- Konu Sahibi minikcicek
-
pirinç süzgeci alabilirsin canım ..
2 adette legen lazım olur muhakkak.. olurki hamur yogurursun bulasık yıkarsın .. ayrı ayrı kullanabilirsin.bir tanesinin kapaklı olması şart tabi..
meyve,sebze süzmek içinde plastik süzgec gerekiyor..
onun dışında tercihine göre plastik kullanabilirsin mutfak gereçlerini..
banyo içinde viledan ,ıslak çamaşır sepeti ,istegine göre kova vs.
makarna süzgeci benim vazgeçilmezim:)
pirinç yıkama kabı.
temiz bulaşıklarının ( makineye atmadıklarını) suyunu süzdürmek içn bulaşık süzgeci.
ufak bi çöp kovası hafif kolay yıkanabilir lavabonun yanında elinin altında olsun diye.
yeter bence.
Saklama kaplarında plastik önerir misiniz? Bir kaç öneri buldum forumda ama.. softbowl önerisi var tupperi zaten biliyorum. Hobby diye bir markanın saklama kaplarını gördüm bugün kullanan var mı acaba ? Türkiyede üretiliyormuş üstelik çin malı plastiklerden değil..
Örnek resmi:
Saklama kaplarında plastik önerir misiniz? Bir kaç öneri buldum forumda ama.. softbowl önerisi var tupperi zaten biliyorum. Hobby diye bir markanın saklama kaplarını gördüm bugün kullanan var mı acaba ? Türkiyede üretiliyormuş üstelik çin malı plastiklerden değil..
Örnek resmi:
En markalı diyeceğimiz ürünler bile çin malı.
Made in china yazmıo artık, made in PRC yazıyor. Dikkat!!!
Ben paşabahçenin cam saklama kavanozlarını aldım. Kullanmadım henüz.
Alman malı diye bir markanın almıştım. Dışı çelik içi camdı. Kullanmadan paslandı.
erzak saklama da camı tercih ediyorum ben canım .. metal kapaklı hava almayandan ..daha saglıklı..
böyle benimkiler
canım ben bunlardan kullanıyorum. çok pratik ve hafifler. camlar kırılıyor falan uğraşamam ben. bunlardan çok miktarda aldım, fıstık yeşili ve mor benimkiler.
bir de büyük çöp kovasını çelik almanı öneririm. ağır çöplerden dolayı, bakteri oluşumu ve koku yapmıyor. plastiği yıkamak zor olur kocaman kova sonuçta. benim sadece tezgahın üstünde minik bi tane var çayın çöpünü fln atmak için kullanıorum elimin altında.
Örnek resmi:
Canım benimki bunlardan hobby markası, çeyizime aldım ayrıca evde de kullanıyoruz çok memnunuz. Plastik olması hem hafif hem daha pratik, camlar görüntü olarak çok güzel ama kullanış açısından ağır oluyolar yıkaması kulanması zor oluyor diye tercih etmedim ben. Sadece tezgahın üstüne alıcam cam olarak çay şeker koymak için.
Bende senin gibiyim evde yer tutmasın diye almıyım diyorum ama görüncede dayanamıyorum benim aldıklarım ve alcaklarım
Saklama kapları
erzak kapları
salata kurutucu
mikser karıştırma kapı
yağ kaplarıı
2 boy kap kapaklı (hamur içn):92:
saklama kaplarında plastik önerir misiniz? Bir kaç öneri buldum forumda ama.. Softbowl önerisi var tupperi zaten biliyorum. Hobby diye bir markanın saklama kaplarını gördüm bugün kullanan var mı acaba ? Türkiyede üretiliyormuş üstelik çin malı plastiklerden değil..
örnek resmi:
Canım her ne kadar kullanmayacağım desende, plastik epey kullanılıyor.
Mesela cam - metal çırpma kabı çok güzel çok şık. Fakat ağır.
Birde 1 tane yeterli olmuyorki.
Mesela bir çay davetinde çok çeşit hazırlandığından tek kap yeterli olmuyor.
Aynı anda 3-4 kap kullanıyorsun.
Ama benim sana tavsiyem baştan belli bir sayıda al ve aynı markanın olsun.
Aynı markanın aynı serisi olunca iç içe koyup, yerden tasarruf sağlıyorsun ve pratik oluyor.
Metal süzgeç alabilirsin ama, 2 kişi olacağınızdan bazen azıcık meyva yıkıyorsun o zamanda küçük plastik süzgeçler iş görüyor.
Melamin dedikleri sert plastiklerden de kullanabilirsin.
Sevgiler...
Eki Görüntüle 142383 Eki Görüntüle 142384 Eki Görüntüle 142385 Eki Görüntüle 142386 Eki Görüntüle 142387 Eki Görüntüle 142388 Eki Görüntüle 142389 Eki Görüntüle 142390 Eki Görüntüle 142391 Eki Görüntüle 142392 Eki Görüntüle 142393 Eki Görüntüle 142394 Eki Görüntüle 142395 Eki Görüntüle 142396 Eki Görüntüle 142397
bunlarda bnm aldıklarım ve dahada var bnce bunlar ve kaseler falan hepsı gereklı sureklı cam kullanamazsınız cekırdege kuruyemıse faln lazım oluyorrr
salata kurutucu
limon sıkacağı
geçenlerde portakal soyucu ve mandalina soyucu gördüm ( bu meyveleri çok sewerim ama sırf soymaktan nefret ettiğim için satın bile almam, tam benlik yani)
günlük kullanım için kek fanusu olabilir... düşerse kırılmasın diye plastik alınabilr diyorum...
resmini koyduğun boy boy erzak kapları
rende şu kapaklı olanlardan...
sarımsak rendesi
kesme tahtası ( bambu alınmalı kesme tahtası, yalnız evde olsun dersen bi tane de plastik alınabilir)
boy boy olan yağlıklardan
mikser için çırpma kabı
bide mikrodalgaya girebilen(mikrodalgayı önermesem de) ve derin dondurucuya gireblen farklı boyutlu saklama kapları...
fındık kıracağı kestane çizici (bunlar pek gerekli değil)
teflonlar için kepçe seti
bide kurabiye kalıpları...
galiba ben de bunları alıcam, bi kısmını aldım zaten...
Plastiğe muhtacız desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?