ceyiz alışverişii

Ütünüz tefal buhar kazanlımı yoksa normalmi

benim tencerelerde karaca kulbunda hiçbi sorun yok ee tabi ateşi sonuna kadar açıpta bırakırsan yanıyo mesela cezvemin kulbunu o şekilde süt ısıtırken harlı ateşte yaktım akıllandım

benim tencerelerde karaca kulbunda hiçbi sorun yok ee tabi ateşi sonuna kadar açıpta bırakırsan yanıyo mesela cezvemin kulbunu o şekilde süt ısıtırken harlı ateşte yaktım akıllandım

Ben genel anlamda bu tip sikayetleri okudum ve karacadan almadım. Hisar benimkiler harlı ateşte falan da yanmıyor. Bazı kadınlar kısık ateşte dahi yandığından da şikayetçi. Özellikle şikayetim var sitesinde hepsi bu şikayette. Ben harlı ateşte dahi yakmadım daha rahat kullanıyorum.

Ben de gecen sene ceyiz almistim
Celik tencere setim hisar ( biraz buyuk olduklari icin uclu kucuk setlerden de almani tavsiye ederim iki kisiye buyukler fazla geliyor )
Kucuk esyalarim philipsten
Buhar kazanli utu de philips memnunum
Aldigim her seyi cok arastirdim severek kullaniyorum

Rica ederim
Listeni hazırlayınca paylaşırsin istersen eksik olanları ekler, gereksiz olanları eleriz.

Mutttlakaaa :)))) Ama artık acelesi kalmadı. 4 yıllık ilişkimi net bir kararla bitirdim. Liste biraz beklicek gibi :))))))))

canım hangi yemek takımı aldığın. 600 tl ye hiç yemek takımı göremedim ben karacada. Resmi varsa veya modeli hangi model biraz biligi verebilirmisin.

Evet yaa.Benimde baslamam lazım artık.Bakalımm:)

Benim dugune 2 bucuk yil var Allahin izniyle.
Saldim cayira mevlam kayira modundayim hala soz nisan hic bir halt yok cunku

Calisiyorum gayet iyi para kazaniyorum hic oyle 1 seneye ihtiyacim yok 5 ayda krallar gibi ceyizimi dizerim diyosaniz kasmayin yani..
Ama yavas yavas agirdan agirdan alayim da skismayayim diyorsaniz, alayim da kenara atayim modunda olmayin bence direk ciddi ciddi ceyizinizi dizmeye baslayin..
Bence ilk tekstili halledin nevresim yorgan yastik battaniye yatak ortusu havlu bornoz gecelikler pijamalar vs vs..
Porselenleri ozellikle misafir icin olanlari son 4-5 aya kala alin bence dunya kadar model var..
Gunluk kullanacaklarinizi cok begendikleriniz olursa daha onceden de alabilirsiniz tabi..
Son 3 ayda da elektrikli esyalari hallettiniz mi tamamdir..

Bu takimi aldim canim 600 tl hatta 400 500 bile var vialand subesinden aldim suan %70 indirim var

Yemek takımı Bernardo düdüklü tencere fissler tencere delik için Hisar tavsiye edebilirim kullaniyirum . hele fissler kesinlikle.bir de maddi olarak sıkışık degilseniz Dyson sarjli el süpürgesi kesinlikle tavsiyen dir .her an evim temiz sayesinde

Cok teşekkür ederim öneriniz icin

Korkmaz düşünebilirsin yemek takımı tencere catal bıçakta gayet kaliteli ürünleri var.İlk önce bu büyükleri alıp taksitlerini ödersin ve zaman geldıgınde en azından sıkışmazsın nakit olarak canım

Bende aynı
Durumdayım :)

celik tencerelerimin bir takimi emsan cok memnunum
gunluge kullandiklarimin markasini hatirlamiyorum ama cokta bilindik bir sey degildi
seramik takimlarimi tamtitoni den aldim memnun degilim aslinda ben seramikden memnun degilim keske teflon yada granit alsaydim
catal bicak takimim emsan ondan da memnunum yalniz jumbo nun ustune bu konuda marka tanimiyorum durumunuz musaitse bakin derim
yemek takimimda emsan cunku set almistim hepsini cok kullanmadim yorum yapamicam onlara
beyaz esyalar ve kucuk ev esyalarim dahil herseyim beko cok cok memnunum bosch ta iyi bu konularda

yemek takimi tencereler utu tost makinasi tavalar catal kasik bardak canak battaniye nevresim modasi cabuk gecmeyip son teknolojisindede pek biseyin degismedigi esyalar iste buyuk esyalar en sona kaliyo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…