- 24 Mart 2024
- 115
- 26
- 3
- Konu Sahibi portakalcicegi579
- #1
Şu anda memleketteyim . Eşim geceleri çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor. Sizce onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bakabilirimbu konunun altından hoş olmayan şeyler çıkarsa boşanır mısınız yoksa devam eder misiniz, bence asıl önemli olan bu.
çevrimiçi oluyorsa biriyle yazışıyordur. bu kişi de siz olmadığınıza göre..
ama öncesinde biraz gözlem yapmakta fayda var. hemen pat diye konuşur sorarsanız bir sürü kılıf uydurur
ve dikkatli olur, bişey yapıyorsa bile açık vermez.
birbirinizin telefona rahatça bakar mısınız ?
telefonunu gizlice ele geçirme şansınız var mı ?
EvdeEşiniz nerede geceleri
Yahu gidip telefonuna baksanıza ayrıca gece gece aynı evde size niye yazacak nasıl yani anlamadım
Memleketteyim şu anYahu gidip telefonuna baksanıza ayrıca gece gece aynı evde size niye yazacak nasıl yani anlamadım
Aynı evin içinde size niye telefondan yazsın ki
Yalan söyleyecektir. Eve geldiğinde telefonuna bak.Eşim geceleri çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor. Sizce onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
Aynı evde size niye yazsın? Arkadaş grupları falan vardır. Direkt güvensizlik bu buna sebep olan bişey yoksa boş yere kuruntu yapmayın. Aldatcak adam çevrimiçi görünmeyi bile kapatırEşim geceleri çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor. Sizce onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
EvdemiymisAynı evin içinde size niye telefondan yazsın kidurumlara falan bakıyordur, ben de gece sürekli çevrimiçi olurum ama kimseye yazmiyorum, başkasına da yazıyor olabilir takip edin farkettirmeden.
MemleketteyimAynı evde size niye yazsın? Arkadaş grupları falan vardır. Direkt güvensizlik bu buna sebep olan bişey yoksa boş yere kuruntu yapmayın. Aldatcak adam çevrimiçi görünmeyi bile kapatır
Bekleyin eve gidince bir karistirin. Gece gece marketteyim diye okumuşumMemleketteyim şu an
Konuyu eksik anlatmış yorumları okuyunca anladım, konu sahibi memleketinde eşi evde ama öyle bir yazmış ki sanki aynı evin icindelerEvdemiymis![]()
Konunuz anlaşılır değil aynı evin içinde olup da size yazmıyor gibi anlatmışsınız, konunuzu düzenlerseniz yanlış anlaşılmasınızMemleketteyim şu an
Esiniz geceleri cevrimiciyken yaninizda yatmiyor mu?Eşim geceleri çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor. Sizce onunla bu konuyu konuşmalı mıyım?
Şu anda memleketteyimEsiniz geceleri cevrimiciyken yaninizda yatmiyor mu?
Buraya cevap yazarken arkada da WhatsApp a bakıyor.Konuyu eksik anlatmış yorumları okuyunca anladım, konu sahibi memleketinde eşi evde ama öyle bir yazmış ki sanki aynı evin icindelerzaten sorulara da tek kelimelik cevap veriyor
Kesinlikle katılıyorum sizeBuraya cevap yazarken arkada da WhatsApp a bakıyor.Gece 3 de whatsapa girip kocamın sayfasına bakmak aklıma gelmez ya
Şimdi sorsa kocasi yalan aoyleyecek zibilyon tane bahane sunacak üstüne sen neden cevrimicisin diye kadını suçlayacak en güzeli salağa yatıp takip etmek.