ceyiz alışverişii

Kucuk ev aletlerimin hepsi arzum cok memnunum, herkes karaca onermis ama ben karaca time duduklu tencereden hic memnun kalmadim 2 kere servise yolladim sonunda cope attim, o yuzden time dudukluyu onermiyorum.

yemek takımı ve catal bıcak setı kutahya porselen 5 yıldır kullanıyorum hala ılk gunku gıbı ve ben gunluk kullanıyorum..
tencerem schaffer..
mutfak robotum tefal.
pahalı olması degıl kalıtelı olması ve sızın zevkınıze hıtap etmesı onemlı olan...
ben evlenmeden once kullanmaya basladım ceyızlıklerı yalnız yasıyordum, annem sag olsun duzms herseyı o zamanlar evlılık nıyetımde yoktu kosede durmasın dıye kullandım hep,,,,
su anda da aynı seylerı kullanıyorum gayette memnunum...

Ben çeyiz setimi emsandan almıştım çok memnunum, mutfak robotu olarak da philips kullanıyorum pek işim düşmese de memnunum

Ben Schaferın seramik tencere setini kullanıyorum cok memnunum baharat takımımı da oradan aldım.Çatal bıcak seti de jumbodan ondan da çok memnunum.

Evliliğe daha varsa ,şimdiden alma derim ben tefal aldım herşeyi memnunum biraz pahalı ama indirime girince alabilirsin

Alınacak herşeyi kategori şeklinde ayır.

Örnegin mutfak için gerekli olanları elektronik başlığı altına;
-tost makinası
-robot
-ketıl gibi...

Sofra için olanları yeme-içme-pişirme başlıgı altına;
-yemek takımı,günlük kullanım yemek takımı
-çelik tencere, çatal bıçak takımı gibi..

Tekstil başlıgı altına;
-pike takımı
-nevresim takımları
-battaniye gibi...

listeni detaylı bir şekilde hazırlayıp öncelik verdiğin başlıgı tamamlayıp, diğer başlığa geçebilirsin.
Her aldığın şeyin üstüne bir çizgi :)

düzenli bir şekilde sırayla halledersen sonrasında eksikler konusunda karısıklık yaşamazsın.

Mutfak kısmı için bernardo, esse, tantinoni ye mutlaka bakın.

Cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin bende suan liste yapcam düğün eylulde suan alabildiklerimi alcam digerlerini almak isteyen olursa onlardan istiycem sorarlarsa

Teşekkür ederim yorumunuz için bugün bir ayarlama yapayim dediginiz gibi

Teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alicam

Teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alicam bugün bir liste yapayim ona göre ayarlayayim artik

Mutfak Beyaz Eşyalarım: Arçelik (çok memnunum)
Günlük Yemek takımlarım : Kütahya Porselen
Günlük Çatal Bıçak Setim : Hisar
Tost Makinem: Arçelik
Su Isıtıcım : Tefal
El Blendırı : Braun
Teflonlar çok zararlı olduğu için seramik aldım. Karaca'nın, fakat tutma yerleri ısınıyor,özel plastik aparat yapmışlar ama kullanışlı değil. O yüzden bir de Karaca'nın Granit setini aldım,çok memnunum.
Düdüklü Tencerem: tefal Clipso (elim ayağım benim)
Çelik tencereden nefret ediyorum, bir tane büyük çelik tencerem var fissher işte ekstra birşey olursa diye dolabın en üst rafında bekliyor.
Bernardonun kırmızı çaydanlığını almıştım, hayatımın hatasıymış. Rengi attı, sıyrıldı vs. 1,5 senede çöpe gitti.
Misafir yemek takımım ve çatal -kaşık setim Karaca, yemeğe çok misafirim olur bayılarak kullanıyorum. Bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkıyorum.

Mutfak deyince aklıma bunlar geldi birden. Umarım yardımcı olur.

Cok teşekkür ederim yorumunuz için dediklerinizi dikkate alicam

Süpermişş :)))) teşekkürlerrr:))

Yemek takımım Güral ve Kütahya iki takım aldım çatal kaşık takımım Korkmaz günlük kullanım için ise Güral bunlardan memnunum Korkmaz biraz pahalı ama malzemeleri süper tavsiye ederim beyaz eşyalarım bosh onlar dan da çok memnunum

Önce nevsresim vs.. ta tan aldım havlularda gerçekten çok iyi en nevresim üç max dört tane yeter aldıklarını pamuklu saten almanın öneririm ben birbirine yakın renkler tercih ettim bazen nevresim takımı komple değiştirmek yerine özellikle yazın yastık yüzlerini diğer nevresim takımlarından kullanıyorum fark edilmiyo:)

Blendir + ketil + cayci + ütü tefalfen dordude canavar gibi
Yemek takımım annemin 10 yıl önce hatta şu an 15 yıllık kütahya porselen
Beyaz eşyalarım ekmek kizartma mak ( çok gereksiz bişey) , filtre kahve mak ( buda çok gereksiz yani düzgün bi kahve mak alabilirmisim bunu alana kadar) vestelden hiç ama hiç memnun di ilim çeyiz kampanyasından ucuz olsun diye aldım ama

Bıçak takımımda tefaldi hiç güzel dikildi zaten artık takım şeklinde uretmiyo

Borcam kesinlikle alma yurdunun geleneksel hediyesi:) ve fincan

Abartma tipine diil kullanımına bak:)
Bol bol kavanoz al zevkine göre benim yaptığım en mantıklı şey şimdi gruplandirdim 10 lu uzun kavanozlarda bakliyatlar , 10 lu küçük kavanozlarda baharatliktan artan baharatlar, 10 lu diğer kavanozlarda bitki çayları , 6 li orta boy kavanozda pasta yapımı seysileri( kakao , nisasta , mısır nisastasi , pudra sekeri ,karbonat )... Tezgah üstüne çay şeker tuz. Vs.. Vs.. çok lazım oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…