merhabalar eylül gibi düğün yapmayı düşünüyoruz ve şuan çeyiz konusunda sıfırım ufaktefek şeyler dışında hiç bişeyim yokçalıştığım şehir aileme 20saatlik uzaklıkta ve mahrumiyet bölgesinde bu yüzden internetten alışveriş yapmak zorundayım
hangi sitelerden sayfalardan alışveriş yaptınız
hangi siteleri önerirsiniz?ve facebooktan bazı sayfalar elişleri fln hazırlıyor güvenilir bir sayfa var mıı?
merhabalar eylül gibi düğün yapmayı düşünüyoruz ve şuan çeyiz konusunda sıfırım ufaktefek şeyler dışında hiç bişeyim yokçalıştığım şehir aileme 20saatlik uzaklıkta ve mahrumiyet bölgesinde bu yüzden internetten alışveriş yapmak zorundayım
hangi siteleri önerirsiniz?ve facebooktan bazı sayfalar elişleri fln hazırlıyor güvenilir bir sayfa var mıı?
Merhabalar, ben de mutfak eşyalarından çeyiz düzme işine başlamak istiyorum fakat hangi üründe hangi markayı tercih etmem gerekiyor bilemiyorum :S lütfen bana da yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, ben de mutfak eşyalarından çeyiz düzme işine başlamak istiyorum fakat hangi üründe hangi markayı tercih etmem gerekiyor bilemiyorum :S lütfen bana da yardımcı olur musunuz?
Gittigidiyor'da ürün geldikten sonra inceleyip yine site üzerinden onay vermeniz gerekiyor, onay vermediğiniz sürece paranız satıcıya aktarılmıyor, bu durum iade sürecini de kolaylaştırıyor. Ürün almadan önce satıcıyla ilgili yorumlara bakmanı tavsiye ederim, olumlu yorumların fazla olduğu satıcıları seçmekte fayda var. Çok kısa sürede kargoya veriliyor ürünler, bazen kargo firmasından kaynaklanan ufak tefek gecikmeler olabiliyor. Site içindenki günün fırsatlarını takip edebilirsin, ayrıca kredi kartına chip puan hediyesi gibi kampanyalar da avantajlı oluyor. Ben büyük bir şehirdeyim ama pek çok ürünü internet üzerinden aldım, hiç sıkıntı yapmamerhabalar eylül gibi düğün yapmayı düşünüyoruz ve şuan çeyiz konusunda sıfırım ufaktefek şeyler dışında hiç bişeyim yokçalıştığım şehir aileme 20saatlik uzaklıkta ve mahrumiyet bölgesinde bu yüzden internetten alışveriş yapmak zorundayım
Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum sağ olun :)Merhaba, bir cok arkadas yorum yazmis neredeyse tum siteler yazilmis, bende internetten bir cok sey aldim. Zaten tum markalarin artik online magazalari var. Hepsiburadaya ekstra bi guvenirim cok iyiler bence. Ama n11 dende satici memnuniyeti yuksek olanlarda bir sikinti yasamadim simdiye kadar. Hic bilmedigin sayfalar cikarsa karsina eksi sozlukte vs mutlaka yorum oluyor bir oku alisveris yapmadan once.
Aldiklarimdan ornek vereyim;
Sac kurutma makinesi: vatan.com dan aldim.( braun marka)
Caydanlik safidem.com dan aldim hatta yakin zamanda n11 de uyguna bulup annemede aldik hic sorun yasamadik. (Korkmaz marka) Saticiyla irtibata gecebildim rahatca.
bavul: n11.com dan aldim. (It luggage marka)
Havlu: n11.com dan aldim (dantela vita marka)
Tencere ve kek kalibi: tefalshop.com dan aldim tefal tabiki:)
Kettle: hepsiburada.com dan aldim ( kenwood marka)
Rondo: n11.com dan aldim (tefal marka ) ama bundan hic memnun degilim onermem.
Bunun disinda enplus.com, koleksiyon.com gibi sitelerde sorun cikarmaz bence. Karacanin online magazasindan bardak alti almistim o biraz Allaha emanet geldi ona cok guvenemedim :) boyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?