Granit alTeşekkür ederim yorumunuz için:) ben cemden teflon aldim simdi granit mi alsam seramik mi diye düşünüyorum
yemek takımı ve catal bıcak setı kutahya porselen 5 yıldır kullanıyorum hala ılk gunku gıbı ve ben gunluk kullanıyorum..Kizlar merhaba ben suan ceyiz hazirligi yapiyorum da. Bana mutfak esyalari konusunda yardimci olurmusunuz hangi markaları kullaniyorsunuz neleri onerirsiniz emsan karaca hisar tencere olarak hangisi guzel catal bicak seti olarak ve mutfak robotu onerileriniz neler simdiden tesekkur ederiimmm
Ooo en sevdiğim konuo değilde sırası gelmiş madem bende sorıyım.Mezun olmama 1bucuk yıl var.Hersey birkerede alınmıyor önceden alın diyip duruyolar.Önceden neyi alıp kenara koyucam ben onuda bilmiyorum yaa. Bu konuda banada fikirlerinizi söylerseniz sevinirimmm.Bu arada bence Karaca yaa.. karaca çatal bıçak takımları yemek takımları filan. pek seviyorum.
Canim ben istanbuldayim vialand alisveris merkezinde hisar cadir günü yapcak daha baslamadi onu bekliyorum catal bicak setleri 300 lira olcak dedi bayan baslarsa yazarim buraya :)Canim.hangi ildesiniz cadir gunu demissiniz merak.ettim
Cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin bende suan liste yapcam düğün eylulde suan alabildiklerimi alcam digerlerini almak isteyen olursa onlardan istiycem sorarlarsanormalde kendin neyi kullanıyorsan onu al şu an için
atıyorum tost yapmıyorsan sırf çeyize alınır diye tost makinesi alma yine çay makinesi kahve makinesi, mutfak robotu ben kullanmam dolayısıyla da almam ama kettle çok kullanırım mutlaka alırım, mercimek çorbası çok yaparım onu da blenderdan geçiriyorum mutlaka şimdiye kadar her evime aldım bunun gibi kullanma alışkanlıklarını gözden geçir
düdüklü kullanmayı bilmiyorsan şu anda sana hemen düdüklü lazım değil
bunları istersen sonra alırsın, acele etme demek istiyorum
karaf setleri filan çok pahalı parçalar kristal camlar filansa bence hiç alma, vitrin bekleyecek hiç bişey alma. pasta sunumu kek kutusu gibi şeyleri de evlendikten sonra mutfağın geniş olursa, sen böyle şeyleri kullanabileceksen al.
-tabi paran çoksa bu tavsiyeleri dinleme orası ayrı-
ben korkmaz çelik lava döküm tencere kullnıyorum granit set şu an için almadım ama çeyize alınabilir
bizde kıza bol bol da borcam kase fincan filan gelir, bunlardan hiç almam ben olsam
ama mesela meyve bıçağı, süzgeç, kepçe, kesme tahtası gibi şeyleri pek kimse hediye getirmez ve bunlar günlük kullanıma lazım. bir pazara veya 1 milyoncuya gidip plastik kova, leğen, mandal filan al bir ara :) bunlar hep unutulur nedense.
yorgan yastık battaniye havlu nevresim filan 2şer 3er takım alabilirsin zira bunları her türlü alacaksın :) bir tur aldıktan sonra atıyorum 8 ay varsa düğüne 4-5 ay sonra ikinci bir tur daha dönersin kimse de yastık getirmez. hepsini birden tek alışverişte almaya kalkmak hem madden yoruyor hem insan bıkıyor ve kafası karışıyor. bir tur alışveriş yapıp durup ara verip sonra tekrar almak daha verimli oluyor.
beyaz eşyada ise fiyatlara bak bütçeni ayarla, zira en büyük külfet bunlar. esas bunlara paran kalsın 10 değil 3 nevresimin olsun ama çamaşır makinen eksik olmasın, o daha önemli
Teşekkür ederim yorumunuz için bugün bir ayarlama yapayim dediginiz gibiAlınacak herşeyi kategori şeklinde ayır.
Örnegin mutfak için gerekli olanları elektronik başlığı altına;
-tost makinası
-robot
-ketıl gibi...
Sofra için olanları yeme-içme-pişirme başlıgı altına;
-yemek takımı,günlük kullanım yemek takımı
-çelik tencere, çatal bıçak takımı gibi..
Tekstil başlıgı altına;
-pike takımı
-nevresim takımları
-battaniye gibi...
listeni detaylı bir şekilde hazırlayıp öncelik verdiğin başlıgı tamamlayıp, diğer başlığa geçebilirsin.
Her aldığın şeyin üstüne bir çizgi :)
düzenli bir şekilde sırayla halledersen sonrasında eksikler konusunda karısıklık yaşamazsın.
Teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alicamKaraca iyidir hem düğün paketleri de var a dan Z ye. Eve hiç teflon seramik sokmayın en iyi marka Bile olsa. Granit öneririm. Mutfak Robotu değil de Arzum blendr ve bıçağı olan robot tavsiye ederim. Düdük lü Karaca kullanıyorum çok memnunum. Hem normal tencere kapağı hem düdüklü kapağı var. Derin olduğu için normal yemek yaparken de kullanılabilir. Karaca benim tüm malzeme lerim 8 yıldır kullanıyorum. Çelik tencere çok farketmez zaten bms de var ondan da memnunum. Tost Makinesi için ızgara kısmı çıkarılabilir al. Bendeki döküm izgaralari makinede yikaniyor. Izgara tavuk balık yapıyorum aynı zamanda. Ama döküm yapışıyor. Arzum yeni tost makinesi yapmış. Granit çıkarılabilir yapışmaz makinede yıkanır.
Teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alicam bugün bir liste yapayim ona göre ayarlayayim artiknormalde kendin neyi kullanıyorsan onu al şu an için
atıyorum tost yapmıyorsan sırf çeyize alınır diye tost makinesi alma yine çay makinesi kahve makinesi, mutfak robotu ben kullanmam dolayısıyla da almam ama kettle çok kullanırım mutlaka alırım, mercimek çorbası çok yaparım onu da blenderdan geçiriyorum mutlaka şimdiye kadar her evime aldım bunun gibi kullanma alışkanlıklarını gözden geçir
düdüklü kullanmayı bilmiyorsan şu anda sana hemen düdüklü lazım değil
bunları istersen sonra alırsın, acele etme demek istiyorum
karaf setleri filan çok pahalı parçalar kristal camlar filansa bence hiç alma, vitrin bekleyecek hiç bişey alma. pasta sunumu kek kutusu gibi şeyleri de evlendikten sonra mutfağın geniş olursa, sen böyle şeyleri kullanabileceksen al.
-tabi paran çoksa bu tavsiyeleri dinleme orası ayrı-
ben korkmaz çelik lava döküm tencere kullnıyorum granit set şu an için almadım ama çeyize alınabilir
bizde kıza bol bol da borcam kase fincan filan gelir, bunlardan hiç almam ben olsam
ama mesela meyve bıçağı, süzgeç, kepçe, kesme tahtası gibi şeyleri pek kimse hediye getirmez ve bunlar günlük kullanıma lazım. bir pazara veya 1 milyoncuya gidip plastik kova, leğen, mandal filan al bir ara :) bunlar hep unutulur nedense.
yorgan yastık battaniye havlu nevresim filan 2şer 3er takım alabilirsin zira bunları her türlü alacaksın :) bir tur aldıktan sonra atıyorum 8 ay varsa düğüne 4-5 ay sonra ikinci bir tur daha dönersin kimse de yastık getirmez. hepsini birden tek alışverişte almaya kalkmak hem madden yoruyor hem insan bıkıyor ve kafası karışıyor. bir tur alışveriş yapıp durup ara verip sonra tekrar almak daha verimli oluyor.
beyaz eşyada ise fiyatlara bak bütçeni ayarla, zira en büyük külfet bunlar. esas bunlara paran kalsın 10 değil 3 nevresimin olsun ama çamaşır makinen eksik olmasın, o daha önemli
Cok teşekkür ederim yorumunuz için dediklerinizi dikkate alicamMutfak Beyaz Eşyalarım: Arçelik (çok memnunum)
Günlük Yemek takımlarım : Kütahya Porselen
Günlük Çatal Bıçak Setim : Hisar
Tost Makinem: Arçelik
Su Isıtıcım : Tefal
El Blendırı : Braun
Teflonlar çok zararlı olduğu için seramik aldım. Karaca'nın, fakat tutma yerleri ısınıyor,özel plastik aparat yapmışlar ama kullanışlı değil. O yüzden bir de Karaca'nın Granit setini aldım,çok memnunum.
Düdüklü Tencerem: tefal Clipso (elim ayağım benim)
Çelik tencereden nefret ediyorum, bir tane büyük çelik tencerem var fissher işte ekstra birşey olursa diye dolabın en üst rafında bekliyor.
Bernardonun kırmızı çaydanlığını almıştım, hayatımın hatasıymış. Rengi attı, sıyrıldı vs. 1,5 senede çöpe gitti.
Misafir yemek takımım ve çatal -kaşık setim Karaca, yemeğe çok misafirim olur bayılarak kullanıyorum. Bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkıyorum.
Mutfak deyince aklıma bunlar geldi birden. Umarım yardımcı olur.
Alınacak herşeyi kategori şeklinde ayır.
Örnegin mutfak için gerekli olanları elektronik başlığı altına;
-tost makinası
-robot
-ketıl gibi...
Sofra için olanları yeme-içme-pişirme başlıgı altına;
-yemek takımı,günlük kullanım yemek takımı
-çelik tencere, çatal bıçak takımı gibi..
Tekstil başlıgı altına;
-pike takımı
-nevresim takımları
-battaniye gibi...
listeni detaylı bir şekilde hazırlayıp öncelik verdiğin başlıgı tamamlayıp, diğer başlığa geçebilirsin.
Her aldığın şeyin üstüne bir çizgi :)
düzenli bir şekilde sırayla halledersen sonrasında eksikler konusunda karısıklık yaşamazsın.
Kizlar merhaba ben suan ceyiz hazirligi yapiyorum da. Bana mutfak esyalari konusunda yardimci olurmusunuz hangi markaları kullaniyorsunuz neleri onerirsiniz emsan karaca hisar tencere olarak hangisi guzel catal bicak seti olarak ve mutfak robotu onerileriniz neler simdiden tesekkur ederiimmm
Süpermişş :)))) teşekkürlerrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?