Çevrimiçi ama bana yazmıyor

portakalcicegi579

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
115
26
3
Şu anda memleketteyim . Eşim geceleri çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor. Sizce onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konunun altından hoş olmayan şeyler çıkarsa boşanır mısınız yoksa devam eder misiniz, bence asıl önemli olan bu.

çevrimiçi oluyorsa biriyle yazışıyordur. bu kişi de siz olmadığınıza göre..
ama öncesinde biraz gözlem yapmakta fayda var. hemen pat diye konuşur sorarsanız bir sürü kılıf uydurur
ve dikkatli olur, bişey yapıyorsa bile açık vermez.
birbirinizin telefona rahatça bakar mısınız ?
telefonunu gizlice ele geçirme şansınız var mı ?

bu konunun altından hoş olmayan şeyler çıkarsa boşanır mısınız yoksa devam eder misiniz, bence asıl önemli olan bu.

çevrimiçi oluyorsa biriyle yazışıyordur. bu kişi de siz olmadığınıza göre..
ama öncesinde biraz gözlem yapmakta fayda var. hemen pat diye konuşur sorarsanız bir sürü kılıf uydurur
ve dikkatli olur, bişey yapıyorsa bile açık vermez.
birbirinizin telefona rahatça bakar mısınız ?
telefonunu gizlice ele geçirme şansınız var mı ?
Evet bakabilirim

Eşim geceleri çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor. Sizce onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
Aynı evde size niye yazsın? Arkadaş grupları falan vardır. Direkt güvensizlik bu buna sebep olan bişey yoksa boş yere kuruntu yapmayın. Aldatcak adam çevrimiçi görünmeyi bile kapatır

Eşim geceleri çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor. Sizce onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
Esiniz geceleri cevrimiciyken yaninizda yatmiyor mu?

Yorumlari okuduktan sonra;

Ayri sehirlerdelermis.

Ben de geceleri cevrimici oluyorum (yazliktayim) cunku cok fena bi aile grubumuz var, geyik donuyor, haliyle kocama yazmiyorum, o da sormuyor.

Konuyu eksik anlatmış yorumları okuyunca anladım, konu sahibi memleketinde eşi evde ama öyle bir yazmış ki sanki aynı evin icindeler 🤣🤣 zaten sorulara da tek kelimelik cevap veriyor
Buraya cevap yazarken arkada da WhatsApp a bakıyor. 😁 Gece 3 de whatsapa girip kocamın sayfasına bakmak aklıma gelmez ya 🥲

Şimdi sorsa kocasi yalan aoyleyecek zibilyon tane bahane sunacak üstüne sen neden cevrimicisin diye kadını suçlayacak en güzeli salağa yatıp takip etmek.

Buraya cevap yazarken arkada da WhatsApp a bakıyor. 😁 Gece 3 de whatsapa girip kocamın sayfasına bakmak aklıma gelmez ya 🥲

Şimdi sorsa kocasi yalan aoyleyecek zibilyon tane bahane sunacak üstüne sen neden cevrimicisin diye kadını suçlayacak en güzeli salağa yatıp takip etmek.
Kesinlikle katılıyorum size 😌

Back
X