- Konu Sahibi tubatesbih
-
Yeni listede varım canım duam:toplu nıyet ederek herkes 1 cevsen hatmi okuyor inşaallah katılmak isteyenler buyursun :)
1-gulbera ----------- .yeni listede var
2-ALYAKAREN ---
3-beyazlale1 --------
4- C cansu_tr --------- .yeni listede var
5-evTik ------------ .yeni listede var
6- @whitewolf ------- yeni listede var (okudu)
7-rudecute --------- . .yeni listede var
8- S serraberra27 -----
9-pembesu33 --------
10-GAD2015 -------- (yeni listede okuyacak)
yeni listeye devam etmek isteyen hanımlar bildirim yapınız lütfenn
yeni katılmak isteyen arkadaşlarımızıda bekliyoruz
canım yeni listede devam edecek misingulbera okudum cnm
cnm bu aralar ben çok yoğunum malum ağırlaştım artık uyuyp kalıyorum akşamları hep biraz ekleme benide ben sana hbr veriirm tamam. çünkü okuyamazsam suçluluk duygussu oluyor diğer arkadaşların hakkına girmeyeyimcanım yeni listede devam edecek misin
canım netten bakabilirsin okunusu var onun dısında kırtasiyelerde kitap evlerinde de satılıyor küçük bir kitap zaten arapça da türkçe okunuşuda var. kısa kısa 100 bölümden olusuyor en sondada duası vargulbera nasıl okunuyor benim hiç bilgim yok cevşen okumadım hiç kitabı da yok bende.
çok güzel oldu maşallah herkese :) böyle giderse haftada bi kere okuruz biz cevşen hatmini inşallahtoplu nıyet ederek herkes 1 cevsen hatmi okuyor inşaallah katılmak isteyenler buyursun :)
1-gulbera ----------- .
2-ALYAKAREN --- .1 cevsen hatmi okudu
3-beyazlale1 -------- .
4- C cansu_tr --------- . 1 cevşen hatmi okudu
5-evTik ------------ .1 cevsen hatmi okudu
6- @whitewolf ------- . 1 cevsen hatmi okudu
7-rudecute --------- .1 cevsen hatmi okudu
8-GAD2015 --------- 1 cevsen hatmi okudu
maşallah bu listede cok hızlısınız hanımlaar agzınıza sağlık
bence yapabiliriz ben o ışığı hepimizde görüyorum bu listede pazartesi başlamıştı galiba bak bitti sayılırevet aslında yapabılsekde her pazartesi yeni listeye gecsek cok guzel olur
evet canım bu defa hızlı oldu maşallah pazartesiye kadar liste biter yeni listeyede pazartesi başlarız inşaallahbence yapabiliriz ben o ışığı hepimizde görüyorum bu listede pazartesi başlamıştı galiba bak bitti sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?