- Konu Sahibi tubatesbih
EVET CANIM 100 TANE OLAN BÖLÜMÜ BİR KERE OKUYACAKSIN FAKETMEZ İSTER ÖNCE YAZ İSTER SONRADuamızı okuduktan sonrAmi yazacagiz 1 kere cevşeni kebir okuycaz dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET CANIM 100 TANE OLAN BÖLÜMÜ BİR KERE OKUYACAKSIN FAKETMEZ İSTER ÖNCE YAZ İSTER SONRADuamızı okuduktan sonrAmi yazacagiz 1 kere cevşeni kebir okuycaz dimi
ALLAH BİN KEZ RAZI OLSUN CANIM SENDEN DE OKUYANLARIN HEPSİNDEN HAKKINIZI HELAL EDİNKızlar arkadaşımızın sadece 3 tane Fetihi kaldı ama farklı kişilerin okuması gerektiği için tamamlayamıyoruz. Allah rızası için müsait olan varsa 3 farklı kişi olmak üzere 1'er tane okuyabilir mi?aaynaa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/atanmam-icin-fetih-suresi.908766/page-12
olsun canım sure sınırımız yok zaten skntı olmaz müsait oldugunda okursunBen de telefona indirdim mobil cevşen, oradan okuyorum. yarına yetiştirmeye çalışacağım ama![]()
Allah kabul etsin canımmçok şükür elhamdülillah bende bitirdim canım benim
Ama Türkçesinden okudumAllah kabul etsin canımm
olsun canım oda olurAma Türkçesinden okudum
işyerinde boş vaktim vardı o yüzden telefondan okudumolsun canım oda olur
aynen canım bende ıs yerınde boş kaldıkca okuyorum ıyı oluyorişyerinde boş vaktim vardı o yüzden telefondan okudum