- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi tubatesbih
-
estf kuzum yeni tamamlandı zaten sorun olmadı yanıBen de okudum canım en sona kalmışım hakkınızı helal edin lütfen
varsa kat kat helali hoş olsun canısıBen de okudum canım en sona kalmışım hakkınızı helal edin lütfen
devam :)toplu nıyet ederek herkes 1 cevsen hatmi okuyor inşaallah katılmak isteyenler buyursun :)
1-gulbera ------------
2-ALYAKAREN ----
3-beyazlale1 --------
4- C cansu_tr ---------
5-evTik ------------
6-BEYAZ KURT -------
7-rudecute ---------
8- S serraberra27 -------
devam etmek istemeyen varsa bildirsin lütfen listeyi aynen alıyorum
annesi için ya şafii sayfası mı yapsakgulbera canım, S serraberra27 okuyamasa bile bence onu dua listesinden çıkarmayalım. Annesi çok hastaydı
Annesi için 70bin Ya Şafi yapıldı, bir de Fetih listesi yapılmıştı canım.annesi için ya şafii sayfası mı yapsak
ben yapıldığını bilmiyordum bende kendim okurum o zaman kusura bakma canım listeyi bilmiyordumAnnesi için 70bin Ya Şafi yapıldı, bir de Fetih listesi yapılmıştı canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...astasi-bir-anne-icin-ya-safi-okuyoruz.914417/
Yok canım önemli değil; sonuçta tamamladık da, en son annesinin durumu baya ağırdı. Kendisi şu an çok yoğun olabilir; bence duası burada dursun, okuduklarımız onlara da gitsin :)ben yapıldığını bilmiyordum bende kendim okurum o zaman kusura bakma canım listeyi bilmiyordum
aynen canım gerekirse yerine de okuruz hiç sıkıntı değilYok canım önemli değil; sonuçta tamamladık da, en son annesinin durumu baya ağırdı. Kendisi şu an çok yoğun olabilir; bence duası burada dursun, okuduklarımız onlara da gitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?