- Konu Sahibi tubatesbih
-
sağol canım bakalım nasip olursa ben evlendikten sonra düşünüyorum çünkü bulunduğum iş yerinde yasak evlenince yeni işe geçerim oraya da öyle başlarım inşallahkonumuzla alakası yok ama kapanmayı düşünen hatunlar C cansu_trBEYAZ KURT örtüde yetmiş esma isimli bir kitap var nuriye çeleğen yazarı fırsatınız olursa okuyun derim güzel anlatmış elime gecti kitapta siz aklıma geldinizz
kuzum zaten manevi sorunun olsa örtünmeyi düşünmezsin bile o anlamda bir tavsiye degıldı yanlış anlama kitap hoşuma gitti kaldı ki bende yıllardır kapalıyım ama hala cok eksigim vardr emınım o yuzden okumak çok faydalı oluyor farklı bakış açıları oluyor ufkun genişliyor bir yerde. dolabına gelince hepsi bir anda olacak diye bir sey yok kuzum en temel bir kaç parca birşey o işi çözer bizde oyle basladık zaten. bende ilk kapandıgımda ne gerek vardı dediler onu dediler bunu dediler en yakın arkadslarım hayırlı olsun bile demedi ama şimdi içlerinden kapanan var. herkes sana kabir kapısına kadar eşlik edecek canım bugun beni eleştiren yarın Hakkın huzurunda yanımda olmayacak hiç düşünme bile bunları senin niyetin çok güzel inanıyorum ki muvaffak olacaksın sen dua et Rabbim kolaylaştırsıncanım benim örtünmekle ilgili manevi sorunum yok aslında da; çok beceriksizim, baş örtüyü beceremem diye korkuyorum. Bir de bütün dolabımı değiştirmem gerekebilir ve benim buna halim yok bu aralar. Yoksa farz tabi ki, düşünmek bile hata. Keşke küçük yaşta kapansaymışım ya
İnşallah canım. Günden güne ısınıyorum bu fikre. Bir kızım olursa inşallah, benim gibi boşa geçirmesin senelerikuzum zaten manevi sorunun olsa örtünmeyi düşünmezsin bile o anlamda bir tavsiye degıldı yanlış anlama kitap hoşuma gitti kaldı ki bende yıllardır kapalıyım ama hala cok eksigim vardr emınım o yuzden okumak çok faydalı oluyor farklı bakış açıları oluyor ufkun genişliyor bir yerde. dolabına gelince hepsi bir anda olacak diye bir sey yok kuzum en temel bir kaç parca birşey o işi çözer bizde oyle basladık zaten. bende ilk kapandıgımda ne gerek vardı dediler onu dediler bunu dediler en yakın arkadslarım hayırlı olsun bile demedi ama şimdi içlerinden kapanan var. herkes sana kabir kapısına kadar eşlik edecek canım bugun beni eleştiren yarın Hakkın huzurunda yanımda olmayacak hiç düşünme bile bunları senin niyetin çok güzel inanıyorum ki muvaffak olacaksın sen dua et Rabbim kolaylaştırsın
hangi kitaptan bahsedyosunuz kızlarkuzum zaten manevi sorunun olsa örtünmeyi düşünmezsin bile o anlamda bir tavsiye degıldı yanlış anlama kitap hoşuma gitti kaldı ki bende yıllardır kapalıyım ama hala cok eksigim vardr emınım o yuzden okumak çok faydalı oluyor farklı bakış açıları oluyor ufkun genişliyor bir yerde. dolabına gelince hepsi bir anda olacak diye bir sey yok kuzum en temel bir kaç parca birşey o işi çözer bizde oyle basladık zaten. bende ilk kapandıgımda ne gerek vardı dediler onu dediler bunu dediler en yakın arkadslarım hayırlı olsun bile demedi ama şimdi içlerinden kapanan var. herkes sana kabir kapısına kadar eşlik edecek canım bugun beni eleştiren yarın Hakkın huzurunda yanımda olmayacak hiç düşünme bile bunları senin niyetin çok güzel inanıyorum ki muvaffak olacaksın sen dua et Rabbim kolaylaştırsın
maşallah kuzum ne cabuk agzına saglık Rabbim kabul etsıncanım ben okudum hepinize dua ettim Allah kabul etsin inşallah..
örtüde yetmiş esma canım nuriye çeleğen yazarıhang
hangi kitaptan bahsedyosunuz kızlar
cnm işyerindeyim şuan işim yok o yuzden telefonuma uygulamada indirdim okudum cuma mubarek gun okumak istedim ertelemek istemedim.maşallah kuzum ne cabuk agzına saglık Rabbim kabul etsın
aynen canım budur :)kizlar su linkteki gibi degil mi dua.
benim tlfum 3310dan hallice,oyuzden tlfuma indirme sansim yok.
yurtdisindayim suan cevsende satin alamam.
duayi buldum.
100 bolumden olusuyor.
bi bakin buysa okumami yaparim insallah tez vakit.
gulbera
C cansu_tr
http://www.estanbul.com/cevsen-ul-kebir-turkce-okunusu-47599.html#.Vv5ZgWR97RY
Allah kabul etsin canım çok iyi oldu bencede bahaneyle hepımızde okuyoruz
canım sen duanı yazmamıssın ekleyelım yaz dacanim beni okudu yazabilirsin.
canım sen duanı yazmamıssın ekleyelım yaz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?