Çeyiz almak ne hoşmuş =) İşte çeyizleriiiiim =)

ay ne tatlı olmuş hepsi..çehiz sergisi açmışsın bizlere..güle güle kullan canım..ağız tadıyla kullan hepsini..:KK36:

merhaba kızlar lavın ürünlerini uzun zamandır takip diyorum almak ta istiyorum ama sitede desenli ürünlerde elde yıkayınız yazıyor bulaşık makinasına hiç mi atılmıyor yani kullanan arkadaslar varsa lütfen yazsın ceyizime alıcam tereddüt içerisinde kaldım
Ben o yuzden renkli tercih etmiyorum. Teyzemin gelini yeni evli ve bardaklarin rengi gitmeye baslamis. Yemek takimlarinda bile bu risk varken bardaklarda kesin vardir.

Lav saklama kabım :-)
2015-05-01 21.07.14.webp

nihayet çiçeksiz vintagesiz bir çeyiz tebrik ederim:) inanın vintage zehirlenmesi yaşıyorum bende geçen sene evimi vintage ve pembe çiçek ağırlıklı yaptım ama pişmanım heryerde herkeste görmekten:) sizin çeyiz gayet sade olmuş hoşuma gttii hayırlı gunlerde kullanın:)

nihayet çiçeksiz vintagesiz bir çeyiz tebrik ederim:) inanın vintage zehirlenmesi yaşıyorum bende geçen sene evimi vintage ve pembe çiçek ağırlıklı yaptım ama pişmanım heryerde herkeste görmekten:) sizin çeyiz gayet sade olmuş hoşuma gttii hayırlı gunlerde kullanın:)
Cok tesekkur ederim :-) ben daha cok sade seyleri begenirim. Vintage pek tarzim degil

Back
X