- Konu Sahibi tubatesbih
-
tabi ki edeceğim canım benim :)dualarımızı yazıp toplu niyet ederek herkes 1 cevsen hatmi okuyor inşaallah katılmak isteyenler buyursun :)
1-tubatesbih --------
2-gulbera ------------ devam edecek
3-ALYAKAREN ---- devam edecek
4-beyazlale1 --------devam edecek
5- C cansu_tr ---------yeni listede devam edecek misin
6-evTik ------------ devam edecek
7- H HERA0312 ------ devam edecek
8-basbelasiyim --- ?
Kusura bakma canim :) benim duam Rabbim herkesede benim ailemese saglikli huzurlu hayirli uzun omurler versin. Kardesimin mayis atamasinda atanmasini ve hayirli saglikli iyi bir yerde gorev yapmasini,esime ve bana hayirli imanli saglikli evlatlar tez vakitte dogal yoldan yada olmayacakza baslayacagim tup bebek sonrasinda olumlu sonucla evlatlarima kavusayim insallah. Rabbim iki cihandada bizi utandirmasinbasbelasiyim canım senden hbr bekliyorum ?
tubatesbih canım sen okumak istiyorsan ilk 50 yi okumaya başla basbelasıyım kabul ederse son 50 yi ona veririrz olmazsa ben okurum kalanını inşaallah
Hayırlı günler. 50 -50 paylaştıklarınızı bir günde mi okuyorsunuz?basbelasiyim canım senden hbr bekliyorum ?
tubatesbih canım sen okumak istiyorsan ilk 50 yi okumaya başla basbelasıyım kabul ederse son 50 yi ona veririrz olmazsa ben okurum kalanını inşaallah
canım son 50 yi sen okuyorsun o zaman uyar mı sana :)Kusura bakma canim :) benim duam Rabbim herkesede benim ailemese saglikli huzurlu hayirli uzun omurler versin. Kardesimin mayis atamasinda atanmasini ve hayirli saglikli iyi bir yerde gorev yapmasini,esime ve bana hayirli imanli saglikli evlatlar tez vakitte dogal yoldan yada olmayacakza baslayacagim tup bebek sonrasinda olumlu sonucla evlatlarima kavusayim insallah. Rabbim iki cihandada bizi utandirmasin
hayırlı gunler normaşde herkes 1 cevsen hatmi yapıyor ama arkadaşlar yetiştiremeyiz dedikleri için iki kişi paylaştıHayırlı günler. 50 -50 paylaştıklarınızı bir günde mi okuyorsunuz?
Tamam canim aksam okusam olur demicanım son 50 yi sen okuyorsun o zaman uyar mı sana :)
Katılmak isterim ama bebeğim çok küçük ve huysuz. Sizler kadar hızlı olamayabilirim. Arapçasındanmı okuyorsunuz?hayırlı gunler normaşde herkes 1 cevsen hatmi yapıyor ama arkadaşlar yetiştiremeyiz dedikleri için iki kişi paylaştı
ama bir günde değil tabi :) katılmak istermisin
olur canım ne zaman müsaitsen o zaman başlaTamam canim aksam okusam olur demi
Allah hayırlı ömürlü etsin yaramazı :) zaman sınırımız yok canım takıldıgın yerde yardım ederiz inşaallah arapçasından okuyoruz ama bilmiyorsan türkçe okunuşundan da okuyabilirsin. katılacaksan duanı yaz canım ekleyelimKatılmak isterim ama bebeğim çok küçük ve huysuz. Sizler kadar hızlı olamayabilirim. Arapçasındanmı okuyorsunuz?
Allah razı olsun. Arapça biliyorum ama bendeki cevşwn biraz karışık yazıyo bi deneyeym öyle Katılayım inşallah. Yarın tam net bildireyim ozamn size. Özeldenmi burdanmı yaxıym yarın tam net karar verinceAllah hayırlı ömürlü etsin yaramazı :) zaman sınırımız yok canım takıldıgın yerde yardım ederiz inşaallah arapçasından okuyoruz ama bilmiyorsan türkçe okunuşundan da okuyabilirsin. katılacaksan duanı yaz canım ekleyelim
tamam canım olur farketmez burdanda olur özeldende nasıl istersenAllah razı olsun. Arapça biliyorum ama bendeki cevşwn biraz karışık yazıyo bi deneyeym öyle Katılayım inşallah. Yarın tam net bildireyim ozamn size. Özeldenmi burdanmı yaxıym yarın tam net karar verince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?