- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi tubatesbih
-
hı hımm valla :) hatta fırsatın olursa mealinide oku cok guzel :)valla mı :) adetken bunalıma giriyorum canım ya iyi oldu.
Annem komadayken başlamıştım canım, hem arapça hem türkçesini okuyordum, bitirdiğim gün ve saat vefat etti. Tevafuk herhalde.hı hımm valla :) hatta fırsatın olursa mealinide oku cok guzel :)
Rabbim mekanını cennet eylesin canımm ne güzel dualarla uğurlamışsın. vardır bir hikmeti elbet AllahualemAnnem komadayken başlamıştım canım, hem arapça hem türkçesini okuyordum, bitirdiğim gün ve saat vefat etti. Tevafuk herhalde.
Basin sagolsun canim.Allah rahnet eylesin.ins.peygamberimiz karsilamistir.Annem komadayken başlamıştım canım, hem arapça hem türkçesini okuyordum, bitirdiğim gün ve saat vefat etti. Tevafuk herhalde.
canım cevşeni mazeretliykende okuyabilirsin. bende bugun tamamladım daha okursun fırsatın oluncagulbera mazeretliyim ben normalde hep Arapçasından okuyordum bugün Türkçesinden okuyayım diye niyetlendim ama şirket bilgisayarı maalesef saçları açmadı
işte okuyacaktım ama maalesef açmıyor işyerindeki bilgisayar o yüzden biraz daha bekleyeceksiniz beni malesefcanım cevşeni mazeretliykende okuyabilirsin. bende bugun tamamladım daha okursun fırsatın olunca
Bekleriz canım sorun olmaz benim iş yerimdekide açmyor tlfna yükledim bende program daha rahat oluyor öyle sende oyle yap istersen istedigin her zaman acıp okuyabiliyorsunişte okuyacaktım ama maalesef açmıyor işyerindeki bilgisayar o yüzden biraz daha bekleyeceksiniz beni malesef
telefonumda da var da canım unutuyorum nerede kaldığımı :)Bekleriz canım sorun olmaz benim iş yerimdekide açmyor tlfna yükledim bende program daha rahat oluyor öyle sende oyle yap istersen istedigin her zaman acıp okuyabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?