- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
Ütünüz tefal buhar kazanlımı yoksa normalmiÖnce nevsresim vs.. ta tan aldım havlularda gerçekten çok iyi en nevresim üç max dört tane yeter aldıklarını pamuklu saten almanın öneririm ben birbirine yakın renkler tercih ettim bazen nevresim takımı komple değiştirmek yerine özellikle yazın yastık yüzlerini diğer nevresim takımlarından kullanıyorum fark edilmiyo:)
Blendir + ketil + cayci + ütü tefalfen dordude canavar gibi
Yemek takımım annemin 10 yıl önce hatta şu an 15 yıllık kütahya porselen
Beyaz eşyalarım ekmek kizartma mak ( çok gereksiz bişey) , filtre kahve mak ( buda çok gereksiz yani düzgün bi kahve mak alabilirmisim bunu alana kadar) vestelden hiç ama hiç memnun di ilim çeyiz kampanyasından ucuz olsun diye aldım ama
Bıçak takımımda tefaldi hiç güzel dikildi zaten artık takım şeklinde uretmiyo
Borcam kesinlikle alma yurdunun geleneksel hediyesi:) ve fincan
Abartma tipine diil kullanımına bak:)
Bol bol kavanoz al zevkine göre benim yaptığım en mantıklı şey şimdi gruplandirdim 10 lu uzun kavanozlarda bakliyatlar , 10 lu küçük kavanozlarda baharatliktan artan baharatlar, 10 lu diğer kavanozlarda bitki çayları , 6 li orta boy kavanozda pasta yapımı seysileri( kakao , nisasta , mısır nisastasi , pudra sekeri ,karbonat )... Tezgah üstüne çay şeker tuz. Vs.. Vs.. çok lazım oluyo
KazanliÜtünüz tefal buhar kazanlımı yoksa normalmi
Tencere de Karaca'dan çok şikayet var kulbu yanıyormuş onu alma.
Benimkiler normal yurdum tenceresi bir şıklığı yok Hisar'ın ben gayet memnunum. Ömrümde ilk kez düdüklüyü de onda kullandım memnunum. Tipine değil kalitesine para verdim yani.
Porselenlerimse Karaca ve Porland valla ondan da memnunum :)
Ben de bir de Türk sanayisi kazansın olayı var ondan yabancı değil Türk ama bilinen firmalara yöneldim.
Mesela tüm ev aleti beyaz eşya Arçelik birinde sıkıntı oldu anında yenisini getirdiler çok memnun kaldım ondan da... Garantide üzmediler beni.
Havluda falan da Özdilekten memnun kaldım mesela. Nevresimde fln Taç yine aynı şekilde memnun kaldım.
Ama tavsiyem abartmadan al. Şimdi evimin her yeri tava ve battaniye oldu a bir de bir sürü porselen kap geldi. Fincan da çok geldi. Yani hediyeleri hesaba kat. Çok beğendiklerin varsa al ama çok da ıvıra zıvıra ve süse para verme derim ben
benim tencerelerde karaca kulbunda hiçbi sorun yok ee tabi ateşi sonuna kadar açıpta bırakırsan yanıyo mesela cezvemin kulbunu o şekilde süt ısıtırken harlı ateşte yaktım akıllandım
Rica ederim
Listeni hazırlayınca paylaşırsin istersen eksik olanları ekler, gereksiz olanları eleriz.
canım hangi yemek takımı aldığın. 600 tl ye hiç yemek takımı göremedim ben karacada. Resmi varsa veya modeli hangi model biraz biligi verebilirmisin.Ben bugun karacadan bone china kemik tozu olan saglikli porselen setinden aldim 12kisilik 89parca 600lira bide gunluk kullanim icin 24parca aldim 100 liraya bide sinbonun kalite odullu tost makinesini aldim 110 liraya teknosadan hisardanda granit ve celik tencere almayi dusunuyorum 250 liradan basliyo bide cadir gunleri olcakmis catal kasik seti 300 lira olcak dedi bayan kullananlar memnun mu merak ediyorum ona göre yarin alacagim
Mutttlakaaa :)))) Ama artık acelesi kalmadı. 4 yıllık ilişkimi net bir kararla bitirdim. Liste biraz beklicek gibi :))))))))
Evet yaa.Benimde baslamam lazım artık.Bakalımm:)
canım hangi yemek takımı aldığın. 600 tl ye hiç yemek takımı göremedim ben karacada. Resmi varsa veya modeli hangi model biraz biligi verebilirmisin.
Teşekkür ederim canımÇok güzelmiş iyi günlerde kullan.
Cok teşekkür ederim öneriniz icinYemek takımı Bernardo düdüklü tencere fissler tencere delik için Hisar tavsiye edebilirim kullaniyirum . hele fissler kesinlikle.bir de maddi olarak sıkışık degilseniz Dyson sarjli el süpürgesi kesinlikle tavsiyen dir .her an evim temiz sayesinde
Korkmaz düşünebilirsin yemek takımı tencere catal bıçakta gayet kaliteli ürünleri var.İlk önce bu büyükleri alıp taksitlerini ödersin ve zaman geldıgınde en azından sıkışmazsın nakit olarak canımKizlar merhaba ben suan ceyiz hazirligi yapiyorum da. Bana mutfak esyalari konusunda yardimci olurmusunuz hangi markaları kullaniyorsunuz neleri onerirsiniz emsan karaca hisar tencere olarak hangisi guzel catal bicak seti olarak ve mutfak robotu onerileriniz neler simdiden tesekkur ederiimmm
Durumdayım :)Kizlar merhaba ben suan ceyiz hazirligi yapiyorum da. Bana mutfak esyalari konusunda yardimci olurmusunuz hangi markaları kullaniyorsunuz neleri onerirsiniz emsan karaca hisar tencere olarak hangisi guzel catal bicak seti olarak ve mutfak robotu onerileriniz neler simdiden tesekkur ederiimmm
yemek takimi tencereler utu tost makinasi tavalar catal kasik bardak canak battaniye nevresim modasi cabuk gecmeyip son teknolojisindede pek biseyin degismedigi esyalar iste buyuk esyalar en sona kaliyo geneldeOoo en sevdiğim konuo değilde sırası gelmiş madem bende sorıyım.Mezun olmama 1bucuk yıl var.Hersey birkerede alınmıyor önceden alın diyip duruyolar.Önceden neyi alıp kenara koyucam ben onuda bilmiyorum yaa. Bu konuda banada fikirlerinizi söylerseniz sevinirimmm.Bu arada bence Karaca yaa.. karaca çatal bıçak takımları yemek takımları filan. pek seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?