahiplendirme' yapılmakta!

Kızlar arkadaşım için satılık golden arıyorum.
Özellikle istanbulda olursa iyi olur ama diğer şehirlerde olabilir.
fiyat olarak 250-300 kadar, 3-4 aylık golden arıyoruz.

Barınaklarada haber verdik ama yok.
Çevresinde yada kendisinde olup vermek isteyenler bana acil ulaşabilirmi?

Canim benim kopegim var alti aylik biraz fazla ilgi istiyo benimde kucuk bebegim var bu yuzden onunla ilgilenemiyorum iki yuz tlye verricem ben izmirdeyim..

Ne güzel denk gelmiş mesajlar arka arkaya değil mi..:51:

Sahibinden de ücretsiz golden yavruları oluyor hep, son bir haftada bir ton ilan görmüştüm istanbul içi, siz nasıl fark etmediniz ki? Ben sahiplenmeyeyim illa satın alayım secereli olsun diyorsanız 200-300'e secereli safkan golden bulamazsınız zaten.

Back
X